2015 tayinci olan polis eşleri ...

maşallah diyeyim sana o zaman hem anaçlık hem doğurganlık sıkıntı yok belli ki rabbim kalbine göre versin hepimizin ama ben oğlumdan sonra çok sıkıntılı geçti hem yanlızlık hem zor günler o yüzden 2. olursa hiç yapamam gibime geliyor

Bukadar süredir laflıyoruz ortak noktada çok ;polis eşiyiz,benim3 senin 4 yaşında oğlun var,gurbette yalnızız....
Ben 28 yaşındayım ,hemşireyim,oğlum kreşe gidiyor.Bende çok çok zor günler geçirdim.30 haftalık hamileyken oğlumun kalbinde problem olduğunu öğrendim.Doğumdan 3 gün sonra yavrumu yoğun bakım odasında kucağıma aldım.2 anjiyo bir açık kalp ameliyatı geçirdi..Ve ben o 2 yılda 20 yaş yaşlandım..Oğplumun yüzüne bakarken burnumun direği sızlıyor hep..Şimdi iyi çok şükür.o yüzden erzurumu istiyoruz hastane falan yönünden.sürekli takipteyiz çünkü.işte böyle

ah canım ah biz anneler hep sınavdan geçiyoruz belli ki bende 27 yaşındayım hamileliğimin 5 ayında oğlumun böbreklerinde sıkıntı olduğunu down sendromu olabileceği söyledi dünyam başıma yıkıldı anne karnında 7. 5 aya kadar sürekli tahliller sonuçlar koşuşturmaca birde zor geçen hamilelik derken 36. haftamda doğum yapmak zorunda kaldım rahim açılması sebebiyle doğum yapınca hemen operasyona alındı ama çok şükür sağlıklıydı oğlum 1 .5 yaşına kadar ilaçlar tahliller o hastane bu hastane dolaş dolaş bitmedi geçmedi günler ama 1. 5 yaşında doktorumuz son tahlillerden sonra gözünüz aydın dedi dünyalar benim oldu ama dediğin gibi 2 yıl banada 20 yıl gibi geldi bzimde takiplerimiz oluyor diye sivas merkeze geldik ankaraya gitmek kolay olması için eğer raporlarınız varsa Erzurum merkezde olma ihtimaliniz kesinleşir sizinde rabbim herşeyin beterinden korusun çocuklarımızı bize bağışlasın inşallah...

ayrıca ortak noktalarımız çoğalıyor konuştukça daha neler çıkacak bak ..

ya 15 yılda 4 yer çokmuş gerçekten.2015 de oba misali göçebeyiz... emniyet obası
bizde diriliş polis eşleri
Evet çok gerçekten birde 10 kez ev taşıma Of ki ne Of Benimde iki yaşlarında ikiz ogullarim var yıllar sonra geldiler şükür Allaha evimiz i Şenlendirdiler şimdi taşınmak daha zor benim oglumun biride fmf hastası bakalım inşallah bizde merkez de kalırız

kızlar bu nedir her çocuk hastalıkla doğar oldu Allah yavrularımıza şifa versin inşallah bizede dayanma gücü.Rabbim onları bize bağışlasın.şuan kucağımızdalar seslerin evin içinde cıvıl cıvıl ya Allahıma binlerce kez şükür.
Heyet raporumuz var evet verdik bütün gerekli belgeleri.

şükürler olsun tabi canım daha nler neler var bilmediğimiz raporları vermekle iyi yapmışsınız o zaman hangi ile giderseniz gidin merkezde kalmanız kesin. rabbim çocuklarımızın yüzüne baksın onları bize bağışlasın inşallah neler duyuyoruz her gün

maras güzel mi ? benim esşim yeni polis.istanbulun sartları bıraz agır geldi gştmek istiyoruz ama sark yapalım dedık.ikinci yılında verirler mi tayin?
. Maraş güzel yer özellikle polis için ben ilcedeyim kiralar 500 600 civarı güzel evler hemen hemen her imkan var ama bildiğim kadarıyla maraş şark değil artik buarada bütün polis eşlerine merhaba umarım hepimiz için hayırlısı olur

hmm anladim.hayrlisi olsn bakalm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…