2015'te Tüp Bebek yöntemiyle hamile kalıp Ekimde doğum yapacaklar buraya:)

Bnde bugun cocuk doktoruna goturdum kizimi. Gitmisken kimyonu da sordum.verebilirsin dedi

Bnde bugun cocuk doktoruna goturdum kizimi. Gitmisken kimyonu da sordum.verebilirsin dedi
Canım gunaydın, dr sorun yok dediyse yoktur. Bi yerde okumuştum soylemeden edemedim.
Kızlarrr uyku saatlerınız nasılll, en uzun uykunuz kaç saat? Benim oglum en fazla 3 saat uyudu ne zaman artar acaba. Bugun tam 60 gunlukkk benim Can kuzum

Canım bizim saatlerimiz değişiyor..normalde akşam 7-11 di geçen gün öğlen 11-17 oldu mesela..bir de kriz öncesi sürekli meme istiyor ve memede agliyor..youtube dan saç kurutma makinası sesi acıyorum onunla emziriyorum kriz öncesi..kriz zamanında da kucakta hoplatiyoruz şarkı söylüyoruz gerçek saç kurutma makinası açıyoruz, bazen mutfakta aspiratör sesi iyi geliyor orada emzik veriyorum..bir şekilde o 4 saati geçirmeye çalışıyoruz..Bizimki banyo yaparken de agliyor çok..bugün 42. Gün..değişen tek şey gece uykuları düzenli inşallah değişmezse bir daha :) Allah hepimize kolaylık versin çok zor süreçler..ama bunların hepsi geride kalacak

selam kızlar ,inşallah iyisinizdir sevgili anneler,biliyorum sizi çok ihmal ettim:) ama takipteyim,benim tatlı kızımın gazları azaldı akıllı bir kız olunca gelebildim buraya,bu arada karma aşımızı yaptırdık ,calpol ile ateşsiz bir gün geçirdik çok şükür,bugün 3. gün çok huysuzlaştı acaba ağrı mı yapıyor anlamadım

Oğlum 1 aylıktan beri geceleri 3 ya da 4 saat uyuyor acikip uyanıyor emip yine bir o kadar daha uyuyor gecen banyo sonrası 10.30ta bir yattı 4.30 da uyandı tam 6 saat uyudu ama su sıralar gaz sancısı çekmeye başladı daha sık uyanıyor 2 gündür

6 saat hiç uyanmadan mı * yani uyurken mi meme emiyor yoksa o altı saatte meme emmiyor ve altı alınmıyor mu ? deliksiz mi uyuyor bebeğin.. Çok uzun bi süre bence de o yüzden merak ettim canım.benimki o kadar çok uyumuyor arkadaşım..

Kizimin boynunun altinda kizarikliklqr cikti. Doktora gittik. Egzama olmus advantan adli bi krem verdi. Insallah gecer

Canım 6 saat cok fazla uyusa bile 3 saat geçmemeliymiş benimkide bi kere 4 saat uyudu alarm kuruyorum uyuduğu zamanlarda uyandırayım diye.

Kızlar aile hekimi multi tabs multivitamin verdi günde 1 ml dedi ama 1 ml içince günde 1 kez kaka yapıyor kullananlar varmı ne kadar ve ne zaman veriyosunuz

Canım 6 saat cok fazla uyusa bile 3 saat geçmemeliymiş benimkide bi kere 4 saat uyudu alarm kuruyorum uyuduğu zamanlarda uyandırayım diye.
Bende en fazla 3 saatte bir besliyorrum geceye alarm kurup ama sali gunu kontrole gittigimizde artik 4-5 saat uyuyabilcegini soyledi doktorumuz...

Neden verdi bu vitamini canım?
1 yaşına kadar veriliyomuş bitane monovit d bir de bu multivitamini vrdi içnde acd vitamini var.doktor birini bitir diğerini öyle ver dedi monoviti vermedim daha.ama multivitamini 0.5 verince rahat kaka yapıyo çocuk 1 ml verince yapamıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…