2015'te Vizyona Girecek Olan 100 Film Fragmanı

Bugünlerde sinema adına tamda ihtiyacım olan şeydi.Teşekkür ederim Margarikotin.
Çok hızlıca göz attım.Tek tek bakıp izlemek istediklerimin listesini çıkaracağım.Mr.Holmes var mıydı göremedim ama benim bu sene heyecanla beklediğim filmlerden. Sizin listede özellikle beklediğiniz filmler var mı ?
Baktım ama göremedim canım , bir bakarım senin için yine :)

Baktım ama göremedim canım , bir bakarım senin için yine :)
Bekliyorum :KK66: Yönetmen ve oyuncu bakımından dikkat çeken yapımlar vardı.
Bir filmin vizyona girmesini heyecanla bekleyip ilk günlerinde sinemada izlemenin keyfi bir başkadır. Bu sebepten gelecek filmleri takip etmek çok iyi oluyor. :)

Evet bu. Ama yanlış anlaşılma oldu sanırım. :) Sizin beklediğiniz filmler için tekrar dönüp bakacaksınız sandım.
Bu filmin fragmanını izlemiştim, zahmet verdiysem afedersiniz.
Yok yahu ne demek :) Olsun bende izlemiş oldum bir kere daha..
Güzele benziyor :)

Yok yahu ne demek :) Olsun bende izlemiş oldum bir kere daha..
Güzele benziyor :)

:) Evet çok güzel hatta. :) Benim gibi lan mckellen ve sherlock severler için müjde niteliği taşıyor. :)
Hobbit serisinden sonra invizaya çekileceğini tahmin ediyordum ama 75 yaşında hala arı gibi çalışıyor maaşallahı var :)

Küçük Prens vizyona girmiş kızlar 3 yaşında ikiz çocuklarım var ama onlarla değil tek başıma gideceğim :) zaten sinemaya gitmek için küçük olduklarını düşünüyorum yaşıma başıma bakmadan gidip izlicem :)

Bir de madımak katliamını konu alan bir film girmiş ya da girecek vizyona ona da gideceğim uzun zamandır sinemadan uzak kaldım yavruları büyütmek derdinde yeniden izleyeceğimi düşünmek beni heyecanlandırıyor

X