2015 Transferi olucaklar ve 2016 da dogum yapicak hamisler burayaaa

Canım benim ilaç vagi-flora diye koruyucu bir ilaç enfeksiyon kapma riskim olmasın diye vajinanın normal bakterisi yani vajinal enfeksiyonlar erken doğuma neden oluyor ama senin için artık erken değil bence :)

maşallah Prensese cnm :) niye sezeryan yapıyo ki ?
Tüp bebek olduğu için genelde türkiye de riske atmayalım diye sezeryan yapıyorlar canım hemde 1 hafta normal kişilere göre erken alacaklar

Ay ne güzel haberler ya.. Kocaman olmuş inci kız maşallah. Öznüzü bundan sonra haftada bir mi gidicez dr a, bise söylediler mi
Evet artık haftada bir çağırdılar

Ben 52 ile başlamıştım şimdi 64 um ama öyle aman aman yemedim yani normal beslendim ona rağmen çok aldım yinede evden pek çıkmadım malum sürekli yatmaktan aldım :)

Ayy ne gzl 39 haftada doğacak prenses o zmn aslında çok gzl düşünmüşler ne gzl risk yok . Bnce en çok kilo alan bnm byrda .

N Nilayalper cnm sen dogum yaptın daha önce bilirsin . Dogum dan önce suyun gelirse bunu kesın bilir misin ? Bn çok fazla tuvalete çıkıyorum kesınlıkle suyum gelse anlamıycagımı düşünüyorum

Ayy ne gzl 39 haftada doğacak prenses o zmn aslında çok gzl düşünmüşler ne gzl risk yok . Bnce en çok kilo alan bnm byrda .

Özgecan için rahat olsun canım,çünkü en fazla kiloyu ben aldım.:))) 68 kiloyla başladım, şu an 80 kg a gelmiş bulunmaktayım.:))))

Evet canım kesin anlarsın çünkü o su böyle hafif yeşilimsi ve kanlı oluyor mutlaka anlarsın
İnş anlarım gece o kdr sancılandım asa indim aşa da tv izledim sabah ezanına kdr sonra uyuya kalmışım eşim hiç fark etmemiş bile daha bni suçluyo diyecekmişim ay sancım var kalk diyecekmişim neyse artık başımı bekler

Ay dozer gbi olduk yani ama hani tuhaf olan bnm bu aldığım kilo nerde ufacık göbeğim var

Benim de öyle karnım, küçücük ve küçük olması iyiymiş doğumdan sonra çabuk toparlarmış karnımız..:) .ikiz olmasına rağmen çatlak falan hiç olmadı karnımda şükür..bebekler, suyu, rahim, biraz da kilo almışızdır..al sana aldığımız kilolar.:))))

Kız ne farkedecek onlar bizimki de aynı sabah sinirli uyandım ses yapmayın diye ne oldu diyo dedim sabaha kadar uyuyamadım şimdi rahat rahat uyuyacakken uyandırıyorsunuz dedim Sen gece uyumadın mı diye bana soruyo

Bnmde hiç çatlağım olmadı ama çok kaşıntı oluyo

Kız ne farkedecek onlar bizimki de aynı sabah sinirli uyandım ses yapmayın diye ne oldu diyo dedim sabaha kadar uyuyamadım şimdi rahat rahat uyuyacakken uyandırıyorsunuz dedim Sen gece uyumadın mı diye bana soruyo
Niye böyleler ki Bn anlamıyorum ay eşin oğlana bakıyorsa bolca dınlen cnm sen

Bakıyor canım sağolsun bak bu da benim göbüş

Eklentiler

• FB_IMG_1453582364707.jpg
    10,9 KB · Görüntüleme: 61
Canım maşallah vücutta bişey yok bi göbüş var hiç almamışsın gibi duruyor nazar değmesin inşallah
Hiç yok gibi ztn vücut ta göbeğim var tek oda artık normal daha kimse anlamıyordu 3 hafta önce kdr fılan hamile olduğumu göbek çıkınca fark Etiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…