2016-2017 AÖF Çalışma sayfası.

Wilma11

Nirvana
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2015
36.919
118.898
35
merhaba arkadaşlar..
2013 girişliyim kamu yönetim 3, sinif öğrencisiym
bide 1,5 yıllık evliyim.. 3 yıldır geçemedim :KK43:
artık geçmeye ant içtim...
4, sinifa geçcektim.. ve mezun olacaktim.. olamadim.. :kızgın::kızgın:
2017-2018 de mezun olacagim nişallah..
artık üşendim çalışmaktan bu zamana kadar..
şimdi üşenmeyecegim..:KK64:
çocuk olursada yine ders çalışacaktim ant içmişim çünkü....
ortada çocuk yok... olursa nasıl geçerim demi...:cool:
bana yardimci olacak arkadaşlarimizla beraber çalışırız...
umarim hep birlikte geçecez bitirecegiz okulu.. :sampiyon::sampiyon:
yorumlariniz için teşekkürler.

sen yine iyisin ben 2009 girişliyim :) son sınıfa geldim şükür. Toplam 8 dersim var ilk dönem 2. ikinci dönem 6 verecem inşallah :)

sen yine iyisin ben 2009 girişliyim :) son sınıfa geldim şükür. Toplam 8 dersim var ilk dönem 2. ikinci dönem 6 verecem inşallah :)
ben daha son sinifa gelmedim ya.:KK43:
bide çocuk olucak
takmiyorum da
bitirmem lazim diyorum ant içtim bitirmeye.. 4, sinifta geçip bitircem inş.

ben daha son sinifa gelmedim ya.:KK43:
bide çocuk olucak
takmiyorum da
bitirmem lazim diyorum ant içtim bitirmeye.. 4, sinifta geçip bitircem inş.
10 Dersim vardı 9 unu geçtim. Çıkmış sorular çok işime yaradı tavsiye ederim canım. Bi kaç tane çıkıyo bi kaç tane de kendin yaptın mı tamamdır :)

10 Dersim vardı 9 unu geçtim. Çıkmış sorular çok işime yaradı tavsiye ederim canım. Bi kaç tane çıkıyo bi kaç tane de kendin yaptın mı tamamdır :)
çikmiş sorularimi telefonuma yükledim.. son sorulari bile yüklüyolar güncelliyorum işde..
ama nasıl çalışabilirim yardima ihtiyacim var..
eve geliyorum yemek yap yemegini ye.. bulaşıklari makineye koy. sora mutfaga toparla çik.. hergün ayni..
Ramazan geldi bide.. hiç başlamadim bitince başliycam artık..
seni de biliyorum 2016 haziran hamile kalmak isteyenler bölümünde degilmiydin:)
inş ikimiz hamile kaliriz.. bebek aöften daha önemli.. bebegimile çalışırım diye düşünüyorum.
önemli degil işte:)
rabbim aratmasin inş en kısa zamaninda hamile kalmaya nasip etsin inş.

çikmiş sorularimi telefonuma yükledim.. son sorulari bile yüklüyolar güncelliyorum işde..
eve geliyorum yemek yap yemegini ye.. bulaşıklari makineye koy. sora mutfaga toparla çik.. hergün ayni..
inş ikimiz hamile kaliriz.. bebek aöften daha önemli.. bebegimile çalışırım diye düşünüyorum.
Aminn inşallah canım. Aynen ordayım bende :) ben sınava girmeden 1 saat önce bakıyorum sorulara :) öncesinde baksam unuturum zaten :)

Aminn inşallah canım. Aynen ordayım bende :) ben sınava girmeden 1 saat önce bakıyorum sorulara :) öncesinde baksam unuturum zaten :)
ben geçen girdiğim sinavlardan 5 dersi geçemedim..
iktisada giriş borçlar hukuku bide genel muhasebeydi..
onlari hiç bakmadim da çalışmadim..
ama türk siyasal ve çalışma ekonomiden kaldim çalışmışım olmadi üç dersi geçebildim sonunda:)
güz dönemi de finallere giremedim hava koşullari yüzünden gidemedim çok kar vardi..
ara dönemim çok iyi olmasina ragmen kaldim. finallere giremediğim için... yoksa geçiyordum..
2016-2017 döneminde çok iyi not alicam.. 50 üstünde almaya ant içtim çok çalışıcam.
4. sinifin dersleri az hemde kolay.. nede olsa son dönemi olduğu için..:KK66: inş bititim diplomami alirim inş.

Ben lise mezunuyum iki sene önce ygs ye girdim 460 aldım üni okumaya maddi durumum el vermez destekçim yok evin tek calısanıyım bu nedenle tercihleri salladım erzurum atatürk üniversitesini ilk soraya yazdım o cıktı sonra hiç ilgilenmedim iki yıl gecti 22 yasındayım şimdi acıktan üni olumak istiyorum ama ne yapıcam nelere ne xaman basvuracagım bilgim yok meslek lisesi mezunuyum sınavsız gecıs varmı vede suan acıktan unı okumak için nerelere basvurmam gerekir bana yardımcı olabilirmisiniz

Ben lise mezunuyum iki sene önce ygs ye girdim 460 aldım üni okumaya maddi durumum el vermez destekçim yok evin tek calısanıyım bu nedenle tercihleri salladım erzurum atatürk üniversitesini ilk soraya yazdım o cıktı sonra hiç ilgilenmedim iki yıl gecti 22 yasındayım şimdi acıktan üni olumak istiyorum ama ne yapıcam nelere ne xaman basvuracagım bilgim yok meslek lisesi mezunuyum sınavsız gecıs varmı vede suan acıktan unı okumak için nerelere basvurmam gerekir bana yardımcı olabilirmisiniz
Erzuruma kaydın var mı.Biraz daha açıklarsan yardımcı olurum.

Kısacası acıktan üniversiteye gitmek için ne yapmam hangi yolları izlemem gerekli
Kayıt olmadığnız için sınavsız 2.üniversite hakkınız yok sanırım düz lise mezunusunuz.Ocak ayında ygs gireceksiniz sonra temmuz ayında tercih vereceksiniz eğer yerleşir iseniz kayıt hakkı elde edersiniz.

Eğer meslek lisesi mezunu iseniz kendi alanınıza sınavsız geçiş hakkınız olur onun içinde yine ocak ayında ygs sınavsız başvurusu yapıp temmuz ayında üniversite tercihi vereceksiniz 2 yıllık yerleşir iseniz kayıt olursunuz eğer alan dışı isterseniz yine sınava girmeniz gerek sizin ki hangisi meslek mi düz mü.

Kayıt olmadığnız için sınavsız 2.üniversite hakkınız yok sanırım düz lise mezunusunuz.Ocak ayında ygs gireceksiniz sonra temmuz ayında tercih vereceksiniz eğer yerleşir iseniz kayıt hakkı elde edersiniz.

Eğer meslek lisesi mezunu iseniz kendi alanınıza sınavsız geçiş hakkınız olur onun içinde yine ocak ayında ygs sınavsız başvurusu yapıp temmuz ayında üniversite tercihi vereceksiniz 2 yıllık yerleşir iseniz kayıt olursunuz eğer alan dışı isterseniz yine sınava girmeniz gerek sizin ki hangisi meslek mi düz mü.
Meslek lisesi mezunuyum ocak ayındamı ygs baavurusu baslıyor ?

Dısarıdan okuyup öğretmen olabilirmiyim ? Herhangi bir bölüm öğretmeni ?
Edebiyat.tarih.felsefe ve sosyoloji okuyabilirsiniz ygs girerek 4 yıllık daha sonra formasyon alacaksınız onu alınca olursunuz kpss ile.

Edebiyat.tarih.felsefe ve sosyoloji okuyabilirsiniz ygs girerek 4 yıllık daha sonra formasyon alacaksınız onu alınca olursunuz kpss ile.
Bulca kpss hazırlık için önereceğin bir yayın var mı. Ortaöğretim olarak gireyim diye düşünüyorum bu sene.

Bulca kpss hazırlık için önereceğin bir yayın var mı. Ortaöğretim olarak gireyim diye düşünüyorum bu sene.
Yediiklim.ihtiyaç.yargı,önlisans olarak girsene.zaten 2017 de mezunsun.kpss puanın 2018 kadar geçerli hem atanma şansın daha yüksek olur.Tabi yinede sen bilirsin.

X