2015'in kıymetli anneleri bebiş büyütüyor ♡ÇOK ŞÜKÜR♡

merve ben tek yikamadim hic hergun annemle yikiyoruz mis gibi ama tek yikayamam diye dusunuyorum boyle bile zorlaniyorum. geceleri sagolsunlar bi annem bi kardesim birer kere kalksalar yetiyo.

merve ben tek yikamadim hic hergun annemle yikiyoruz mis gibi ama tek yikayamam diye dusunuyorum boyle bile zorlaniyorum. geceleri sagolsunlar bi annem bi kardesim birer kere kalksalar yetiyo.
Ohh ne güzel annen ve kardeşin seninle ben tekim eşim zaten yeni yeni tutup gezdiriyor onunla yikamayi düşünemiyorum bile

Ohh ne güzel annen ve kardeşin seninle ben tekim eşim zaten yeni yeni tutup gezdiriyor onunla yikamayi düşünemiyorum bile
Hayırlı olsun canım yeni topiğimiz :) bende oğluma nazar değdirdim. Soranlara hiç zor bir çocuk değil diyordum. Ama bu hafta pek huysuzlaştı. Hep kucakta olmak istiyor. Bugün yine sabaha kadar nöbet tuttuk. Sabah biraz uyumak için babasına devrettim nöbeti. Sonra yine siyam ikizi gibiyiz :) şimdi yatağında uyuyor ama uykusunda da ağlayıp ağlayıp susuyor. Sizde de varmı uykuda canı yanmış gibi ağlama huyu? Bizde banyosunu babasıyla yaptırıyoruz. Henüz kendim yaptırmaya cesaret edemem :)

Ne güzel yanında destek birilerinin olması. İnsan gerçekten çok ihtiyaç duyuyor bazen. Ama öyle büyüyorlar işte :)günden günr değişyor simaları.

dogdugu ilk gun verdik emzigi hemen aldi maasallah çok sık istemiyor tercihini memeden yana kullaniyor genelde ;-) ama zor durumlarda kurtarici hakkaten
Bende emzik vermekten yana değildim ama doktoru sakinleştireceğini, yoksa zaten beni emzik olarak kullanacağını söyledi. Hakikatende beni emzik gibi kullanıyor :) emzikten pek hoşlanmıyor. Ya hiç ağzına almıyor ya da atıyor. Bazen keyfi yerinde olunca alıyor :)

Biz banyomuzu yaptık uyuyoruz sizde durumlar nasil kendiniz duş aldira biliyormusunuz? Bu benim ikinci tek yikayisim pazartesi kalça ultrasonu perşembe işitme testi, cumaya aşımız var
Haftaya cuma bizimde aşımız var. İşitme testimiz 5. Günü topuk kanı alınırken yapıldı. Kalça kontrolü ulturasonlamı yapılıyor?

Haftaya cuma bizimde aşımız var. İşitme testimiz 5. Günü topuk kanı alınırken yapıldı. Kalça kontrolü ulturasonlamı yapılıyor?

Hoş Geldin canım
Benim oğlan sürekli sallanmak kucagımda olmak istiyor.oyle ağlama huyu yok şükür. Kalça ultrasonla oluyor diye biliyorum
Bişey daha sorcam bizim gobegimiz düştü ama mendil koyuyorum mendil sarı iltihap sürülüyor sizde böyle bir durum oldu mu..? Yoksa yolunda gitmeyen bişey mi merak ettim

Aynen bizi emzik yerine kullanıyorlar. Aç olsada ağzında tok olsada. Akşam için yemek yapıyorum. Pilav vardı ocakta kucagımda emerek gittim altını kapadim siz düşünün yanii hiç istifini bozmuyor

Aynen bizi emzik yerine kullanıyorlar. Aç olsada ağzında tok olsada. Akşam için yemek yapıyorum. Pilav vardı ocakta kucagımda emerek gittim altını kapadim siz düşünün yanii hiç istifini bozmuyor
Ay bende öğleyim genelde. Bazen yemek yerken de kucağımda paşam. Afedersin ama wc ye gidip gelene kadar bile basıyor yaygarayı :))

Bizde de göbek düştükten sonra kanama oluyordu. Hafif iltahap gibi bişeyde vardı. Zıbınına yada bezin üst kısmına kan pıhtısı yapışıyordu. göbek düştükten sonra yaklaşık bir hafta on gün sürdü. doktor problem görmemişti. Şimdi hepsi geçti. Sende birkaç gün takip et canım. Göbekteki o yara gibi olan kısmın küçükdüğünü ve iyileştiğini göreceksin. Sen ilk banyoyu göbek düşmeden öncemi yaptırdın?

Ay bende öğleyim genelde. Bazen yemek yerken de kucağımda paşam. Afedersin ama wc ye gidip gelene kadar bile basıyor yaygarayı :))
Aynen canım
Evet aynı anlattığın gibi canım. Evet göbek düşmeden eve gelişimin 2. Günü yaptırdık doktor yaptırabilirsiniz dedi

o iltihap gibi akinti bizde de vardi bi krem surduk gecti çok sukur

Aynen canım

Evet aynı anlattığın gibi canım. Evet göbek düşmeden eve gelişimin 2. Günü yaptırdık doktor yaptırabilirsiniz dedi
Göbekten sonra banyo yaptırmak gerekiyormuş. Benim doktorumda çocuk doktoruda göbekten sonra banyo yaptırın dedi. Çünkü göbek geç düşüp geç iyileşiyormuş. Ayrıca doğumda vücudundaki sıvıda onu koruyormuş. O yüzden sizin göbek iyileşmeşmekte gecikmiştir canım. Gaz sıkıntınız varmı, herhangi birşey kullanıyormusunuz gaz için. Bize doktor zinco verdi. Günde 3 kez 4 damla.

Buyuttum cok sukur kendim banyosunu yaptiriyorum emzik almadi bnmkiler sorulariniz olursa sewe sewe cewaplarim cnm

o iltihap gibi akinti bizde de vardi bi krem surduk gecti çok sukur
Ne kremi
Sağlık ocagında ki ebede ondan geç düşmüştür dedi. Gaz sıkıntımız olmaz mı ağlayarak rahatliyor genelde ama bişey vermedi doktor. D3 vitamin verdi 1 ml onu kullanıyorum hergün

Buyuttum cok sukur kendim banyosunu yaptiriyorum emzik almadi bnmkiler sorulariniz olursa sewe sewe cewaplarim cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…