2015 YAZ GELİNLERİ,TANIŞALIM KAYNAŞALIM HATTA BULUŞALIM :)

nefes90

Üye
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2013
11
1
8
Kızlaar merhaba! Her ne kadar ortada daha bir istenme töreni hatta evlilik teklifi bile olmasa :) 2015 haziran ayında düğün düşünüyoruz. Bir ton eksiğim var. Her şeyi birbirimizle paylaşırsak fikirlerin çoğalacağını, güzel olacağını düşünüyorum. Ben şimdi kır düğünü için yer araştırıyorum. Avrupa yakasında. Çoğu da ateş pahası gerçi. Haydi canlarım, fikirlerimizi hayallerimizi uçuk fikirlerimizi paylaşalım. Birbirimizden fikir alalım. Hepimiz dünyanın en güzel gelinleriyizz

Yok mu kızlar aranızda birbirinize yardımcı olmak, heyacanını paylaşmak isteyen :)

Bende burdayım kismetse yaza düşünüyoruz inşallah

biz de kısmetse 2015 ağustos gelini olucam :) teklifimi aldım istemeyi ve aile arasında nişanımızı da yaptık. şu saatten sonra en buyuk derdimiz kına ve düğün mekanı :) izmrde kına trabzonda düğün olucak ..

Arkadaşlar MErhaba; bende 2015 gelini olacağım inş. Kına Eskişehirde Düğün istanbulda olacak. Kına için yerimiz hazır bahçeli bir evde olacak.Kocamnn bir bahçe.. nişanımda aynı şekilde oldu kendim süsleyip püsledim masalara kadar çok keyifliydi..
Şuan çeyize başladım bakalım..

Merhaba kizlar, bende 2015 Augustos gelini olacagim insallah. Nisan birkac hafta sonra olacak. Bizde simdiden haril haril Istanbulda kir dügünü mekani ariyoruz fiyatlar el yakiyor gercekten, birde bizim dügün biraz kalabalik olacak 800 kisi civari :/

Istanbulda mekan zor is allah kolaylik versin.

ben de 2015 ağustos geliniyim. Söz ve nişanı yaptık düğün mekanı da tamam. Bir tek düğünü beklemek kaldı

Kızlar uzun bir arada sonra ,bende 2015 de karar verdik,2014 te olmadı,hepinize mutlu evlilik olur inşaallah,umarım beraber 2015 te mutlu sona ereriz.

merhabalarr :) ben de mayıs geliniyim

merhaba
bi hafta önce nişanlandımm :) mayısta düğünüm var çok telaşlıyım heyecanlıyım ne almalıyım nerde oturmalıyım bi ton hayal var hangisini yapabilirim bilmiyorum ama çook zor
nişanım kır düğünü gibiydi her şey harikaydı ama ses sistemi bize çok sıkıntı çıkardı bunları önceden planla hatta gidip kontrol edin derim :)
ayrıca harika düğün konseptleri var festival konseptini düşünüyorum ben mesela

Kızlar kızlaaar :) Hoşgeldinizz. Kimse yazmıyor diye mutsuz olmuştum bakmıyordum, birden hepinizin yorumlarını görünce çok mutlu oldum. Hepimiz için hayırlısı olur inşallah. Ben aslında kır düğünü istiyordum fakat çok pahalı olduğundan vazgeçtim. Şimdi Avcılar Beygen balo salonunu düşünüyorum. İnternetten baktım güzeldi, yakın zamanda gidip göreceğim. Heyacanlarımızı, fikirlerimizi burada paylaşarak çok güzel şeylere imza atacağımızı düşünüyorum. Peki sizler neredensiniz kızlar?

Bende haziran gelinyim ama daha hiç bi hazırlık yok burdan birlikte yapalim hazırlığı:)

Bende haziran geliniyim. İzmir de kına gecesi + nikah. Çanakkale de düğün olacak. Düğün mekanımızı tuttuk şimdiden, kır düğünü olacak. Ama İzmir de mekan ayarlamak daha zor geldi bana hala karar veremedim.

benim istanbulda kına düğün sakaryada düğün kır düğünü mekan cok buralarda sapancada allahtan o yönden cok sıkıntı yok ya

benim istanbulda kına düğün sakaryada düğün kır düğünü mekan cok buralarda sapancada allahtan o yönden cok sıkıntı yok ya
benim düğünüm de sakaryada canım sakaryaya mı evleniyosun sen de :)

evet canım ailem istnbulda bende sakaryali oluyorum sen neresinde geliyon
merkeze geliyorum canım :) mekan bulabilirim demişsin yine çok geç kalma canım biz istediğimiz güne bulamadık doluydu heryer mecbur boş tarihe aldık ama üç hafta oldu bence haziran düşünüyosanız bakmanızda fayda var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…