- 26 Haziran 2015
- 86
- 96
- 3
- 46
- Konu Sahibi oz-ge-mavi
-
- #2.701
Bende sizin gibi kafam karisiyooo 12 gun 329du 14gun 722 16 gun1717 cikti cuma ultrasyonla bakacakSenin 5.gün embriyosuydu galiba, benimkiler 3.gün
8.gün 29
10.gün 112
13.gün 448 idi, herkeslerle kıyaslıyorum kafayı buna taktim bir gün tektir diyorum, ertesi gün ikizmi ki , cumayi iple cekiyorum
Insallahhh canim korkma benimde dusugumde kanamam oluyordu. Cok sukur bu defa gormedim rabbim kumseye gostermesin ama tutunma ignesi kullaniyorum sabah aksam jel kullaniyorum estrofem 3defa kullaniyorum coraspin ve folidoce kullaniyorumm hic kalkmiyorum canimBenim öncekinde 2 kat artmıştı, hatta test günü kanamam başlamıştı ara ara 3,5aya kadar sürmüştü, eşimin tezide şu o zaman tutmayan embriyolar kanamayla atıldı bunda kanama olmadığına göre atılacak embriyo yok çünkü ikisinde tutundu
Benim doktor 2gunde 1 istedi hcg yiBenim kafam karışmasın diye bir kere yaptık daha da yapmadık. Şu an tek bildiğim 11. Gün 204 dahası yok. Haftaya göreceğiz bakalım
Ben ilk testi kafadan yaptım, ikincisi test günüydü ama aynı hastanede yaptirmamistim o yüzden ayni yerden bir test daha istediler katlanması önemli , sonra al sana bir dünya kafa karışıklığı, sanki oğlumda bu kadar stres olmamıştır kanama olmasına ragmenBenim kafam karışmasın diye bir kere yaptık daha da yapmadık. Şu an tek bildiğim 11. Gün 204 dahası yok. Haftaya göreceğiz bakalım
Ben ikiz olursa soylemicem canım esimle öyle karar aldık, olunca da sürpriz olur gayet de güzel oluyor insanlar iki kat fazla seviniyor, çok yakının yaptı bunu inanamadik hatta ağzımızı ayrıldı mutluluktan, kendi annesi bile bilmiyordu hastaneden eve iki bebekle gelince öğrendiKizlar yaa ben simdi ne dicm millete siz ne diceksinz bi yanim sakla soyleme diyo bi yanim ya ileride agzindan kacirirsan bastan pesin pesin soyle diyo ama bugun eczaneden ilaclarimi alirken bile okdr okumus bilmis insan dersinz eczaci dediki ikizmi fln neyse tup bebek mi dedi ben de evet dedim kimligime bakti saskin ifadeyle 87lisin daha ne tup bebegi yaa dedi boye yuzunu eksiterek.... oyle gerekti dedim.. ama gicik oldum yani simdi bu bile boyle yorum yapiyosa 60 70 yasindaki teyzelerim akrabalar ne der nasil sorgular kimbilir...
ÇOK İYİYMİŞ MAŞALLAH :)aslnda yapmazdım da 5.gunde ıdrarda pozıtıfı görünce dayanamadım heme gıdıp yaptırmıştım
Canım öncelikle hayırlı olsun ikizlerin.inş.sağ sağlim kucağınada alırsın.sen takma milleti kafana şimdiden ne söylicem diyede düşünme.sadece hamile olduğunu söylersin.ikiz mi diye bir soru gelmez zaten.ikiz olduğunu da ilerleyen zamanlarda söylersin. Bu aradaKizlar yaa ben simdi ne dicm millete siz ne diceksinz bi yanim sakla soyleme diyo bi yanim ya ileride agzindan kacirirsan bastan pesin pesin soyle diyo ama bugun eczaneden ilaclarimi alirken bile okdr okumus bilmis insan dersinz eczaci dediki ikizmi fln neyse tup bebek mi dedi ben de evet dedim kimligime bakti saskin ifadeyle 87lisin daha ne tup bebegi yaa dedi boye yuzunu eksiterek.... oyle gerekti dedim.. ama gicik oldum yani simdi bu bile boyle yorum yapiyosa 60 70 yasindaki teyzelerim akrabalar ne der nasil sorgular kimbilir...
hayırlı ugurlu sağlıklı sıhhatlı olsun canım bebişlerinnnn oyy ıkız annesiKizlar kesemizi gorduk sukur daha dogrusu keselerimizi bir ikizde benden geliyo r insallah suan biraz dumurum ama.. ustten baktirdim oyuzdn keseler dolu bos pek yorum yapmadi doktor haftaya bidaha gel dedi ama ben zmn haftaya kendi doktoruma gidicem
gözün aydın olsun inşallah kalp atısınıda duyarsın canım ... saolasın çok dua edın bız hamiş olmayanlarabizde kesemizi gördük haftaya kalp için çağırdı doktor :) darısı siz bekleyenlere olsun
Simdilik bilmiyorum pazar gunu ultrasyon yapilacak o zaman soyleyecekler. Burda en erken 9. gun bakiyolar. Gecen sefer 13 yumurta toplanmisti 5 i olgundu. Onlardanda iki tanesi dollenmisti. dondurulmaya yumurta kalmamisti. Kismet bakalim bu sefer neler bekliyo..
Bn sonucumu 1 ay önce aldım ama nr kese gördüm nede kalp atışı randevu burda böyle cok bekledim cnm gercekten 1 ay bna yıl gbi geldı . Yarın herkese hamilryimmmm diyebilicm sonunda :)
inşallah canım tedavin hayırlı olsun biz agustosta devam edıcez heycana o zmn a kdr size heycanlanmaya devam edelim
Canım gözün aydın.tekmiş dimi bir mucize olup ikiz olmamışKızlarrrr slm minigimi gördüm maşallah 41 kere cok iyi herseyi dedi :)
Kızlarrrr slm minigimi gördüm maşallah 41 kere cok iyi herseyi dedi :)
bence niye söylemiycenki canım has be has sızın bebeklerınız onlar ben herkese soyledım bunda utanılacak sıkılıncak bısey yokkı canım ya ... hatta bnm yakın arkadasım bana soylemedı asılama dedı ama tup bebek yaptırdı daha sonradan konusmalarda agzından bıseyler kacırıyordu asılama olmadıgını anladım gecendede ben tup bebek yaptırdım deyınce hemen soyledı bende tup aptırmıstım dıye ama yuzune vurmadım yanı ne bılıım hoş gelmio bana millete neki tüpmü aşılamamı normalmi istediğine oyle ıstedıgıne boyle deKizlar yaa ben simdi ne dicm millete siz ne diceksinz bi yanim sakla soyleme diyo bi yanim ya ileride agzindan kacirirsan bastan pesin pesin soyle diyo ama bugun eczaneden ilaclarimi alirken bile okdr okumus bilmis insan dersinz eczaci dediki ikizmi fln neyse tup bebek mi dedi ben de evet dedim kimligime bakti saskin ifadeyle 87lisin daha ne tup bebegi yaa dedi boye yuzunu eksiterek.... oyle gerekti dedim.. ama gicik oldum yani simdi bu bile boyle yorum yapiyosa 60 70 yasindaki teyzelerim akrabalar ne der nasil sorgular kimbilir...
Masallah cnm kese boyutu kac? ultrasina gore kac haftalik ? Bebegi gordunuz mu cnmKızlarrrr slm minigimi gördüm maşallah 41 kere cok iyi herseyi dedi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?