2015 Transferi olucaklar ve 2016 da dogum yapicak hamisler burayaaa

canım neden bu kadar korkuyorsun.

canım neden bu kadar korkuyorsun.
Ne bileyim kuzu yaaa inan bilmiyorum.
Takıldı kafam işte
Sanki hep kanamam olacakmış gibi paranoyaya kapıldım
Bir de şu salak crinone jeli yaparken bir kaç gündür çok zorlanıyorum vajinamda basınç oluşuyor çok
Sonra da sancı oluyor ara ara
Onu taktım kafaya heralde...

Cerenery canim ben 1.5 aydir sürekli lekeleniyorum hiç kesilmedi alistik birbirimizi çok sevdikBen de her wc ye gittigimde panik icindeydim ne geldi die ama alistim artik napim yaa.ikili testi istanbuldaysan nerede yapacaksin fiyat aldin mi hiç

:) seni çok iyi anlıyorum çok sinir bozucu yaa
İkili test yapmıyor ve yaptırtmıyor benim doktorum.
Sadece ense kalınlığı ve burun kemiğine bakacakmış.
Ama 3'lü ve 4'lü yü yaptıracak :)

Kiyamam ya ilk 3 ay riskli dönem ama biz en riskli dönemi geçirdik gebelik haberlerimizi aldığımızdan sonra 4-5 kişinin gebeligi devam edemedi malesef ama biz o süreci atlattık farkindaysan artık hiç olumsuz haber almıyoruz o yüzden rahat ol canım benim yarın kontrolüm var sorucam bel ve kasik ağrılarını ama doktorun vereceği cevabı biliyorum uterus büyüdüğü için böyle şeyler çok normal

Kızlar benim kasık ve bel ağrılarım var.
Karnım da epey şiş.
Sizde de benzer şeyler oluyor mu?
Adet olacakmışım gibi korkmaya başladım
Korkma o narmaldir. Dusuk agrilari daha degisik. Karnin beton tutmus gibi oluyo adet sancilarindan farkli yani. Karninda gaz vardir o yuzdendir. Keyfini cikar hamileliginin dinleme kendini.

:) seni çok iyi anlıyorum çok sinir bozucu yaa
İkili test yapmıyor ve yaptırtmıyor benim doktorum.
Sadece ense kalınlığı ve burun kemiğine bakacakmış.
Ama 3'lü ve 4'lü yü yaptıracak :)

Canım korkma bende de oluyor özellikle adet dönemine denk gelen günlerde oluyor öznurun dediği gibi, farklı zamanda da olabilir rahmin büyümesinden kaynaklıymış, bu arada lekelenmen bitti mi? Kafana çok takma canım unut gitsin rahat olmaya çalış.12. Haftadan sonra rahatlarsın iyice canım

tekrar merhaba kızlar geçenlerde yazmıstım tüp bebek tedavisi görüyorum sorunlarımda prolaktin yükseliyo 30 larda falan,folikül kisti oluyo 3 ayda bir, en sonda eşimin 63 milyona ilaçla çıkarılan sprem sayısı gecen ay aşılamada 5 milyon cıktı..Aşılama tutmadı ve hemen tüp bebek yapalım dedi eşim bıktı artık..Sonra polip gördüler bende 8 milim ona ragmen engel deil dedi doktor basladık tedaviye.Kendimi tavuk gibi hissediyorum dün yumurtalarım toplandı hiç bişey hissedemiyorum sadece tedirginim umutsuzum sizdede böle oldumu?

Umut herseyden onemli canim. Hamileymissin gibi mutlu ve pozitif olman gerekiyor. Bu isin %50si pozitif olmak yilmamak inanmak. Bende de polip vardi gebelige engel degil demisti dr.

Canım jelin son Dönemleri cok sıkıntılı oluyor.. Bahsettigin gerginlikleri bende yaşadım. Ama jeli bıraktıktan 2-3 gün sora tüm sıkıntılarım bitti, artık daha rahatım.. Psikolojik mi yoksa fizyolojik bi gercekligi var mı bilemiyorum ama artık daha rahatım. Simdi sadece vitamin kullanıyorum. Son haftaya girmişsin zaten ya sabır de bitiyo az kaldı

Umutsuz olma lütfen.. Uzun zamanlar bekliyoruz, kac negatif aldın bilmiyorum ama ben burda 8 negatif alan arkadas tanıyorum. Zor dönemler anlıyorum ama heleki tedaviye Başladıktan sonra negatif olma lüksümüz yok. Kendin icin en huzurlu ortamı yarat, gercekten karnında bebeğin oldugunu hissederek müjdeli haberi bekle. Olacagına herkesten önce sen inanmalısın

Ay canım benim , sakın üzülme iyi düşün iyi olsun lütfen geçmiş deneyimlerin sana böyle hissettiriyor olabilir, eşinin de bıktım artık demesi seni de ümitsizleştirmiş olabilir, bence eşinle konuş desteğini al benim eşimde öyleydi karnıma iğne vururken öfleye pöfleye bitsin artık derdi :) bende üzülürdüm kızardım ama kızmadan üzüldüğümü ve kırıldığımı hassas bir dönemde olduğumu söyleseydim daha anlayışlı olurdu bende gergindim çünki, ben senin bu durumunu manevi desteğe bağlıyorum ama unutma en önemlisi senin güçlü, pozitif olman , sana buradan tüm güzel enerjilerimi yolluyorum canım inşallah hamiş olacaksın sende takvim yapacaksın, burda 11..14..16..40.. Haftalarını paylaşacaksın..veee doğumunu ..şimdi toparlan ve iyi hisset buu çokk önemli..

2 aşılama 8 tüp bebek denemesi yaşayan biri olarak sabır göstermenin ne kadar gerekli bişey olduğunu hatırlatmak istedim asla ümitsizlige düşme beb üstelik çokta kallitesiz embriyo ile gebe kaldım rabbim ol dediği zaman olacak canım inşallah Allah im tez zamanda nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…