2015'in kıymetli anneleri bebiş büyütüyor ♡ÇOK ŞÜKÜR♡

Ne kremi

Sağlık ocagında ki ebede ondan geç düşmüştür dedi. Gaz sıkıntımız olmaz mı ağlayarak rahatliyor genelde ama bişey vermedi doktor. D3 vitamin verdi 1 ml onu kullanıyorum hergün
D3 bizde kullanıyoruz canım. Zinco bitkisel bir yağ. Gittiğinde doktoruna sor istersen. Biraz da olsa sakinleştirip rahatlatıyor. İçerisine kimyon,rezene,anason vb. 8 çeşit yağ var. Birde doktor bize acı elma yağını karnına ve ayak tabanlarına sürerek masaj yapabilirsiniz dedi. En azından çocuk rahatlar biraz.

Hm bana doktor bitkisel kapsül verdi rekolac adı onu kullanıyorum günde iki tane. Ama yağ da iyiymiş

kizlar bu gaz olayini ben beceremiyorum. simdi altini degistirip emziriyorum, emerken uyuyor uyurkem gazini chkartiyim diyorum yine uyanip emmek istiyo bunun bi caresi yok mu? bide cok suktr bizim cok buyuk gaz sorunumuz yok simdilik her emdiginde gazini cikarip kakasini yapiyo dra da sorduk normal dedi ama yaparken cikan ses buyuk insan gibi annem her seferinde inanamayip sen mi yaptin diye soruyo bana

Aynen eşimde bana dedi sen mi yaptın tövbe bismillah dedim oğlan yapıyor Artık alıştık

Benim oğlumda öyle canım :)) özellikle uyanıp esneme hareketleri yaparken, çıkardığı seslere inanamıyorum :))

Slm kızlar yeni topic hayırlı olsun 1 ağımıza giriyoruz yarın azcık sıkıntılar yaşadık bu süreçte uzun süren bir sarilik 16 kadar çıktı devamli kan aldirdik felan içim gitti o iğneler kızımı açıktıkça şimdide kızım kilo almamış okadar az almış ki şok oldum meğer sutum azmis ama anlamadigim kakasini duymayan çocuk nasıl 4 5 defa yapar günde şimdi masaya başladık tekrar zaten sarilik dolayısıyla ilk başlarda mama vermiştim uykusuz geceler bizdede malum olsun sağlıklı olsunlar da

Geçmiş olsun canım. Kısa zamanda toparlar kızın kendini. Dopumdan sonra zaman nr çabuk grçiyor değilmi? Hamileyken haftalar günler say say bitmiyordu, şimdi 1. Aylarımızı dolduruyoruz :)) sağlıkla sıhhatle büyütelim yavrularımızı.

Çok geçmiş olsun canım inşallah toparlar bebeğin

Günaydın kızlar eşimden bana grip geçti. Bebeğe de geçecek diye ödüm kopuyor. Zaten hapşırıyorda ne yapıcam bilmiyorum
Günaydın canım. Sütün onu korur merak etme. Benim oğlumda çok hapşırıyor. Hastanedeyken hemşire 3 aya kadar bebeklerin hastalıktan değil, çevrrde soludukları tozu atmak için hapşırdıklarını söylemişti. Süt koruyor onları yani.

Ohh aman iyi ağızıma maske takiyorum ellerimi yıkıyorum hava ısınmadi bir türlü yaz gelmeden kış geliyor valla

Merhaba kizlarrr@cantan3m yeni topic acman ne iyi olmus digeri bize ugurlu gelmisti insallah bu topicde de guzel paylasimlar olur.bnm kizimda bgn 4 gunluk oldu.ne guzel bir duyguymus ne tatli biseymis evlat sevgisi Rabbime binlerce sukurler olsun.Allah her kadina tattirsin insallah.

bu aralar uykusuz geceler geciriyoruz cunku sutum daha yeni yeni gelmeye basladi sanirim doymadigi icin surekli uyaniyor ve emmek istiyor yerine yatirdigimda uyaniyor.dun 6 da uyudusut arttirici ne varsa hepsini deniyorum. Rezene, lactamil, malt icecegi, marul, bol su, hosaf, tahin helvasi...goguslerimde yara olduallahtan kremler var onlar biraz dindiriyor.

canım bebeklerin doydukları çişlerinden anlaşılırmış ben de dr a sormuştum süüm yetmse bu kadar kaka yapmaz diye o
da kkası değil çişine bkacaksın doyup doymadığnı anlmak için demişti. mama vermekten de korkma aç mı kalsın bebişler ben bu konuda kimseyi dinlemiyorum. kilosuna da takılma simdilik birbirimizi tanıyoruz ondan sonra hepsini topaç gibi yaparız biz bebileri inşallah

İyi geceler yol arkadaşlarım. Bu arada kanamalarınız ne durumda? Benim damla damla hala devam ediyor.
canım benim bitti desem yeridir.. zaten en bastan beri damla damla hep azdı smdi de bitti gibi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…