- 23 Ocak 2015
- 125
- 43
- 38
- 39
:) Evet canım bencede kesin gördü yoksa bu kadar emin konuşmazdı,fotoğraf vermezdi heralde :) Aldıklarımıza üzülmedik kısmet dedik artık dolapta bir süre bekleyecek belki ikinci kız olur ona nasip olur :) Sende alırsın canım hiç canını sıkma ecele etmeninde bazen anlamı olmuyor.Ay sonunda eşimle tekrardan çıkacaz bu sefer erkek alışverişi yapacaz :)
Benimde hayirlisiyla bir kizim olucak adini mila koyucaktik 10 gun once 16 yasinda kanserden bir akrabamizi kaybettik ne yazikkiKizima onun adini verdik Şevval olucak adi ailesi cevresindeki herkes cok mutlu oldular onlarin o mutlulugu benide cok mutlu etti Rabbim kimseye evlat acisi vermesin inş
Sagolasin bir cok kisi oyle dedi ama benim icin rahat ben pek inanmiyorum oyle seylere bir cok kisi dedesinin babasinin annanesi vs bunlarin isimlerini aliyor oyle batil inanclarim yok ama bir cok kisi cevremde senin gibi dusunuyor soyluyorlar bana sagolasin dusuncelerin icin cnmBir de şöyle düşün ben daha hiç çıkamadım sen çifter çifter yapıyorsun alışverişi :)) Kısmet tabi belki de ikinci kız olacak dediğin gibi :) Belli mi olur? Ama kesinlikle şunu söyleyebilirim ki kız bebekler için çoook ama çok güzel şeyler var erkeklerinki çok sınırlı. Moda denen şey her zaman kadınlar için yahu :))
Başınız sağolsun, Allah sabır versin öncelikle..Evet cnm yazmıştın Mila koyucaz diye.. Bizde de vefat eden birinin ismi bir bebeğe koyulmaz. Eğer yaşıyorsa konulur. Uğursuzluk getirdiğine inanılır.. İsterseniz iki ismi de koyun, ama tabi yine de siz bilirsiniz..
Bencedee bu sene hem dogum senesi hem erkek senesi en azndan benm cevremde :))Cidden anket açacam temmuz annelerine, bebeğinizin cinsiyeti ne diye :)) %85 erkek çıkar..
bu sene erkek senesi gibi :)))
Aynı şeyler canım sanki kendi yaZımı okuyorum.biİzimde 12. Haftadan beri kız dendi, bir sürü şey aldım. Ama 2 hafta önce 4 boyutlu ultrasonda organ taramasında erkek dendi 6. Ayın içinde cinsiyet mi değişirKendi doktorum en başlarda ben kesin görmeden söylemem arkası dönük bu şekilde olursa kız diyoruz dedi.Daha sonra 20.haftalarda hareketli kemik yapısı iri erkeğe benziyor dedi.Sonra devlet hastanesine gittim ve Başasistana sıra aldım,kesin kız dedi.C.tesi günü şeker yüklemem vardı kendi doktoruma gittim ve şeker yüklemesinden önce bir bakıyım nasıl dedi baktı ve oğlumuz iyi maşallah dedi eşimle şok olduk,sonra başasistan kız dedi dedik, oda fotoğraf verdi ve bunu ona götürün selamımı söyleyin dedi.Kızımız olacak diye birsürü alışveriş yaptık adını bile Belinay Alya koymuştuk.Hayırlısı olsun bakalım :)
Canım benim 12. Haftadan sonra 3 haftada bir gittiğim 2 kadın doğumcu, 2 radyolog kız dedi hep 23. Haftada yani 6. Ayın içinde erkek dendi 4 boyutluda bence 4 boyutluya girmeden yanılma oluyor canımKizlar bende 13. Haftadaym.bu haftada yapilan cinsiyet tahminlerinz tuttu mu değişti.mi
Hayırlısı olsun canım ama birşeyi öğrendim 20.haftadan sonra ayrıntılı ultrasonda çok net belli oluyor,ondan öncekiler tamamen tahmin diye düşünüyorum.Çünkü bizim durumumuzda olan çok kişi varmış.Aynı şeyler canım sanki kendi yaZımı okuyorum.biİzimde 12. Haftadan beri kız dendi, bir sürü şey aldım. Ama 2 hafta önce 4 boyutlu ultrasonda organ taramasında erkek dendi 6. Ayın içinde cinsiyet mi değişirAllah vermiş şükür olsun ama Ben doktorlara kızıyorum.bizde erkek alışverişine çıkcaz
Haklısın canım , perinatologda dedi zatenHayırlısı olsun canım ama birşeyi öğrendim 20.haftadan sonra ayrıntılı ultrasonda çok net belli oluyor,ondan öncekiler tamamen tahmin diye düşünüyorum.Çünkü bizim durumumuzda olan çok kişi varmış.
Kızlarrrrr benim cadi erken geldi 30 haziranda dogdu :) Rabbim herkese yasatsin bu duyguyu cok guzellll Rabbim sagsaglim bebislerinizi kucaginiza almayi nasip etsin inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?