2015 tayinci olan polis eşleri ...

hayalperest9

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2011
176
166
malum tercihler başladı,bu stresli süreci birlikte atlatmaya ne dersiniz.
yeni şehir taşınma çocuk iş hepsi birer muamma..

var canım var :) bize ilk kez geldi şark ipka verdik ama tercihide yaptık. bakalım hayırlısı artık

hayırlısı olsun kalırsınız büyük ihtimal o zaman.bizde geçtiğimiz 3 sene ipka vermiştik doğum yapmıştım.artık oğlum 3 yaşında bu sene gitmek istiyoruz. Rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallah.

hiç kimsenin ipkası kabul olmayacak diye bi duyum aldım ama bilemiyorum tabi belli olmaz. hayırlısı olsun. nereleri yazdınız?

her sene hep aynı şeyler 1 ipkalar kabul olmayacak 2 istanbuldaki polisleri göndermicekler.Bakma sen o laflara.Herkes nasibi neyse onu yaşayacak sonuçta.
ben bi sıralama belirledim kafamda ama eşim daha yapmadı.kafası karışık iş yoğunluğundan odaklanamadı konuya galiba
ben çok heyecanlıyım tercih konusunda o ise aldırmaz görünüyor
benim isteğim Erzurum,Gümüşhane,Bitlis,Artvin,Kars,Bitlispmyo,Ağrı

sizin sıralama da güzel olmuş.Seçimden sonraya kalır heralde 2011 de öyle olmuştu.Seçim öncesi izinler falan iptal oluyor zaten.haziran a kadar gerim gerim gerilcez

sorma bu yazda hiç bişi anlayamıcaz, 18 martta yoğun olcak eşim sonra seçimler ramazan falan bu yaz öylece geçicek

sorma sorma, bende çalışıyorum sadece pazar günü izinliyim. 2 yadır bi pazar denk gelemedik çok sıkıcı :/

tercih bekleyenler ve polis eşi olan başka arkadaşlarda gelir konuya umarınm dertleşiriz.ne demişler eşekten düşenin halini eşekten düşen anlar :)

Ben de aksine ipka kabul olmasa da bir an evvel gitsek istiyorum. Yaş geçtikçe tahammül azalacak , gençken yapıp gelelim diyorum ama beyimizi ikna edemiyorum. :)

aslında doğru diyosunuz. ama işte asıl gençken gezip tozuluyo ya bende fırsatımız varken gezelim istiyorum enin sonunda gidicez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…