2015'te Tüp Bebek yöntemiyle hamile kalıp Ekimde doğum yapacaklar buraya:)

Benim persembe kontrolum var cnm. Tp bebek tedavimdeki doktorumla haftaya cumartesi. Simdi gecmiyo gunler. 27 ocakta transferim yapilmisti. Senin ne zaman kntrolun
canım benimde 29 ocakta transfer oldu yarın kontrole gidicem.Ben arada meraktan bir test daha yaptırdım.Ama yarın kese görünürmü bilemiyorum tabi...

Canim Allah nasip kısmet ederse carsamba gunu gidicez . Ne guzel hepiniz bebislerini gordu bin massallah. Ben hala belirsizliklerdeyim. Dua edin insallah ben de saglicakla goreyim
Canım.benim hiç telaşlanma Allahım koruyucusu onların. Insallah sen de güzel haberi vereceksin. Bu arada kese karından 5000in üzerinde görbüyormus kızlar. 3800ken benim gözükmemişti. Darısı kalp atışına.

benim transfer 26 ocakta oldu,ve tek 5. gün embriyosuydu,9. gün 257 11. gün 543 15. gün 1938i gördüm bugün de 21. gün
Benim 27 ocakta senin gibi 5. Gun cnm. Ama 2 embriyo transfer edildi bana. 9.gun 176, 11.gun 431 cikti. Ayy cok heyecanliyim ben. Mantik yurutemiyorum. Degerlerim senden dusuk ama yukkselisi daha fazla olmus benim

Benim 27 ocakta senin gibi 5. Gun cnm. Ama 2 embriyo transfer edildi bana. 9.gun 176, 11.gun 431 cikti. Ayy cok heyecanliyim ben. Mantik yurutemiyorum. Degerlerim senden dusuk ama yukkselisi daha fazla olmus benim
benimde diğerlerine göre düşük ama artış 2.5 katı olmuş umut varmı acaba bak bende teke hazırladım kendimi heyecanlandım şimdi .Çift oluncamı artış daha fazla oluyor ???

benimde diğerlerine göre düşük ama artış 2.5 katı olmuş umut varmı acaba bak bende teke hazırladım kendimi heyecanlandım şimdi .Çift oluncamı artış daha fazla oluyor ???
Ben oyle biliyorum cnm. Cift olunnca artik daha cok oluyormus. Normal de anladigim kadariyla 2 kat olmaliymis. Tabi artisi eksisi vardir. Ama en son ggittigimde doktor artisin noormal degerde dedi, doktorumun hemsiresi de ayni seyi soyledi de ben bu aralar pek kimseyi dinlemiyorum persembeye kadar acabalarla devam ederim ben

bende yarına kadar acabalarlayım canım elimde hesap mak. habire hesaplıyorum , muhasebeciyim zaten :)
hakkımızda hayırlısı canım inşallah , bunada şükür diyorum ben :)

Gözünaydın tatlım inşallah biz de o günleri görürüz..maşallah

Kızlar kese göründü karından 4 hafta 4 günluk dedi doktor. Üc hafta sonra da kalp atışı için cagırdi kesin olsun diye. Ama ben kendi druma meaaj attım o ne zaman gel derse Ankara'ya gideceğim.
Maşallah canım hersey güzel başladı hepimiz için inşallah da böyle devam eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…