Bilmemki senmisin :)Ben miyim
Acaba kurbanin?
Kimmiş katilinEvet kızım varr imzamda görmedinmi
Kendisi tam olarak 1 yaş 16 günlük
Sanada tavsıye ederım eve neşe katıyorlar,tüm stresimi moral bozuklugumu alıyor.Uyurken yanımda yatıyor çıkardıgı mırlama sesi ninni gibi gelıyor bana :)yerim onu beeeeeeeeennnn
Kimmiş katilinEvet kızım varr imzamda görmedinmi
Kendisi tam olarak 1 yaş 16 günlük
Ankara kedilerinin yeri bambaşkadır zaten :)Ayyy cok guzell. Benimde ankara kedim vardi ama annem rahatszlaninca komsumuza verdik sagolsun aldilar canimi.. ayrica katilcigimideee simdi soyleyemem....
Ankara kedilerinin yeri bambaşkadır zaten :)
Umman123 e sormuştum ben onu buldum demiş katilimi.Sendemi buldun sonundaOh oh herkez bulmaya basladı birbirini super valla
Aynen bende alışverişe cıkma heycanı içindeyim.Netden alıcaktım vazgectım gorup dokunup seceyım herseyı daha zevklı olur öyleSuper tabikide... aahh bide gunu gelsede hediyelerimizi yola cikarsak....
Sanirim eledim seni canim ya ooof herkese tektekte bakamadimBilmemki senmisin :)
burdayım cnmkatilim buralardaysan ses ver
Sanada tavsıye ederım eve neşe katıyorlar,tüm stresimi moral bozuklugumu alıyor.Uyurken yanımda yatıyor çıkardıgı mırlama sesi ninni gibi gelıyor bana :)
katilim buralardaysan ses ver
burdayım cnm
Galiba haklısınsen benim katilim değilsin, beni kandırıyorsun
Galiba haklısınEvli benimki :)
süprizli bir katil demekki senınkı yada topıkte hep olan biri yakalanmamak için susuyor bencebugun de konuştuk katilcimle ama hiç ipucu vermiyor
süprizli bir katil demekki senınkı yada topıkte hep olan biri yakalanmamak için susuyor bence
raptiyeee, arada buraya da uğrayıp ipucu verir misin lütfeeeen
neden kiii amaaa
Yooookk olmaz kiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?