srlam naberselammmmmmmmmmmm
bn burdayım mmmmmmmmmmmmmmaman yine kimse yok gidiyorumm
Ben finans sorumlusuyum ama hobi olarak butik kurabiye ve pasta da yapıyorum :)canım ne işle meşgulsün :))
Saol canim benim ya hemen bakiyim o zamanCanım googlede kadınlar kulubü 2014 çekilişi yazınca çıkıoyr :) Bende öyle önceki çekilişi buldum baktım
Iyi gecelerrr....
Selam kızlar hoşgeldiniz :) Bende o hayat benimin dünkü bölümünün tekrarını izleme molası vermiştim geldim.Ayy çok heyecanlıydı öldüm bittim :) Siz neler yapıyorsunuzben burdayıııım kızlarrrr
ooov :))Ben finans sorumlusuyum ama hobi olarak butik kurabiye ve pasta da yapıyorum :)
@__ATALANTE canım diğer çekilişe de mi katıldın sen??
ooov :))
satış yapıor musun?
ben de kokulu sabun ve kokulu taş'' yapımına başlıyorum yeni yenii:)
bismillah dedik bakalım :))
hayırlı olsun kuzumooov :))
satış yapıor musun?
ben de kokulu sabun ve kokulu taş'' yapımına başlıyorum yeni yenii:)
bismillah dedik bakalım :))
anladım canımevet katıldım canım
nerelerdesiniz siz bakayım hiç görünmüyorsunuzSelam kızlar hoşgeldiniz :) Bende o hayat benimin dünkü bölümünün tekrarını izleme molası vermiştim geldim.Ayy çok heyecanlıydı öldüm bittim :) Siz neler yapıyorsunuz
günaydın güzel hatuncuklar nasılsınız bakalım
hayırlı olsun kuzum
anladım canım
aaa yok cxanım sorun değil tabiki de katılabilirsin normalde bende burası dışında 2014 nisan anneleri grubunda da çekilişi katıldım bu sorun değil benim içinsıkıntı olursa sizin için orda hala çekiliş yapılmadı çıkabilirim. Ben sormadan hareket ettim ama
aaa yok cxanım sorun değil tabiki de katılabilirsin normalde bende burası dışında 2014 nisan anneleri grubunda da çekilişi katıldım bu sorun değil benim için
nerelerdesiniz siz bakayım hiç görünmüyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?