2015 Şubat ayında hamile kalmak isteyenler birbirimize destek olalım

aramıza hoşgeldinn... 19 martta adet olmaman dileği ile başlayalım..

Kizlar dun doktora gittim adetimin 3.gunu yumurtamin biri 6 digeri 4-5 imis klomen vermedi hormon testi icin kan verdim ama prosodur cok ..bana yumurtan iyi gibi gozukuyor dedi acaba bu ay kalabilirmiyim birde sizce yumurtlama tarihim ne zamana gelir...son adetim 7 mart

Kizlar dun muayeneye gittim.beta hcg 5000 olmus kesemiz ultrasonda gorundu :) burasi bana ugurlu geldi diye düşünüyorum rabbim enn kisa surede sizede nasip etsin insallah :)
hayirli olsun darisi bekleyenlere insallah

Daha 9 gün var ama benim kasıklarımda ağrı var ve ilk defa bu ay iki addetin ortasında yani yumurtlama zamanımda pembe leke geldi. Bu ay umutlanmicakdım ama yine cok umutluyum (her ay olduğu gibi) acaba olabilir mi kızlar

Cnm stres yapma benimde hic bi saglik prblemimiz yok esimdede hersey normal ama 18 aydir olmuyo 3 kere klomen kullandim 2 kerede çatlama iğnesi oldum sonuc hep olumsuz hsg filmi bilr cektirdim ekim de sana tavsiyem olmuyo deme kendini bırak ve klomen kullanma ben gecen ay kullandim suan adetim ama kasiklarimin ağrısından ölüyorum ve bi doktora gittim klomen kullanma yumurtaliklari yoruyor dedi olmazsa asilama yapalim dedi..bikkac ay doktora gtmiycem olursa ne mutlu olmazsa artik ozaman düşünürüm 5 aydır evliyiz.her ay deniyoruz başarısız?acaba neden[/QUOTE]

Inşallah bende asilama yaptırdım 5.gunum bekliyorum gloryrose, post: 39324427, member: 442327"]arkadaşlar hepimizin yasadıkları zor gercekten Allah yardım etsin. bende 2.aşılamamı yaptırdım bekliyorum 11 gunum bakalım inşallah meleğim bu ay benimledir..[/QUOTE]
Insallah

Cnm hyrli olsun ins asilama tutmustur..ben 3 kere klomen kullandim 2 kerede çatlama iğnesi oldum ama zonguldak taki doktorum klomem kullanmayi onermiyorum asilama yaptir dedi sen aşılama boyutuna nasil geldin ve zor bi surecmi

Saol canim iyi dileklerin için ben 3 yillik evliyim ve hic hamile kalamadim yumurta tembelligi var sadece iğneyle buyuyor ve catliyor cok zor bi süreç deil ama sabır istiyor

Cnm hyrli olsun ins asilama tutmustur..ben 3 kere klomen kullandim 2 kerede çatlama iğnesi oldum ama zonguldak taki doktorum klomem kullanmayi onermiyorum asilama yaptir dedi sen aşılama boyutuna nasil geldin ve zor bi surecmi
Canim bende üç ay hem klomen hem catlatma iğnesi kullandim. Bu ay doktor igneye geçti. Yumurtam da klomenle büyüyordu ama igneyle kaliteli yumurta olur dedi. Bakalim ne olacak eğer o da olmazsa asilamaya gececegiz.

[QUOTcanım ynepce90, post: 39875967, member: 627485"]Benim asilamam olmiycak ama canım. kaliteli yumurta olsun diye verdi igneyi doktor. Igneyle daha çok mu yumurta oluyor Ve kalitesi artıyor mu. Klomenle olmadi da ondan iğneye geCtik canim.[/QUOTE]
Evet canim yumurta sayisi artiyor ve daha kaliteli oluyor benim yumurtalarim 4 gun sonra baya büyümüş tu rabbim tez vakitte yavrunu kucagina almayi nasip etsin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…