2015 Transferi olucaklar ve 2016 da dogum yapicak hamisler burayaaa

Evet cok iyi geliyor dertleşmek ben de cok sevindim canım tanıştıgımıza.ananasla kabak cekirdeğini ben de duydum ama bir türlü yemeye fırsat bulamadım aklıma geldiğinde de 3 gün gecmişti.sanırım tutunma ilk 24-48 saat içinde oluyormuş net emin değilim ama öyle duymuştum.

Cnm naptın..ınsallah hersey guXeldır

Sadece konuşuldu bizim ailemizde hastalık olduğu araştırıldı yani sordu bizde gani kalıcı bi hastalık yok belki bebegin ciğer problemi olabılır dedı ne eşimin nede Bnm aikemde o sorun da yok . Kan verdık eşimde Bnde 7 tüp bizde bi hastalık varım bu bebeğe gectımı ona bakıcaklar . Ve doktor karından su almayı söyledi Bn cok riskli diye biliyordum risk oranı 100 de 5 dedı cok küçük yani dedi Kaından yarın su verıcem ve bu testlerin hepsi 1 hafta sonra sonuçlanacak ona göre bebegim de problem var mı yokmu anlaşılacak eger varsa ztn engeli çok büyük 24 haftalığa kdr aldırma şansımız var . O kdr şok yaşıyorum ki o Bnm mucizem zorla buldum Bn onu şimdi onu aldırıcam aldırabılırım düşüncesi yok etti Bni ve eşimi çok ama cok zor bu durum . Dua edin bna kızlar az cok hepimiz aynı kaderi paylaşıyoruz şimdi bi çoğumuz hamile ve duası kabul olur birinin olmazsa diğerinin mutlaka olur kızımın hiç bi sağlık sorunu olmasın lütfen dua edin eşim bi köşede ağlıyo Bn bi köşede .

Canım inşallah bir sorun çıkmaz duam seninle ben çok gördüm senin gibi riskli denip hatta doğuma kadar sağlıklı bebişleri olan Allah'ın izniyle seninki de öyle olur canım benim

Ederiz kardesim
Bu yolda beraber yuruyoruz
Tabii ki dua ederiz
Allah yardimcin olsun bebegini sana bagislasin

Ben öyle hissediyorum ki kızının allahın izni ile hiç bir sorunu yok sende buna inan ve öyle dua et canım bizlerde senin için duaciyiz amcamın karısı hamile iken bebek için özürlü demişler aldirmalarini soylemisler ama onlar aldırmadı ve üstün zekalı bir bebek doğdu ben doktorları n her zaman için en kötüyü söylediklerine inanıyorum ve sende dua et allahın duaları geri cevirmedigi gecelerde n biri bu gece yani arefe gecesi Rabbim hepimizede sagsalim evlatlarimiza kavuşmayı nasip etsin

,
insallah ıyı gelır cnm..Bende harmony prenatal test yaptırdım..yaşriskin çıktı..!1/66 sonuç beklıyorum..çok korkuorum valla....

İdrar tahlili baktir canım kasık ağrısı idrar yolu enfeksiyonları nda oluyor benimde bebeğin olduğu yere arada kramp giriyor ama kasik değil göbek kasik arası bir yer[/QUOT
İdrar tahlili baktir canım kasık ağrısı idrar yolu enfeksiyonları nda oluyor benimde bebeğin olduğu yere arada kramp giriyor ama kasik değil göbek kasik arası bir yer
tmm canım

Rabbim dualarımızı kabul etsin inş Bnde biliyorum bi sorun çıkmayacak ama insan ister istemez kötü düşünüyo yarın karındn su alıcaklar inş sunucumuz tertemiz çıkar korktuğuma uğratmasın Rabbim bni

Ya canım amniyosentez hariç bi test var harmony test , sadece kan veriyorsun ve bebekten anneye geçen kısmı ayrıştırıp hastalık varmı yok mu test ediliyormuş, %99 amniyosentez ile yakın sonuç veriyor ,amniyosentez %99.9 doğru sonuç veriyorsa bu test %99doğru sonuç veriyormuş, düşük riskinde kalmıyor , ya lütfen üzülme bu kadar karamsar olma herşey düzelecek Allah verdi o kızı sana sağlıkla ve sıhhatle doğuracaksın eşinde sende sakın ağlamayın , İnan sonuçlar temiz çıkacak bak göreceksin, eğer illa amniyosentez yaptıracaksan işlemden sonra bol bol Dinlen su iç, ama bence harmony test daha güvenli, dualarım seninle canım
Hem ben bu Dr ları anlamıyorum ya bazıları gerçekten sinir bozucu, inancını yitirme Allah'a emanet meleklerimiz , Allah'a emanete birşey olur mu ?

Allah razı olsun cnm bi kan verdim bugün 2 tüp oda Bnm kan grubum neymiş onu öğrenmek için çok şükür onu ögrendık pozitif kan grubum amniyosentez yapıldı 15 dk sürdü yaklaşık cok şükür oda iyi geçti . Bu testlerin birazı 5 gün sonra çıkıcsk birazıda 3 hafta sonda doktor ların 3 de dedı asla risk yok ama biz emin olmak için yapmak istefık dedıler . Dün de 7 tüp kan verdım inş herşey iyi çıkacak . Can'ım Bnm Allah razı olsun hepinizden içim sizlerle konuşunca bi nebze rahatladı saolun

Kızlar benden dün yine çok az Kan geldi korktum.jelden dolayı çok kaşıntım Oluyor acaba oyüzden mi oldu Ki jelin kalıntıları yeşilimsi galiyor mantar olabilir mi?birde mide bulantım çok Kaçıncı haftada geçer Ki?

Muhtemelen mantar olmuşsun canım 1 ölçü sirke 9 ölçüde su koy bir kaba ve onunla teharetlen ablamda gebelikte yaşadı 9 ay boyunca kullandı kasintiyi hafifletiyor tabiki bide doktorunu ara ilaç önerebilir yada jeli kesip iğneye dönebilir bir süre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…