aramıza hoşgeldinn... 19 martta adet olmaman dileği ile başlayalım..Merhaba kızlar :)
Bende 3 senedir cocuk istiyorum, ikisene önce bir düşük oldu. Ve Eşim varikosel ameliatı oldu 6ay önce ama hala bir değişiklik yok inşAllah bu ay tutar, her ay bekliorum ama hep kırmızı kart görüyorum, adetim 19 Mart hayırlısı..
Bakalim hangi ay kimlerle anne olacagizaramıza hoşgeldinn... 19 martta adet olmaman dileği ile başlayalım..
Kizlar dun muayeneye gittim.beta hcg 5000 olmus kesemiz ultrasonda gorundu :) burasi bana ugurlu geldi diye düşünüyorum rabbim enn kisa surede sizede nasip etsin insallah :)
Kizlar dun muayeneye gittim.beta hcg 5000 olmus kesemiz ultrasonda gorundu :) burasi bana ugurlu geldi diye düşünüyorum rabbim enn kisa surede sizede nasip etsin insallah :)
hayirli olsun darisi bekleyenlere insallahKizlar dun muayeneye gittim.beta hcg 5000 olmus kesemiz ultrasonda gorundu :) burasi bana ugurlu geldi diye düşünüyorum rabbim enn kisa surede sizede nasip etsin insallah :)
Canim kafans takma bence, benim kizkardeşim hic bir sorun olmadığı halde 9ayda hamile kaldı şimdi 2 aylık hamile5 aydır evliyiz.her ay deniyoruz başarısız?acaba neden
Canim bende üç ay hem klomen hem catlatma iğnesi kullandim. Bu ay doktor igneye geçti. Yumurtam da klomenle büyüyordu ama igneyle kaliteli yumurta olur dedi. Bakalim ne olacak eğer o da olmazsa asilamaya gececegiz.Cnm hyrli olsun ins asilama tutmustur..ben 3 kere klomen kullandim 2 kerede çatlama iğnesi oldum ama zonguldak taki doktorum klomem kullanmayi onermiyorum asilama yaptir dedi sen aşılama boyutuna nasil geldin ve zor bi surecmi
Hadi bakalim hayirlisi...Daha 9 gün var ama benim kasıklarımda ağrı var ve ilk defa bu ay iki addetin ortasında yani yumurtlama zamanımda pembe leke geldi. Bu ay umutlanmicakdım ama yine cok umutluyum (her ay olduğu gibi) acaba olabilir mi kızlar
Benim asilamam olmiycak ama canım. kaliteli yumurta olsun diye verdi igneyi doktor. Igneyle daha çok mu yumurta oluyor Ve kalitesi artıyor mu. Klomenle olmadi da ondan iğneye geCtik canim.Igne daha iyi asilama icin