Istanbulda mekan zor is allah kolaylik versin.Merhaba kizlar, bende 2015 Augustos gelini olacagim insallah. Nisan birkac hafta sonra olacak. Bizde simdiden haril haril Istanbulda kir dügünü mekani ariyoruz fiyatlar el yakiyor gercekten, birde bizim dügün biraz kalabalik olacak 800 kisi civari :/
Kızlaar merhaba! Her ne kadar ortada daha bir istenme töreni hatta evlilik teklifi bile olmasa :) 2015 haziran ayında düğün düşünüyoruz. Bir ton eksiğim var. Her şeyi birbirimizle paylaşırsak fikirlerin çoğalacağını, güzel olacağını düşünüyorum. Ben şimdi kır düğünü için yer araştırıyorum. Avrupa yakasında. Çoğu da ateş pahası gerçi. Haydi canlarım, fikirlerimizi hayallerimizi uçuk fikirlerimizi paylaşalım. Birbirimizden fikir alalım. Hepimiz dünyanın en güzel gelinleriyizz
çeyiz konusunda diyosan benim de daha çooook yolum var :)Bende haziran gelinyim ama daha hiç bi hazırlık yok burdan birlikte yapalim hazırlığı:)
benim istanbulda kına düğün sakaryada düğün kır düğünü mekan cok buralarda sapancada allahtan o yönden cok sıkıntı yok yaBende haziran geliniyim. İzmir de kına gecesi + nikah. Çanakkale de düğün olacak. Düğün mekanımızı tuttuk şimdiden, kır düğünü olacak. Ama İzmir de mekan ayarlamak daha zor geldi bana hala karar veremedim.
benim düğünüm de sakaryada canım sakaryaya mı evleniyosun sen de :)benim istanbulda kına düğün sakaryada düğün kır düğünü mekan cok buralarda sapancada allahtan o yönden cok sıkıntı yok ya
evet canım ailem istnbulda bende sakaryali oluyorum sen neresinde geliyonbenim düğünüm de sakaryada canım sakaryaya mı evleniyosun sen de :)
merkeze geliyorum canım :) mekan bulabilirim demişsin yine çok geç kalma canım biz istediğimiz güne bulamadık doluydu heryer mecbur boş tarihe aldık ama üç hafta oldu bence haziran düşünüyosanız bakmanızda fayda varevet canım ailem istnbulda bende sakaryali oluyorum sen neresinde geliyon
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?