2015 Transferi olucaklar ve 2016 da dogum yapicak hamisler burayaaa

Tüm hamileliğim boyunca akıntım vardı hiç korkma cnm bişiy olmaz ayrıca vücut kndı üretıyomuş Bn çok fıtıl ilaç vs kullandım geçmedi takma . Artık tadını çıkar pazartesiden sonra bunları hatırlamayacaksın bile :)

Benm de akıntım çok fazla oluyor doktoruma sordm gayet normal dedi ilaç fitil falan da vermedi crinone jel kullanıyorm

Ayy inşaallah, erken doğum riski falan olur diyolar ya gerçi artık erkeni mi kaldı, sonuna geldik.:) .bugün hastanedeydim anestezi doktoruyla görüştük, kan tahlilleri falan yapıldı, oda baktık falan.:))

Ayy inşaallah, erken doğum riski falan olur diyolar ya gerçi artık erkeni mi kaldı, sonuna geldik.:) .bugün hastanedeydim anestezi doktoruyla görüştük, kan tahlilleri falan yapıldı, oda baktık falan.:))
Ne güzel hayırlı doğumların olsun bende ikiz bekliyorum ama şuanlık hiçbi his ağrı sızı yok korkuyorm bişeymi olduki diye bi problem olsa kanama falan. Olur ama değilmi

Ne güzel hayırlı doğumların olsun bende ikiz bekliyorum ama şuanlık hiçbi his ağrı sızı yok korkuyorm bişeymi olduki diye bi problem olsa kanama falan. Olur ama değilmi

Bi şey yoktur canım merak etme, ben de senin gibiydim her an bi şey oldu-olacak hissi. Benim kanamalarım bile oldu ilk haftalarda ama çok şükür geldim bu günlere, darısı senin ve tüm arkadaşlarımızın başına inşaallah..ilerlesin haftaların nasıl hareketlenecekler, hiç durmuyorlar maşaallah.:))

İnşallah hepimizde bebişlerimizi sağlıklı bişeklde kucağmıza alır buyuturuz allahım kolaylık versin

Kızlar ne alemdesiniz ben ev taşıma ile meşguldum baya yoruldum tek başıma sınavlarım da var herşey üstüste geliyor

Ay ne güzel haberler ya.. Kocaman olmuş inci kız maşallah. Öznüzü bundan sonra haftada bir mi gidicez dr a, bise söylediler mi

Kızlar ne alemdesiniz ben ev taşıma ile meşguldum baya yoruldum tek başıma sınavlarım da var herşey üstüste geliyor
Bnde heran patlamak üzereyim bi güzel elbise aldım dedim su göbekle bi resım cekineyim totoyu kaldırıp çekinmedim boş vaktim de anca oturuyom napim . Bitirdin mi cnm evi tamamen ohhh ne gzl mis gbi yeni evdesin

Bnde heran patlamak üzereyim bi güzel elbise aldım dedim su göbekle bi resım cekineyim totoyu kaldırıp çekinmedim boş vaktim de anca oturuyom napim . Bitirdin mi cnm evi tamamen ohhh ne gzl mis gbi yeni evdesin
Bitti canım çok şükür valla mis gibi :) o tembellik bende de var hiç kalkasım yok

Bitti canım çok şükür valla mis gibi :) o tembellik bende de var hiç kalkasım yok
Yarın ama cekicez inş kararım kesin çünkü Bn dün gece çok fena oldum bide dünden beri karnım taş gbi hani Bnce bu gününden önce geleceğinin belirtisi gbi me geliyo dedim eşime Bnce bu gelecek pazarteside Kaşcımdan randevu aldım nolur nolmaz bu arada toplamda kac kilo aldınız kızlar ?
kız bebekler ağır oluyo baksana senle bnm halimize

Ben şuana kadar 8 verip üç aldım canım

Bak bu benim paşamın ilk günü çirkinim demiştim doğunca :)

Eklentiler

• DSC_0445.JPG
    34,8 KB · Görüntüleme: 42
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…