- 2 Mayıs 2015
- 1.361
- 961
-
- Konu Sahibi oz-ge-mavi
- #7.461
Tüm hamileliğim boyunca akıntım vardı hiç korkma cnm bişiy olmaz ayrıca vücut kndı üretıyomuş Bn çok fıtıl ilaç vs kullandım geçmedi takma . Artık tadını çıkar pazartesiden sonra bunları hatırlamayacaksın bile :)Ohh ohh maşaallah minnoşa..benim bebişlerin kilosu da yakın çıktı dün, 2680-2600 gr ölçtü..canım akıntı bende de oluyor hafiften, tek kullanımlık bi fitil vermişti doktorum onu kullandım ama geçmedi benim..şimdi yine var, şeffaf ve süt gibi oluyor, normal fizyolojik dedi..ben de doğum yaklaştı diye üstelemedim ilaç için..şimdi sen yazınca içime bi kurt düştü bak..
Benm de akıntım çok fazla oluyor doktoruma sordm gayet normal dedi ilaç fitil falan da vermedi crinone jel kullanıyormTüm hamileliğim boyunca akıntım vardı hiç korkma cnm bişiy olmaz ayrıca vücut kndı üretıyomuş Bn çok fıtıl ilaç vs kullandım geçmedi takma . Artık tadını çıkar pazartesiden sonra bunları hatırlamayacaksın bile :)
Evt normal cnm ama Bn Türkiye'de degılım ya ilaç farklı burayla ora . Naoarssn yap geçmiyorBenm de akıntım çok fazla oluyor doktoruma sordm gayet normal dedi ilaç fitil falan da vermedi crinone jel kullanıyorm
Tüm hamileliğim boyunca akıntım vardı hiç korkma cnm bişiy olmaz ayrıca vücut kndı üretıyomuş Bn çok fıtıl ilaç vs kullandım geçmedi takma . Artık tadını çıkar pazartesiden sonra bunları hatırlamayacaksın bile :)
Ne güzel hayırlı doğumların olsun bende ikiz bekliyorum ama şuanlık hiçbi his ağrı sızı yok korkuyorm bişeymi olduki diye bi problem olsa kanama falan. Olur ama değilmiAyy inşaallah, erken doğum riski falan olur diyolar ya gerçi artık erkeni mi kaldı, sonuna geldik.:) .bugün hastanedeydim anestezi doktoruyla görüştük, kan tahlilleri falan yapıldı, oda baktık falan.:))
Benm de akıntım çok fazla oluyor doktoruma sordm gayet normal dedi ilaç fitil falan da vermedi crinone jel kullanıyorm
Ne güzel hayırlı doğumların olsun bende ikiz bekliyorum ama şuanlık hiçbi his ağrı sızı yok korkuyorm bişeymi olduki diye bi problem olsa kanama falan. Olur ama değilmi
İnşallah hepimizde bebişlerimizi sağlıklı bişeklde kucağmıza alır buyuturuz allahım kolaylık versinBi şey yoktur canım merak etme, ben de senin gibiydim her an bi şey oldu-olacak hissi. Benim kanamalarım bile oldu ilk haftalarda ama çok şükür geldim bu günlere, darısı senin ve tüm arkadaşlarımızın başına inşaallah..ilerlesin haftaların nasıl hareketlenecekler, hiç durmuyorlar maşaallah.:))
Ay ne güzel haberler ya.. Kocaman olmuş inci kız maşallah. Öznüzü bundan sonra haftada bir mi gidicez dr a, bise söylediler miBizde bugün kontrole gittik kızımla 2650 gr olmuş herşey yolunda çok şükür 19 şubat a sezeryan yaparız dedi hafif akıntım vardı alttan baktı fitil kullanicam 1 hafta bizden haberler böyle Allah herkese hayırlı doğumlar nasip etsin
Bnde heran patlamak üzereyimKızlar ne alemdesiniz ben ev taşıma ile meşguldum baya yoruldum tek başıma sınavlarım da var herşey üstüste geliyor
Bitti canım çok şükür valla mis gibi :) o tembellik bende de var hiç kalkasım yokBnde heran patlamak üzereyimbi güzel elbise aldım dedim su göbekle bi resım cekineyim totoyu kaldırıp çekinmedim boş vaktim de anca oturuyom napim . Bitirdin mi cnm evi tamamen ohhh ne gzl mis gbi yeni evdesin
Yarın ama cekicez inşBitti canım çok şükür valla mis gibi :) o tembellik bende de var hiç kalkasım yok
Ben şuana kadar 8 verip üç aldım canımYarın ama cekicez inşkararım kesin çünkü Bn dün gece çok fena oldum bide dünden beri karnım taş gbi hani Bnce bu gününden önce geleceğinin belirtisi gbi me geliyo dedim eşime Bnce bu gelecek pazarteside Kaşcımdan randevu aldım nolur nolmaz bu arada toplamda kac kilo aldınız kızlar ?
kız bebekler ağır oluyo baksana senle bnm halimize
Bn 47 ile başlayıp 62 oldumBen şuana kadar 8 verip üç aldım canım
Ayyy maşallah tombişmiş :)Bak bu benim paşamın ilk günü çirkinim demiştim doğunca :)
Çok da almamışsın canım o ağırlık kilodan değil bence hissiyat sadeceBn 47 ile başlayıp 62 oldum
3800 doğdu canım evetAyyy maşallah tombişmiş :)
Çok aldım da kilo ortada yokÇok da almamışsın canım o ağırlık kilodan değil bence hissiyat sadece