- 12 Mayıs 2015
- 1.106
- 1.093
- 34
-
- Konu Sahibi oz-ge-mavi
- #7.481
Çok zayıfsın ama sen o yüzden göze batmıyor galibaÇok aldım da kilo ortada yok
Canım benim ilaç vagi-flora diye koruyucu bir ilaç enfeksiyon kapma riskim olmasın diye vajinanın normal bakterisi yani vajinal enfeksiyonlar erken doğuma neden oluyor ama senin için artık erken değil bence :)Ohh ohh maşaallah minnoşa..benim bebişlerin kilosu da yakın çıktı dün, 2680-2600 gr ölçtü..canım akıntı bende de oluyor hafiften, tek kullanımlık bi fitil vermişti doktorum onu kullandım ama geçmedi benim..şimdi yine var, şeffaf ve süt gibi oluyor, normal fizyolojik dedi..ben de doğum yaklaştı diye üstelemedim ilaç için..şimdi sen yazınca içime bi kurt düştü bak..
Tüp bebek olduğu için genelde türkiye de riske atmayalım diye sezeryan yapıyorlar canım hemde 1 hafta normal kişilere göre erken alacaklarmaşallah Prensese cnm :) niye sezeryan yapıyo ki ?
Evet artık haftada bir çağırdılarAy ne güzel haberler ya.. Kocaman olmuş inci kız maşallah. Öznüzü bundan sonra haftada bir mi gidicez dr a, bise söylediler mi
Ben 52 ile başlamıştım şimdi 64 um ama öyle aman aman yemedim yani normal beslendim ona rağmen çok aldım yinede evden pek çıkmadım malum sürekli yatmaktan aldım :)Yarın ama cekicez inşkararım kesin çünkü Bn dün gece çok fena oldum bide dünden beri karnım taş gbi hani Bnce bu gününden önce geleceğinin belirtisi gbi me geliyo dedim eşime Bnce bu gelecek pazarteside Kaşcımdan randevu aldım nolur nolmaz bu arada toplamda kac kilo aldınız kızlar ?
kız bebekler ağır oluyo baksana senle bnm halimize
Aynen cnm çok zayıftım onun için belli olmadıÇok zayıfsın ama sen o yüzden göze batmıyor galiba
Ayy ne gzl 39 haftada doğacak prenses o zmn aslında çok gzl düşünmüşler ne gzl risk yok . Bnce en çok kilo alan bnm byrda .Canım benim ilaç vagi-flora diye koruyucu bir ilaç enfeksiyon kapma riskim olmasın diye vajinanın normal bakterisi yani vajinal enfeksiyonlar erken doğuma neden oluyor ama senin için artık erken değil bence :)
Tüp bebek olduğu için genelde türkiye de riske atmayalım diye sezeryan yapıyorlar canım hemde 1 hafta normal kişilere göre erken alacaklar
Evet artık haftada bir çağırdılar
Ben 52 ile başlamıştım şimdi 64 um ama öyle aman aman yemedim yani normal beslendim ona rağmen çok aldım yinede evden pek çıkmadım malum sürekli yatmaktan aldım :)
Evet canım kesin anlarsın çünkü o su böyle hafif yeşilimsi ve kanlı oluyor mutlaka anlarsınN Nilayalper cnm sen dogum yaptın daha önce bilirsin . Dogum dan önce suyun gelirse bunu kesın bilir misin ? Bn çok fazla tuvalete çıkıyorum kesınlıkle suyum gelse anlamıycagımı düşünüyorum
Ayy ne gzl 39 haftada doğacak prenses o zmn aslında çok gzl düşünmüşler ne gzl risk yok . Bnce en çok kilo alan bnm byrda .
İnş anlarım gece o kdr sancılandım asa indim aşa da tv izledim sabah ezanına kdr sonra uyuya kalmışım eşim hiç fark etmemiş bile daha bni suçluyo diyecekmişim ay sancım var kalk diyecekmişimEvet canım kesin anlarsın çünkü o su böyle hafif yeşilimsi ve kanlı oluyor mutlaka anlarsın
Ay dozer gbi olduk yani ama hani tuhaf olan bnm bu aldığım kilo nerdeÖzgecan için rahat olsun canım,çünkü en fazla kiloyu ben aldım.:))) 68 kiloyla başladım, şu an 80 kg a gelmiş bulunmaktayım.:))))
Ay dozer gbi olduk yani ama hani tuhaf olan bnm bu aldığım kilo nerdeufacık göbeğim var
Kız ne farkedecek onlar bizimki de aynı sabah sinirli uyandım ses yapmayın diye ne oldu diyo dedim sabaha kadar uyuyamadım şimdi rahat rahat uyuyacakken uyandırıyorsunuz dedim Sen gece uyumadın mı diye bana soruyoİnş anlarım gece o kdr sancılandım asa indim aşa da tv izledim sabah ezanına kdr sonra uyuya kalmışım eşim hiç fark etmemiş bile daha bni suçluyo diyecekmişim ay sancım var kalk diyecekmişimneyse artık başımı bekler
Bnmde hiç çatlağım olmadı ama çok kaşıntı oluyoBenim de öyle karnım, küçücük ve küçük olması iyiymiş doğumdan sonra çabuk toparlarmış karnımız..:) .ikiz olmasına rağmen çatlak falan hiç olmadı karnımda şükür..bebekler, suyu, rahim, biraz da kilo almışızdır..al sana aldığımız kilolar.:))))
Niye böyleler ki Bn anlamıyorum ay eşin oğlana bakıyorsa bolca dınlen cnm senKız ne farkedecek onlar bizimki de aynı sabah sinirli uyandım ses yapmayın diye ne oldu diyo dedim sabaha kadar uyuyamadım şimdi rahat rahat uyuyacakken uyandırıyorsunuz dedim Sen gece uyumadın mı diye bana soruyo
Fark edilmiyor bile :)Bakıyor canım sağolsun bak bu da benim göbüş
Canım maşallah vücutta bişey yok bi göbüş var hiç almamışsın gibi duruyor nazar değmesin inşallahBuda bn
Hiç yok gibi ztn vücut ta göbeğim var tek oda artık normal daha kimse anlamıyordu 3 hafta önce kdr fılan hamile olduğumu göbek çıkınca fark EtilerCanım maşallah vücutta bişey yok bi göbüş var hiç almamışsın gibi duruyor nazar değmesin inşallah