- 21 Şubat 2013
- 2.858
- 1.228
26.02.2015 174Tesekkurler :) sonrasinda baktirdin mi duzenli katladi mi?
Süper: )) bende kan verdim sabah sabırsızlanıyorum cikmadi hala :) birsürü artmistir insallah26.02.2015 174
02.03.2015 512
haftaya pazartesi 5000 olmalıymış bakalım ozaman kese görünecek canım
ayyy şu beklemek çok kötü ya kalbim duracak gibi oluyor beklerken canım. inşallah hayırlı haberlerle dönersin. mutlaka yaz bekliyorumSüper: )) bende kan verdim sabah sabırsızlanıyorum cikmadi hala :) birsürü artmistir insallah
26.02.2015 174
02.03.2015 512
haftaya pazartesi 5000 olmalıymış bakalım ozaman kese görünecek canım
Ikinci sonuc 495,9
Insallah sende hamilesindir :) bende haftaya persembe gidicem tekrar alttan muayene edicez dedi bende bi sakincasi olabilir mi dedim olmaz dedi doktor.olacak canım inşallah
gözümüz aydınn
amin canım inşallaholacak canım inşallah
gözümüz aydınn
oladabılır yaa nasıp de artıkk.. bende dun ve bugun bel agrısından oluyorum yarın yumurtlama gunlerım basklıoyo ondan mı acabaaa dıorumminşallah canım yaa.. bir arkadaş burdan gebe kalmıştıda gazım çok vardı belirti olarak demişti bende dalga geçmiştim benimde az gazım olsa kendimi hamile sanacağım artık diye.. bu aralar cidden gazım var
daha 1 hafta oldu yumurta çatlayalı ama psikolojik herhalde
ister istemez alttan diyince endişe oluyor ama doktor olmaz dediyse olmaz herhalde :)Insallah sende hamilesindir :) bende haftaya persembe gidicem tekrar alttan muayene edicez dedi bende bi sakincasi olabilir mi dedim olmaz dedi doktor.
merhaba arkadaslar ben bu ay serophene kullandim bitince hemen fostimon igne yaptim bes gun boyunca cumartesi kontrole gittim 6 yumurtam gelismis pazar catlatma ignesi ovitrelleyi yptim sabirsizlikla bekliyorum
oladabılır yaa nasıp de artıkk.. bende dun ve bugun bel agrısından oluyorum yarın yumurtlama gunlerım basklıoyo ondan mı acabaaa dıorumm
hoşgeldin... adet tarihin ne zaman?
Adet tarihim 17 mart canım
Bende geçen hafta oyleydim ama tedaviye devam ettim inşallah bir an önce iyilesirsin[/QUOTE][QUOTEvrem5852, post: 39788301, member: 663748"]Ya ben cok kotu grip oldum sansima tukureyimdakikada 3 kere hapsiriyorum ve cok atesim var ne yapicam ben Kizlar ?
Benim de olmadi canım umudumuz artık öbür aya kaldiŞubat ayi.olmadi....
Ben yakiyi bu ay denedim yazin da sogan kuru denemistim ama olmadi canimKizlar sogan kuru ve yakiyi denediniz mi ?
Benim de olmadi canım umudumuz artık öbür aya kaldi