2015 YDS

hayalimm77

Hamd olsun RABBİM.. Meleğim Sana emanet..
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2011
2.151
3.454
Merhaba,
Biliyorum ki, benim gibi aklının bir köşesinde şu “YDS ‘den iyi bir puan alabilme” amacı olup da bir türlü gerçekleştiremeyenleriniz çook…
Hem çalışan, hem evli hatta belkide çocuklu olup da lisans okuyanlarımız yada yüksek lisans ve doktora yapmaya çabalayanlarımız bile var..:KK57:
YDS’den 70 puan üstünü alamadığımız için yapacaklarımızı erteledik hep.. Bu konu açılmak için geç bile kaldı hatta..:KK51:
Şimdi…
Bence artık hep beraber bir plan yapmaya başlamanın zamanı geldi.. Kimse bir şeyi ertelemesin.. Araştırıp ne yapabileceğimizi bulalım derhal…:KK35:
Çalıştığımız kurumdan dil tazminatı alamıyoruz… Yada Yurt dışına gidebilmek için yeterli dilimiz yok veya istediğimiz kuruma giremiyoruz puan sebebiyle.. :mad:
Bu yıl artık bu problemi ortadan kaldırmanın tam zamanı..
Haydi kızlar… Ben araştırmaya başlıyorum.. Ve sizlerin paylaşımlarınızı bekliyorum… :KK68:
ÖSYM’nin sitesinde yer alan YDS tarihleri aynen şöyle:
YDS
05.04.2015 ve 13.09.2015.
E-YDS
24.01.2015, 21.02.2015, 28.03.2015, 12.04.2015, 16.05.2015, 27.06.2015, 25.07.2015, 22.08.2015, 19.09.2015, 17.10.2015, 21.11.2015, 19.12.2015 (her ay bir sınav)

Bu arada Remzi Hoca diye bir site varmış.. Bu aralar çok duyuyorum.. İstediği puanı alanlar var sanırım çok araştırmadım ama şöyle bir baktım sitesinden.. Üye olup da faydasını görenler paylaşabilir mi?? Bilgi edinelim..

Haydi kızlar..Hep beraber başlayalım çalışmaya destek olalımmmmmmmm :KK36::KK36:

cnm bende 2015 nisandakı sınava gırmeyı dusunuyorum. oncekı notum 71dı hedefım 80 ustu almak. yarın kıtap almayı dusunuyorum irem yayıınlarının olece baslıcam sonraa gramerı gozden gecırıcem ve bolbol soru cozucem. ben bıde alese gircem mayısda. onada calısmaya baslıcam 2sını bı arada goturmem lazm.. bu arada okul derslerimde var tabı ama onları pek sallamıcam gibime gelıor zorlamazlarsa ..

ben varımmm destek olmayaa cnmmm yuksek puan alalım ınsallahhh 2.5 ayımız var bunu iyi degerlendırelım

Haydi kızlar..Hep beraber başlayalım çalışmaya destek olalımmmmmmmm :KK36::KK36:

c
cnm bende 2015 nisandakı sınava gırmeyı dusunuyorum. oncekı notum 71dı hedefım 80 ustu almak. yarın kıtap almayı dusunuyorum irem yayıınlarının olece baslıcam sonraa gramerı gozden gecırıcem ve bolbol soru cozucem. ben bıde alese gircem mayısda. onada calısmaya baslıcam 2sını bı arada goturmem lazm.. bu arada okul derslerimde var tabı ama onları pek sallamıcam gibime gelıor zorlamazlarsa ..

ben varımmm destek olmayaa cnmmm yuksek puan alalım ınsallahhh 2.5 ayımız var bunu iyi degerlendırelım

Canım merhaba hoşgeldin.. Bende nisan a yetişmeye çalışıyorum.. Biz yds yazılı formatı değişmeden puan aldık aldık.. Alamadık sonra çoook zorlayacak gibi geliyor.. İrem yayıncılıktan aldım bende yaklaşık 1 ay önce.. Tabi daha birkaç sayfa bakabildim.. Şimdilerde bayağı yoğun araştırıyorum.. Hala vakit varken birşeyler yapayım diye..

Çok sevindimm destek bulduğuma gerçektenn... :KK68:

Ben şimdi bir program indirdim tele.. Kelime çalışıyorum.. İş yerinde müsait olursam sürekli çalışıyorum kelimeleri.. Bayağı unutmuşummmm o_O

Bence 10 gün kadar kelime çalışıp gramer tekrarlarına başlayalım.. Ne dersin? 1 haftada tekrar yapılır bence..

Kızlar bende hazırlık öğrencisiyim bıktım her gün okuldan sınıftan,..65 alsam ydsden geçiyorum. bilmiyorum alabilir miyim,,.elementeryden başladım şuan pre intermediate bitiyor ama normalde seviyemin öyle oldugunu da düşünmüyordum teyzem İngilizce öğretmeni ve en Uç noktaya kadar gramer çalıştırdı bize,ama gel Gör ki sene başındaki sınavda gramer pek yoktu ve advange seviyesindeymiş sınav ordan bizim seviyemizi nasıl anladılar onu bile anlamadım.üstelik okuldan bıkmamın yanı sıra finalden de geçer miyim bilmiyorum üni bi tuhaf bi sene herkes geçiyor bi sene Yarısı kalıyor ama zorluyorlar baya ya.zaten günde dört ders işliyoruz ,eve gelince başımı kaldıramıyorum okadar yoruyor.
Bir de bu e yds ne acaba canım? :)

c

Canım merhaba hoşgeldin.. Bende nisan a yetişmeye çalışıyorum.. Biz yds yazılı formatı değişmeden puan aldık aldık.. Alamadık sonra çoook zorlayacak gibi geliyor.. İrem yayıncılıktan aldım bende yaklaşık 1 ay önce.. Tabi daha birkaç sayfa bakabildim.. Şimdilerde bayağı yoğun araştırıyorum.. Hala vakit varken birşeyler yapayım diye..

Çok sevindimm destek bulduğuma gerçektenn... :KK68:

Ben şimdi bir program indirdim tele.. Kelime çalışıyorum.. İş yerinde müsait olursam sürekli çalışıyorum kelimeleri.. Bayağı unutmuşummmm o_O

Bence 10 gün kadar kelime çalışıp gramer tekrarlarına başlayalım.. Ne dersin? 1 haftada tekrar yapılır bence..
Bu arada kelimeleri nerden çalışıyorsun.kelimeler çok fazla değil mi Sözlük MÜ ezberlicez okulunkilere çalışsam okadar yakalayamam bence

son 3 hafta kjaldı kızlar napıorsunuz.. bende kelime ezberleme devsm edıor ama sankı bosuna ezberlıormusum gibi gelıo son 3 haftada işe yaramaz gibi gelıo siz nasıl gecırıorsunuz gunlerinizi

Arkadaşlar ben bankada çalışıyorum tazminat alabilmek için 70 lazım bana ve en çok aldığım puan 55..daha önce kursa gittm ama işe yaramadı galiba artık kendim çalışıyorum akın dil eğitimin in okuma parçaları üzerine bi kitabi var onu aldım çok güzel kelime öğretiyo kalıcı da oluyo. sizde bi deneyin isterseniz hem parça okuyup hem de kelime öğreniyosun.

kitabın tam adı: akın dil eğitim reading words yargı yayınlarından çıkıyo

Arkadaşlar ben bankada çalışıyorum tazminat alabilmek için 70 lazım bana ve en çok aldığım puan 55..daha önce kursa gittm ama işe yaramadı galiba artık kendim çalışıyorum akın dil eğitimin in okuma parçaları üzerine bi kitabi var onu aldım çok güzel kelime öğretiyo kalıcı da oluyo. sizde bi deneyin isterseniz hem parça okuyup hem de kelime öğreniyosun.

kitabın tam adı: akın dil eğitim reading words yargı yayınlarından çıkıyo
Sadece ordan kelime öğrensek Yeterli olur mu canım ya.ben normal kitaptan ezberleyemiyorum.böyle bişile çok ihtiyAcım var

son 3 hafta kjaldı kızlar napıorsunuz.. bende kelime ezberleme devsm edıor ama sankı bosuna ezberlıormusum gibi gelıo son 3 haftada işe yaramaz gibi gelıo siz nasıl gecırıorsunuz gunlerinizi
Ya ben ezberleyemiyorum grameri de bıraktım sırf bu Yüzden siz nasıl ezberliYorsunuzz

Sadece ordan kelime öğrensek Yeterli olur mu canım ya.ben normal kitaptan ezberleyemiyorum.böyle bişile çok ihtiyAcım var
Kitapta sadece kelime yok..konulara bölmüşler kitabi mesela bi konu tarih. Tarihle ilgili bütün kelimeler, eş anlamlılar falan var. gruplandırdığı içinde akılda kalıcı oluyo.bende yeni başladım çalışmaya ama baya yararlı oldu

Kitapta sadece kelime yok..konulara bölmüşler kitabi mesela bi konu tarih. Tarihle ilgili bütün kelimeler, eş anlamlılar falan var. gruplandırdığı içinde akılda kalıcı oluyo.bende yeni başladım çalışmaya ama baya yararlı oldu
Aynen güzelmiş keşke pdf si olsaydı

kızlar bu e yds nin kitapcığında şöyle bir ibÂre varr: Bu sınava katılmak isteyen adayların başvuru için sınav ücretini ödemeden önce internet ortamında yapılacak örnek eYDS’ye katılmaları yararlarına olacaktır.ne demek ki bu bir de sınavda bir bilgisayar kamersı gerkiyor mu yani evden yapıyoruz değil mi ?

kızlar bu e yds nin kitapcığında şöyle bir ibÂre varr: Bu sınava katılmak isteyen adayların başvuru için sınav ücretini ödemeden önce internet ortamında yapılacak örnek eYDS’ye katılmaları yararlarına olacaktır.ne demek ki bu bir de sınavda bir bilgisayar kamersı gerkiyor mu yani evden yapıyoruz değil mi ?

yok cnm ankarada yapılıor sınav dıye bılıorum.. evde olmuyor

X