2015 tayinci olan polis eşleri ...

erzurum güzel dimi görev açısından? ama 5 yıl sanırım.
bizimki 2 yıldı canım ilçesindeydik ama merkezi güzedi. lojmanımız vardı ısınmamız güzeldi onun dışında şafak saydıgın bıryerdi mahrumiyet bölgesi doktor yok ögretmen yok alışveriş yapacagın biryer yok yokta yok

kaç yıllık polis eşiniz.benim eşim 9 yılık polis beş yıl doğu yapsak 14 batıda 10 yılı doldursak sonra emeklilik zaten 2 şarktann yırtarız gibime geliyo

merhaba asker eşi olarak naçizane tavsiyem Ağrıyı çıkarın Iğdırı yazın varsa eğer. Ağrı çıkarsa pişman olursunuz.

ığdırı bende isterdim ama çok zor diyorlar torpilli yer diyorlar.tercih dışı gelmemesi adına çıkması daha muhtemel yerleri yazmaya çalıştık.
siz ağrı da mısınız?

Polis eşi olmak ne zormuş tayin listesini verdik ne olacak diye düşün dur şimdi off offf ipka verdik inş kabul olur yoksa kafamız allak bullak
her yönüyle zor polis eşi olmak,hergün onu merak etmek,plan yapamamak,tatilden erken dönmek(olaylar yüzünden daha iznimizin yarısına gelmeden geri çağırdılar) ......
ipka versende eninde sonunda bu sene değilse öbür sene bu doğu bizi bekliyor malesef kaçış yok.daha bide 2.si var yani.
ne diyelim Allah eşlerimize de bize de büyük sabır versin.

Bizde ipkaliyiz 11yildir dogudayiz ama biz doguluyuz. Yani nazil bir batiliya doğu zor geliyor bize de bati karanlık. Burada çok rahatiz eşimin isi memlekete hafta sonu bile gidiş geliş yapisimiz ozlemsiz yasamamiz bayramda düğünde hastalikta ailemizle oluşumuz süper bi nimet . bizde bugün yazdik tercihleri . ipkadan dolayı her yil korkututlar ama korkmayin secim var personel sikintisi var sorumlular dişinda kimseyi yerinden oynatmaxlar merak etmeyin.

zaten mesele doğu batı değilki.mesele gurbet,ailenden uzak olmak.hastalıkta sağlıkta koşup gidememek gitsen yetişememk var Allah korusun.doğduğun büyüyüdüğün topraklar burnunda tütüyor malesef.işte buyüzden biran önce bitirip memleketimiz olmasada yakınlarına olsun atanıp düzen kurmak istiyoruz.Sürekli belirsizlik 3 -5 sene sonrasını öngörememek yıpratıyor insanı.

zaten mesele doğu batı değilki.mesele gurbet,ailenden uzak olmak.hastalıkta sağlıkta koşup gidememek gitsen yetişememk var Allah korusun.doğduğun büyüyüdüğün topraklar burnunda tütüyor malesef.işte buyüzden biran önce bitirip memleketimiz olmasada yakınlarına olsun atanıp düzen kurmak istiyoruz.Sürekli belirsizlik 3 -5 sene sonrasını öngörememek yıpratıyor insanı.

ığdırı bende isterdim ama çok zor diyorlar torpilli yer diyorlar.tercih dışı gelmemesi adına çıkması daha muhtemel yerleri yazmaya çalıştık.
siz ağrı da mısınız?

merhaba, ilk olarak ağrıya atandım ne kadar pis bir yer bilirim, ığdır torpilli yeri değildir sanmıyorum arkadaşımın eşi istanbulda polisti tercih yaptılar ama kalmak da istediler buraya gönderdiler tercihe de yazmışlardı.

bizde kaç doğu var sayamıyorum bile 2040'a kadar bir doğu bir batı 3-5 senede bir :)

bizde kaç doğu var sayamıyorum bile 2040'a kadar bir doğu bir batı 3-5 senede bir :)

Kurulu bir düzen oturtamayıpburadan da gidicem düşüncesi olduğundan insan kendini diken üstünde hissediyor,hepbir belirsizlik değil mi?uzun vadeli planlar yok malesf hayatımızda.
benim eşiminde emekliliği 2040lara denk geliyor.2040 diyince bir fena oluyo insan yaanasıl geçer bilemedim..
bu arada ağrı en sonda tercihlerimizde zaten.ilk üç geliyomuş %80. hayırlısı olur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…