- 22 Ocak 2015
- 1.273
- 971
-
- Konu Sahibi meleklercenneti
canım benimde 29 ocakta transfer oldu yarın kontrole gidicem.Ben arada meraktan bir test daha yaptırdım.Ama yarın kese görünürmü bilemiyorum tabi...Benim persembe kontrolum var cnm. Tp bebek tedavimdeki doktorumla haftaya cumartesi. Simdi gecmiyo gunler. 27 ocakta transferim yapilmisti. Senin ne zaman kntrolun
Aaaa yarin miiii, ufff zaman durdu gecmez simdi. Ben pek anlamam ama sanirim gorunur, insallah gorunurrr ayy heyecanlicanım benimde 29 ocakta transfer oldu yarın kontrole gidicem.Ben arada meraktan bir test daha yaptırdım.Ama yarın kese görünürmü bilemiyorum tabi...
sorma canım heyecanlılıyım endişeliyim beni geçmiyor valla zaman işte olduğum halde :)Aaaa yarin miiii, ufff zaman durdu gecmez simdi. Ben pek anlamam ama sanirim gorunur, insallah gorunurrr ayy heyecanli
Inanilmaz merak ediyorum ikiz mi tek mi? Doktora da sordum halbuki ona ragmen bi merak Arada idrar tahlili falan da yaptim benle mi diye kontrol ediyorum.sorma canım heyecanlılıyım endişeliyim beni geçmiyor valla zaman işte olduğum halde :)
Hâdi hayirli haberle gel insallah,kac cikti degerincanım benimde 29 ocakta transfer oldu yarın kontrole gidicem.Ben arada meraktan bir test daha yaptırdım.Ama yarın kese görünürmü bilemiyorum tabi...
Evet canım benim. Hayırlısı insallah. Cok sükür Allahıma. Dualarim hepinizle kızlar.Hadi hayirli olsun canim en zorunu atlattik şükür,sıra kalp atışında
ayyy Amin canım .benim 11. gün 127 / 15. gün 804 tü.Bakalım yarın ne çıkıcak ???Hâdi hayirli haberle gel insallah,kac cikti degerin
Canım.benim hiç telaşlanma Allahım koruyucusu onların. Insallah sen de güzel haberi vereceksin. Bu arada kese karından 5000in üzerinde görbüyormus kızlar. 3800ken benim gözükmemişti. Darısı kalp atışına.Canim Allah nasip kısmet ederse carsamba gunu gidicez . Ne guzel hepiniz bebislerini gordu bin massallah. Ben hala belirsizliklerdeyim. Dua edin insallah ben de saglicakla goreyim
çok zor süreç dimi bende öyleyim acaba benimlemi içerde neler oluyo bana kalsa hergün test yapıcamda eşim sakin ol diyorInanilmaz merak ediyorum ikiz mi tek mi? Doktora da sordum halbuki ona ragmen bi merak Arada idrar tahlili falan da yaptim benle mi diye kontrol ediyorum.
Canimmm senin kacincii gun transferiydiii?degerlerin kactiii? Ayy acaba benim suan 2 tane mikuzum varrrrHâdi hayirli haberle gel insallah,kac cikti degerin
benim transfer 26 ocakta oldu,ve tek 5. gün embriyosuydu,9. gün 257 11. gün 543 15. gün 1938i gördüm bugün de 21. günCanimmm senin kacincii gun transferiydiii?degerlerin kactiii? Ayy acaba benim suan 2 tane mikuzum varrrr
Benim 27 ocakta senin gibi 5. Gun cnm. Ama 2 embriyo transfer edildi bana. 9.gun 176, 11.gun 431 cikti. Ayy cok heyecanliyim ben. Mantik yurutemiyorum. Degerlerim senden dusuk ama yukkselisi daha fazla olmus benimbenim transfer 26 ocakta oldu,ve tek 5. gün embriyosuydu,9. gün 257 11. gün 543 15. gün 1938i gördüm bugün de 21. gün
benimde diğerlerine göre düşük ama artış 2.5 katı olmuş umut varmı acaba bak bende teke hazırladım kendimi heyecanlandım şimdi .Çift oluncamı artış daha fazla oluyor ???Benim 27 ocakta senin gibi 5. Gun cnm. Ama 2 embriyo transfer edildi bana. 9.gun 176, 11.gun 431 cikti. Ayy cok heyecanliyim ben. Mantik yurutemiyorum. Degerlerim senden dusuk ama yukkselisi daha fazla olmus benim
Ben oyle biliyorum cnm. Cift olunnca artik daha cok oluyormus. Normal de anladigim kadariyla 2 kat olmaliymis. Tabi artisi eksisi vardir. Ama en son ggittigimde doktor artisin noormal degerde dedi, doktorumun hemsiresi de ayni seyi soyledi de ben bu aralar pek kimseyi dinlemiyorum persembeye kadar acabalarla devam ederim benbenimde diğerlerine göre düşük ama artış 2.5 katı olmuş umut varmı acaba bak bende teke hazırladım kendimi heyecanlandım şimdi .Çift oluncamı artış daha fazla oluyor ???
bende yarına kadar acabalarlayım canım elimde hesap mak. habire hesaplıyorum , muhasebeciyim zaten :)Ben oyle biliyorum cnm. Cift olunnca artik daha cok oluyormus. Normal de anladigim kadariyla 2 kat olmaliymis. Tabi artisi eksisi vardir. Ama en son ggittigimde doktor artisin noormal degerde dedi, doktorumun hemsiresi de ayni seyi soyledi de ben bu aralar pek kimseyi dinlemiyorum persembeye kadar acabalarla devam ederim ben
Canım gözünaydın. ..darısı başımıza inşallah :))Kızlar keseyi gördüm geldim maşallah doktor çok güzel yerleşmiş dedi,14 ekim 2015 gibi doğacakmiş inş
az kaldi cnm hayirlisiyla sabah son bulacak acabalarinbende yarına kadar acabalarlayım canım elimde hesap mak. habire hesaplıyorum , muhasebeciyim zaten :)
hakkımızda hayırlısı canım inşallah , bunada şükdiyorum ben :)
Gözünaydın tatlım inşallah biz de o günleri görürüz..maşallahKizlar ciktik doktordan esimle birlikte aldi babasi gel duy sesini dedi kese yukardaymis kalp sesi cok guzeldi gozlerim doldu tutamadim kendimi estrafrom icme artik dedi kalp sesi duyulunca biraktiriyormus ondan kurtuldum jel uc ay devam igneyi yeni doktorun soyler dedi Allah hepinize yasatsin ve devamini gpstersin bizlere
Sizinn kontroolunuzz ne zamandiii??? Benim de transfer tarihine gore 15i dogum gorunuyooooCanım gözünaydın. ..darısı başımıza inşallah :))
Maşallah canımKızlar kese göründü karından 4 hafta 4 günluk dedi doktor. Üc hafta sonra da kalp atışı için cagırdi kesin olsun diye. Ama ben kendi druma meaaj attım o ne zaman gel derse Ankara'ya gideceğim.