- 12 Mayıs 2015
- 1.106
- 1.093
- 133
- 34
- Konu Sahibi oz-ge-mavi
-
- #6.221
Canım benim kıyamam çok zor sahip oluyoruz bu bebişlere dolayısıyla çok da korkuyoruz ben de tarama testinden çekiniyorumİçimi rahatlattınız kızlar Allah sizden razi olsun Rabbim kalbinizdekini versin inş bi sorun çıkmayacaktır çıkmaz da bide amniyosentez sonuçları çıksaydı . Ne kdr cok yıprandım Bn mahvoldum iyice bu süreçte 5 aydır duymadığım sey kalmafı
İçimi rahatlattınız kızlar Allah sizden razi olsun Rabbim kalbinizdekini versin inş bi sorun çıkmayacaktır çıkmaz da bide amniyosentez sonuçları çıksaydı . Ne kdr cok yıprandım Bn mahvoldum iyice bu süreçte 5 aydır duymadığım sey kalmafı[/QUOT
Çok zor oldu bnm ki bide bunları yaşamam iyice çökertti Bni . Ama yinede bin şükür Rabbim onu bana sağlıkla eli ayağı düzgün hiç bi sağlık sorunu olmadan versin .Amin canım benim Rabbim hepimizin bebeklerni korusun sağlıkla kucağımıza alalım insallah.kıymetli bebekler bunlar ondan korkumuz hep.ama Rabbim dua edenle sabredenle beraberdir.az biraz daha sabredicz o kadar
amin canım hepimizkini inşallah ben anlamıyorum neden doktorun seni bu kadar panikletiyo başka doktora mı gitsen hatta devlet doktoruna git benceÇok zor oldu bnm ki bide bunları yaşamam iyice çökertti Bni . Ama yinede bin şükür Rabbim onu bana sağlıkla eli ayağı düzgün hiç bi sağlık sorunu olmadan versin .
12. haftada bıraktım ben ve demir ve magnezyuma hemen arkasından başladım 12.5 olan kan değerim 11.7 ye düşmüş ilaç kullanmama rağmen bence sende hemen başla kan ilacinabugün tüp bebek yaptırdığım hastaneye gittim ilaçları artık birakabilirmişim yani jeli ve aspirini folbiol ü de demir ilacı verdiklerinde bırak dedi ne zaman veriliyo bu ilaç
harmany prenatal test....1850..ankarada...baskentte dr numara verdı...gorustum..sonra hastanede kan verdırdım..ama en ıyısı panoramı degılmı bılemem...dr 'en ıyısı dedı amaCanım harmany prenatali nerde kaç liraya yaptırdın ?
Çok az bi acı oluştu onuda ztn takmıyosun. Herseyi arastırt cnm maddiyati hiç takma bile yeter ki bebegin sağlıklı dogsun Rabbim yar ve yardımcın olsun
Burda öyle gidilmiyor ki doktora her istediğinde cnm bilmiyorum hiç kafam bi yer almıyoamin canım hepimizkini inşallah ben anlamıyorum neden doktorun seni bu kadar panikletiyo başka doktora mı gitsen hatta devlet doktoruna git bence
Burda öyle gidilmiyor ki doktora her istediğinde cnm bilmiyorum hiç kafam bi yer almıyo
kafama göre başlayamam ki doktorda bişi demedi haftaya ikili testin sonucunu alcam o zamn sorayım bari sağolasın canım12. haftada bıraktım ben ve demir ve magnezyuma hemen arkasından başladım 12.5 olan kan değerim 11.7 ye düşmüş ilaç kullanmama rağmen bence sende hemen başla kan ilacina
inşallah geçer bu kötü günler kalbini ferah tutBurda öyle gidilmiyor ki doktora her istediğinde cnm bilmiyorum hiç kafam bi yer almıyo
Hoşgeldin canım maşallah 9 haftalık olmuşsun bile zaman çabucak geçiyorben de geldim aranıza. inşallah 2016 da Allah bana da anne olmayı nasip eder
Sağol canımHoşgeldin canım maşallah 9 haftalık olmuşsun bile zaman çabucak geçiyor
O hicbir kontrolde birbirini tutmuyor canım bana da ilk zamanlarda 1 hafta geri tarih söylemişti sonraki kontrolde 10 gün ileri söyledi sonra tam zamanı falan değişiyor yani ölçüm boyutlarıSağol canım
Ultrasonda 1 hafta geriden geliyorum 7+6 idi bugün. İnşallah ara kapanır
Canım benim gözün aydın güne güzel bir haberle uyandık çok şükür inşallah artık kendini üzmezsin artık tabi yiğenimizi deKızlar BM geldim cok güzel haberlerim var :) kızımda down sendrom riski yada sakatlık hiç bi kötü sey bulunmadı sonuçlar temiz cıktı . Eşim kör riskini sormuş öyle bişiyin olması imkansızmış yani 100 de 5 ihtimal vermiş sonuç olarak iyiyiz herşeyimiz iyi çıktı . Allah'a cok şükür binlerce kere şükür . Kafama tek bişiy takılıyo herşeyi temiz çıktı ama o bağırsağındaki beyazlık neydi
ben de geldim aranıza. inşallah 2016 da Allah bana da anne olmayı nasip eder
Çok çok sevindim gözün aydın canım boş boşuna seni üzdüler ama olsun sonu iyi çıktı şükür. Bizimde kızımız kesinleşti artık isim arayışına girdik sağlıkla bi gelseler kollarımızı Rabbim nasip etsin o güzel günleri hepimizeKızlar BM geldim cok güzel haberlerim var :) kızımda down sendrom riski yada sakatlık hiç bi kötü sey bulunmadı sonuçlar temiz cıktı . Eşim kör riskini sormuş öyle bişiyin olması imkansızmış yani 100 de 5 ihtimal vermiş sonuç olarak iyiyiz herşeyimiz iyi çıktı . Allah'a cok şükür binlerce kere şükür . Kafama tek bişiy takılıyo herşeyi temiz çıktı ama o bağırsağındaki beyazlık neydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?