- 10 Nisan 2013
- 3.459
- 3.611
-
- Konu Sahibi meleklercenneti
- #5.521
Canım gunaydın, dr sorun yok dediyse yoktur. Bi yerde okumuştum soylemeden edemedim.Bnde bugun cocuk doktoruna goturdum kizimi. Gitmisken kimyonu da sordum.verebilirsin dedi
Tamam canımBebek buyudugu için yeri daralıtor cnm o yuzden daha az hissedebilirsin. Ama tabiki druna danış ihmal etme
Benimkide verebilirsin dedi cnm ben kaka yapmayin a acaba ondanmi dedim ondan sordum...Bnde bugun cocuk doktoruna goturdum kizimi. Gitmisken kimyonu da sordum.verebilirsin dedi
Arkadaşım ben bu akşam bi denemyle çözüm buldum işe yararsa dene.nasılsa kriz geliş saati belli o saatten önce emzirdim 1 saat sonra banyo yaptırıp hiç meme vermeden emziğiyle dalsın dalmasın yatırdım.ağladıkça hiç kucağa almadan emziği dayadım sonunda dalabildi.süt değil uykuya dalmak istedi yarım saat uyuyunca uyanıp memeyi aldı.sanırım bundan sonra bu yöntem bizi feraha çıkarıcak ayrıca emzirirken ağzıma attığım çörek otlu bi karışım var onun sayesinde şuruptan da Allahın izniyle kurtulcam darısı başına
Oğlum 1 aylıktan beri geceleri 3 ya da 4 saat uyuyor acikip uyanıyor emip yine bir o kadar daha uyuyor gecen banyo sonrası 10.30ta bir yattı 4.30 da uyandı tam 6 saat uyudu ama su sıralar gaz sancısı çekmeye başladı daha sık uyanıyor 2 gündürCanım gunaydın, dr sorun yok dediyse yoktur. Bi yerde okumuştum soylemeden edemedim.
Kızlarrr uyku saatlerınız nasılll, en uzun uykunuz kaç saat? Benim oglum en fazla 3 saat uyudu ne zaman artar acaba. Bugun tam 60 gunlukkk benim Can kuzum
Oğlum 1 aylıktan beri geceleri 3 ya da 4 saat uyuyor acikip uyanıyor emip yine bir o kadar daha uyuyor gecen banyo sonrası 10.30ta bir yattı 4.30 da uyandı tam 6 saat uyudu ama su sıralar gaz sancısı çekmeye başladı daha sık uyanıyor 2 gündür
Oğlum 1 aylıktan beri geceleri 3 ya da 4 saat uyuyor acikip uyanıyor emip yine bir o kadar daha uyuyor gecen banyo sonrası 10.30ta bir yattı 4.30 da uyandı tam 6 saat uyudu ama su sıralar gaz sancısı çekmeye başladı daha sık uyanıyor 2 gündür
çoook geçmiş olsun Kıyamam ona ben inş hmn geçer canım...Kizimin boynunun altinda kizarikliklqr cikti. Doktora gittik. Egzama olmusadvantan adli bi krem verdi. Insallah gecer
Hay Allah cok gecmis olsun minnacik bebistededemi egzama oluyormusKizimin boynunun altinda kizarikliklqr cikti. Doktora gittik. Egzama olmusadvantan adli bi krem verdi. Insallah gecer
Canım 6 saat cok fazla uyusa bile 3 saat geçmemeliymiş benimkide bi kere 4 saat uyudu alarm kuruyorum uyuduğu zamanlarda uyandırayım diye.Oğlum 1 aylıktan beri geceleri 3 ya da 4 saat uyuyor acikip uyanıyor emip yine bir o kadar daha uyuyor gecen banyo sonrası 10.30ta bir yattı 4.30 da uyandı tam 6 saat uyudu ama su sıralar gaz sancısı çekmeye başladı daha sık uyanıyor 2 gündür
Bende en fazla 3 saatte bir besliyorrum geceye alarm kurup ama sali gunu kontrole gittigimizde artik 4-5 saat uyuyabilcegini soyledi doktorumuz...Canım 6 saat cok fazla uyusa bile 3 saat geçmemeliymiş benimkide bi kere 4 saat uyudu alarm kuruyorum uyuduğu zamanlarda uyandırayım diye.
Banada ayni vitaminden verdi ama benim kizimda kaka sorunu var zaten gunde bir kere yapinca sukur diyorum...Kızlar aile hekimi multi tabs multivitamin verdi günde 1 ml dedi ama 1 ml içince günde 1 kez kaka yapıyor kullananlar varmı ne kadar ve ne zaman veriyosunuz
Kızlar aile hekimi multi tabs multivitamin verdi günde 1 ml dedi ama 1 ml içince günde 1 kez kaka yapıyor kullananlar varmı ne kadar ve ne zaman veriyosunuz
1 yaşına kadar veriliyomuş bitane monovit d bir de bu multivitamini vrdi içnde acd vitamini var.doktor birini bitir diğerini öyle ver dedi monoviti vermedim daha.ama multivitamini 0.5 verince rahat kaka yapıyo çocuk 1 ml verince yapamıyoNeden verdi bu vitamini canım?