2015 Transferi olucaklar ve 2016 da dogum yapicak hamisler burayaaa

Canım benim kıyamam çok zor sahip oluyoruz bu bebişlere dolayısıyla çok da korkuyoruz ben de tarama testinden çekiniyorum

Amin canım benim Rabbim hepimizin bebeklerni korusun sağlıkla kucağımıza alalım insallah.kıymetli bebekler bunlar ondan korkumuz hep.ama Rabbim dua edenle sabredenle beraberdir.az biraz daha sabredicz o kadar

Amin canım benim Rabbim hepimizin bebeklerni korusun sağlıkla kucağımıza alalım insallah.kıymetli bebekler bunlar ondan korkumuz hep.ama Rabbim dua edenle sabredenle beraberdir.az biraz daha sabredicz o kadar
Çok zor oldu bnm ki bide bunları yaşamam iyice çökertti Bni . Ama yinede bin şükür Rabbim onu bana sağlıkla eli ayağı düzgün hiç bi sağlık sorunu olmadan versin .

Çok zor oldu bnm ki bide bunları yaşamam iyice çökertti Bni . Ama yinede bin şükür Rabbim onu bana sağlıkla eli ayağı düzgün hiç bi sağlık sorunu olmadan versin .
amin canım hepimizkini inşallah ben anlamıyorum neden doktorun seni bu kadar panikletiyo başka doktora mı gitsen hatta devlet doktoruna git bence

bugün tüp bebek yaptırdığım hastaneye gittim ilaçları artık birakabilirmişim yani jeli ve aspirini folbiol ü de demir ilacı verdiklerinde bırak dedi ne zaman veriliyo bu ilaç

bugün tüp bebek yaptırdığım hastaneye gittim ilaçları artık birakabilirmişim yani jeli ve aspirini folbiol ü de demir ilacı verdiklerinde bırak dedi ne zaman veriliyo bu ilaç
12. haftada bıraktım ben ve demir ve magnezyuma hemen arkasından başladım 12.5 olan kan değerim 11.7 ye düşmüş ilaç kullanmama rağmen bence sende hemen başla kan ilacina

Çok az bi acı oluştu onuda ztn takmıyosun. Herseyi arastırt cnm maddiyati hiç takma bile yeter ki bebegin sağlıklı dogsun Rabbim yar ve yardımcın olsun

Canım kızamıkçık için tedavi öncesi kan almıştı benden Dr rubella vs vs diye ni testi kızamıkçık geçirip geçirmediğin önemliymiş çünkü gebelik esnasında kızamıkçık aşısı yapılmıyormuş , ancak Dr un sana risk yok denecek kadar az demiş Rabbim korusun özgecim üzülme dualarım seninle , benim Dr beni azarladı yoksa arar sorardım canım yine de korkma dua ediyorum tüm gebelere

Burda öyle gidilmiyor ki doktora her istediğinde cnm bilmiyorum hiç kafam bi yer almıyo

Canım benim, Allah ım yardımcımız olsun, Rabbim kızını sana bağışlasın inşaallah, benim içim çok rahat ama senin açından, sonuçların güzel gelecek, buradan yine gün saymaya devam edicez hep beraber inşaallah..

12. haftada bıraktım ben ve demir ve magnezyuma hemen arkasından başladım 12.5 olan kan değerim 11.7 ye düşmüş ilaç kullanmama rağmen bence sende hemen başla kan ilacina
kafama göre başlayamam ki doktorda bişi demedi haftaya ikili testin sonucunu alcam o zamn sorayım bari sağolasın canım

Sağol canım
Ultrasonda 1 hafta geriden geliyorum 7+6 idi bugün. İnşallah ara kapanır
O hicbir kontrolde birbirini tutmuyor canım bana da ilk zamanlarda 1 hafta geri tarih söylemişti sonraki kontrolde 10 gün ileri söyledi sonra tam zamanı falan değişiyor yani ölçüm boyutları

Kızlar BM geldim cok güzel haberlerim var :) kızımda down sendrom riski yada sakatlık hiç bi kötü sey bulunmadı sonuçlar temiz cıktı . Eşim kör riskini sormuş öyle bişiyin olması imkansızmış yani 100 de 5 ihtimal vermiş sonuç olarak iyiyiz herşeyimiz iyi çıktı . Allah'a cok şükür binlerce kere şükür . Kafama tek bişiy takılıyo herşeyi temiz çıktı ama o bağırsağındaki beyazlık neydi

Canım benim gözün aydın güne güzel bir haberle uyandık çok şükür inşallah artık kendini üzmezsin artık tabi yiğenimizi de sağlıklı sıhhatli kucağına alırsın inşallah geçmiş olsun

Çok çok sevindim gözün aydın canım boş boşuna seni üzdüler ama olsun sonu iyi çıktı şükür. Bizimde kızımız kesinleşti artık isim arayışına girdik sağlıkla bi gelseler kollarımızı Rabbim nasip etsin o güzel günleri hepimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…