2015 tayinci olan polis eşleri ...

malesef şundan 6 ay sonrası için bile bir plan yapamıyorum çünkü belirsiz, nerede yaşayacağımıza göre şartlarımız çok değişiyor hep bekle bekle bekle.. 3 yıl sonra yine doğuya gel çoluk çocuk olur ne yapacağız belli değil. çok sıkıntılı.. 25 yıl dile kolay

çocuk olayını sorma gitsin zaten.benim oğlum üç yaşında şuan kreşe gidiyor.burda tam arkadaş edinmeye başlayacakken doğuya gidebiliriz.ve 3-4 yıl kaldığımızı düşünsek 1. 2. sınıfı orda okuyacak ve hop batıya değişik insanlar değişik öğretmen falanda filan yani.

bekarken asker polis istemem derdim bu durumlardan korkup ama adamı sevince mesleğini gözün görmüyormuşbirden aşık olunca anladım
allahıma çok şükür yani.onunla olayım mutlu olalımda varsın gezelim diyar diyar napalım.

sağlıklı olsunlar yeter modundayız zaten hep,, ne yapalım bizim de hayatımız böyle

Evet 2 inci şarkta var diyor eşim bebeğimiz küçükken yapıp gelelim diyor... bende o zamana kadar çok şey değişir diye düşünüyorum o yüzden istemiyorum suan maraştayız doğu görevimizi yapıyoruz eşimin ailesine yakın ama ben aileme çok uzağım istanbulda büyüyüp okuyup küçük biryere gelince baya zor oluyor yavaş yavaş buraya alıştım bir iki sene daha kalalım istiyoruz bu senede ipkalar kabul olmayacak diyorlar belirsizlik çok zormuş... İstanbula gitmek istiyorum eşimde orayı hiç istemiyor oda haklı... offf offf diyorum...

evet sizde haklısınız eşinizde haklı.sizin büyüdüğünüz yeri sevip istemeniz çok normal.ama polis için istanbul berbat bir yer.
ben aydınlıyım küçük sakin bir yer.aydından sonra istanbul resmen beni boğdu diyebilirim.kimse kimseyi tanımıyo,biyer den biyere ulaşım sanki şehirler arası yolculuk gibi geliyo bana.trafik kalabalıkve en kötüsü eşimin yüzünü görememem tabiki.o yanımda olsa daha kolay olurdu.ek görevden sürekli her olay patlak vermesinde 12 12 lerden bıktık yorulduk bunaldık.eşinizin mutlu olması sizin mutlu olmanız demek.çünkü polislik diğer mesleklere benzemiyor, istemedende olsa eve taşıyorlar sorunları.umarım orta bir yol bulursunuz.

Herkese merhaba bizde ipka verip tercih yapanlardaniz ...ipka durumları keşke tayin öncesi belli olsa stresi yetiyor ... Bizde ilk yer tunceli yazdık bilen var mi ???

Herkese merhaba bizde ipka verip tercih yapanlardaniz ...ipka durumları keşke tayin öncesi belli olsa stresi yetiyor ... Bizde ilk yer tunceli yazdık bilen var mi ???
ipkalıysanız gitmezsiniz biz iki yıl ipka verdik gelmedi.bu sene gitmek istiyoruz artık.tunceliye sakin diyorlar görev bakımından ama imkanları azmış tabi.herkesin gönlündeki hayırlısı olur inşallah..

maras güzel mi ? benim esşim yeni polis.istanbulun sartları bıraz agır geldi gştmek istiyoruz ama sark yapalım dedık.ikinci yılında verirler mi tayin?

maras güzel mi ? benim esşim yeni polis.istanbulun sartları bıraz agır geldi gştmek istiyoruz ama sark yapalım dedık.ikinci yılında verirler mi tayin?
mesleğinin ikinci yılında şark hazırlığı geldiğinden şüpheliyim.belli bir sicil aralığına gelince şark tercihi yapabiliyosun.onu eşin biliyordur zaten.
maraş şark olarak geçmiyor.siz şark olarak değilde kendi isteğinizle mi maraşa gitmek istiyorsuznuz.aileler falan mı orda?

aileler ankarada bız ıstanbul dısı kucuk sırın bi yere gitmek istiyoruz ama verrler mı onu bılmıyorum

aileler ankarada bız ıstanbul dısı kucuk sırın bi yere gitmek istiyoruz ama verrler mı onu bılmıyorum
mazeret olmadan biraz zor.eğer siz çalışıyorsanız yada kpss ile atama bekliyorsanız istediğiniz yerleri yazın.eşiniz birkereliğe mahsus size tabi olarak aile bütünlüğünün korunması gerekçesiyle eşdurumundan yanınıza atanır.

hadi ya nasip bakalm.o zaman yine istanbul icinde ama guzel yali ya isticez.onu yapablyoms galiba.guzel yali ucuz gzl bi yer

merhaba arkadaşlar biraz geç kalsamda bende yeni buldum burayı biz şarktan dönüyoruz yerimiz sivastı güzel yer ama büyük şehirlere göre olanak pek yok tabi bakalım haziranda neresi olacak kısmetse..

merhaba arkadaşlar biraz geç kalsamda bende yeni buldum burayı biz şarktan dönüyoruz yerimiz sivastı güzel yer ama büyük şehirlere göre olanak pek yok tabi bakalım haziranda neresi olacak kısmetse..
yooo hiçte geç kalmadın Önümüzde iki ay gibi bir süre var şuan..Ve beklemek gitgide zorlaşıyor.Oyüzden hepbirlikte burda beklentilerimizi merak ettiklerimizi planlarımızı paylaşarak birbirimize destek olalım istiyorum.
sivas diğer doğu illerine göre güzeldir herhalde diye düşünüyorum.Ne güzel bitirmişsiniz.Darısı bizim başımıza.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…