yok zaten geceleri bazen çok canı isterse emiyo pnun dışında hep yemek kaşıklı elle ne olursa olsun yeterki ekmekli olsun diyo küçük hanım maşallah süphanallah yemesi çok güzelee olcak o kadar umranım, elifim nisam büyüyor arttık, o kadar çok süte ihtiyacı yok demek ki
ankara dayım ben canım 29 ekimden beri gitmedim eve, buralarda iş bakıyorum.ankaraya dair tüm umutlarımı yitirmeden de dönmek istemiyorum memlekete, bakalım hayırlısı
yok zaten geceleri bazen çok canı isterse emiyo pnun dışında hep yemek kaşıklı elle ne olursa olsun yeterki ekmekli olsun diyo küçük hanım maşallah süphanallah yemesi çok güzel
hadi bakalım allah yolunu bahtını açık etsin kuzum takılıyorum ben sana nazımmm benim
bugun biraz işlerim var umranım, çok gelemeyebilirim. işlerimi toparlayıp tekrardan geleceğim inşalah :)
nerdesin katilciğim yaaaaben geldimm oh be sonunda butun işlerimden şimdilik kurtuldum :)))) Napıyorsunuz canlar :)=
Geldim kuzum yarışma topıgını okuyordum ya hafta sonu öyle yogun geçtiki ancak dınlenebildim dinlenemedim hatta.Neler yapıyorsun görmeyeli :)nerdesin katilciğim yaaaa
bende takılıyorum bi burda o diğer topikte aynı bende de bi değişiklik yok haftasonu annemlerdeydim bol bol dinlendim geldim bendeGeldim kuzum yarışma topıgını okuyordum ya hafta sonu öyle yogun geçtiki ancak dınlenebildim dinlenemedim hatta.Neler yapıyorsun görmeyeli :)
iyidir canım sen nasıslın olsun daha 1 hafta var alırsınkızlaaaar yoktum bir kaç gündür nasılsınız? :) henüz hediyelerimi tamamlamadım ama en kısa zamanda tamamlayacagım
15 inde degılmı cnım göndermeye baslamalar daha mı önceye çekildiiyidir canım sen nasıslın olsun daha 1 hafta var alırsın
yok 15inde haftaya değil sonraki hafta bugün başlıyoruz15 inde degılmı cnım göndermeye baslamalar daha mı önceye çekildi
Anladım kuzum haftaya yazınca şaşırdım bende bir an :)yok 15inde haftaya değil sonraki hafta bugün başlıyoruz
yok kuzum yokAnladım kuzum haftaya yazınca şaşırdım bende bir an :)
Canım googlede kadınlar kulubü 2014 çekilişi yazınca çıkıoyr :) Bende öyle önceki çekilişi buldum baktımYaaa 2014 hediyeleri ile ilgili bi topic vardi sanki ama goremiyorum simdi biraz kafamda hediyeler sekillensin diye bakmak istedim ama.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?