- 13 Aralık 2009
- 10.762
- 1.987
- 448
- 38
ben daha tamamlamadım ama aklımda belli hepsi, ev taşımakla aynı zamana geldiği için bide malum işsizlik biraz, tam istediğim gibi olmayacak yine ama, umarım kurbanım begenir
senin güzelliğin yeter bitoşkom :))ben daha tamamlamadım ama aklımda belli hepsi, ev taşımakla aynı zamana geldiği için bide malum işsizlik biraz, tam istediğim gibi olmayacak yine ama, umarım kurbanım begenir
uznaıorum face kk forum derken dinelniorummm:)napıyosunnnn
uznaıorum face kk forum derken dinelniorummm:)
sen napan nassın
aynı ben deee..
bi yandan kk, bi yandan güzel köylü
sen katilini buldun muuuuu
senin güzelliğin yeter bitoşkom :))
merak etmeee beğenir
inaşllah bebetom .) eminim öyledirhayıırrrrr
canımsın kuzum yaaainşallah kurbancım da senin gibi düşünür
4 günmü kaldı şimdi ay çok heyvanla bekliyorum :) Çekilişler bitmesin hiç ya hep hep yapalım
iyilik canım seni sormalıgünaydınnn nasılsınız kızlar benim hediyeler gönderime hazır :)
bende iyim valla canım iş güç uğraşıyorum uykusuzum biraz saat aylardır saat 9a kadar bile uyuyamıyorum hafta sonları bileiyilik canım seni sormalı
hadi ya neden uyuyamıyorsun kibende iyim valla canım iş güç uğraşıyorum uykusuzum biraz saat aylardır saat 9a kadar bile uyuyamıyorum hafta sonları bileözledim sabah uykusunu
hadi ya neden uyuyamıyorsun ki
sen birde çocuk olduğunda gör gece uykusuna bile hasret kalıcaksın canım sabah nekidüğün evlilik sonra iş haftasonları mmisafirler derken 3 aydır yok uyku
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?