2015 tayinci olan polis eşleri ...

hanımlar nerelerdesiniz...Memurlar nette bir duyuma göre 8 mayıs açıklanacak diyenler var...2012de değişen yönetmelik maddesi gereği üç yıldır mayısta açıklanıp haziran 15 ten sonra ilişik kesmeler olmuş.zaten sçim önceleri izinler iptal oluyor.Gerçekten mayısta açıklanır mı ki?çok sabırsızlanıyorum yaa

Aciklansada kurtulsak artik bulunduğum şehirde batmaya başladı vana gitmeyi bu kadar isteyecegim aklima gelmezdi
Seni çok iyi anlıyorum canım.Bende aynı hissediyorum.Tek istediğim istanbuldan gitmek şuan darlandım yahu
8 mayıs diyen çok kişi var,cuma akşamı gece yarısına kadar bir umut bekliycem.
aslında bukadar stres gereksiz önemli olan hayırlı bir yer çıksın hepimiz için.Ha 8 mayıs ha 8 haziran......Da işte olmuyo yaaa çok merak ediyoruuuummmm..

Biz de tercih yaptık bekliyoruz hanımlar..
Burdan gitmeyi çok istesem de gidip de arar mıyım çok mu zor olur şartlar diye korkuyorum.

Bayburt,Gümüşhane, Artvin, Erzurum,Ardahan,Iğdır, Muş yazdık ama ...............................torpilli yerleri oralar tercih dışına hazır olun diyorlar..
Artvin gelse dünyalar benim olurdu..

Hepimizin hakkında hayırlısı..

İlk başlarda yadırgarız illa ki ama insanoğlu nelere alışmıyor ki,oralarada alışırız.Belli bir süre kalıcaz nede olsa sayılı zaman geçer...
İnşallah gönlünüzdeki çıkar...
Ama şu beklemek çok yorucu gerçekten.En azından şu tarihte açıklanacak diyebilirler ama oda yok.Emniyette herşey süpriz...

Ne zaman belli olacak bi bilgisi olan var mı hayırlısıyla Ağrı'dan kurtulmak istiyorum artık.

Ne zaman belli olacak bi bilgisi olan var mı hayırlısıyla Ağrı'dan kurtulmak istiyorum artık.
Malesaf belli değil canım.Ben sürekli memurlar net forumunuda takip ediyorum polis paylaşımlarını.Orda 8 mayıs açıklanacak diyen bir grup vardı.Haklı çıkarlarsa bugün akşam alırız haberi.Bir grupta seçimden sonra 8 haziran diyor.
EGM bir tarih vermiyor ne yazık ki.Hepimiz gergin bir bekleyişteyiz.

Hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah. Burda da çoğu kişi seçim sonrası diyo. Seçimden önce olunca izne ayrılıyorlarmış sağlık raporu alıyorlarmış da neler neler o yüzden seçim sonrası diyorlar.

Amin canım inşallah.Şuan bugün üzerinde spekülasyonlar arttı.Bir polis tayinlerin imzada olduğunu söyledi.Bugün akşam olabilir diyolar.Memurlar nette haber akışı hızlandı takipteyim..

Amin canım inşallah.Şuan bugün üzerinde spekülasyonlar arttı.Bir polis tayinlerin imzada olduğunu söyledi.Bugün akşam olabilir diyolar.Memurlar nette haber akışı hızlandı takipteyim..
Canım memurlar nette nere de takip ediyorsun linkini atabilir misin sana zahmet.

Allah'im nolur su mubarek gunun hurmetine bugun aciklansin, biz de önümüze bakalim artik
Ne açıklama var, ne de bi tarih umurlarında değiliz maalesef bacım. Seçimden önce açıklasa koskoca teşkilat izinleri kapatıp rapor alanlara müsaade edemeyecek kadar güçlü. Gerisi bahane. Eşi çalışan var, çocuğu olan var, yeni doğacak olan var ama umurlarında değil. Seçim yaklaşınca zaten 12/12 çalışacaklar ki benim ki hergün yoğun çalışıyor bigün verseler ona göre eşyaları toparlayacaz ne kadar belirsizler ben anlamadım neye göre böyle yapıyorlar hiç ni mantıklı gerekçesi yok. Sadece polisin bu ülke için üvey evlat muamelesi gördüğüne adım kadar eminim o gezi olaylarında bizzat şahit oldum kaldırımlarda saatlerce uyuyup, apartmanlardan küfürler, tencere, tava sesleri kumanya olarakta verdikleri sandviç yada kuru köfte. Vicdanı olan anneler, teyzeler evlerinden yemek taşıdılar polislere ama zora düşünce polis nerde kurban olun polise!!!!!!

gerçekten okadar gerginim ki anlatamam...Ha bugün ha yarın diye beklemekten yoruldum.Şu seçim olsada açıklasalar artık..Belli ki seçimden önce açıklanmayacak.Ramazan ortasında taşıncaz Allahım napcaz çoluk cocuk çok zor olcak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…