2015 Şubat ayında hamile kalmak isteyenler birbirimize destek olalım

merhaba arkadaslar ben bu ay serophene kullandim bitince hemen fostimon igne yaptim bes gun boyunca cumartesi kontrole gittim 6 yumurtam gelismis pazar catlatma ignesi ovitrelleyi yptim sabirsizlikla bekliyorum

oladabılır yaa nasıp de artıkk.. bende dun ve bugun bel agrısından oluyorum yarın yumurtlama gunlerım basklıoyo ondan mı acabaaa dıorumm

Insallah sende hamilesindir :) bende haftaya persembe gidicem tekrar alttan muayene edicez dedi bende bi sakincasi olabilir mi dedim olmaz dedi doktor.
ister istemez alttan diyince endişe oluyor ama doktor olmaz dediyse olmaz herhalde :)

merhaba arkadaslar ben bu ay serophene kullandim bitince hemen fostimon igne yaptim bes gun boyunca cumartesi kontrole gittim 6 yumurtam gelismis pazar catlatma ignesi ovitrelleyi yptim sabirsizlikla bekliyorum

hoşgeldin... adet tarihin ne zaman?

oladabılır yaa nasıp de artıkk.. bende dun ve bugun bel agrısından oluyorum yarın yumurtlama gunlerım basklıoyo ondan mı acabaaa dıorumm

olabilir benimde çok kasık ağrım olmuştu..

Ya ben cok kotu grip oldum sansima tukureyim dakikada 3 kere hapsiriyorum ve cok atesim var ne yapicam ben Kizlar ?

[QUOTEvrem5852, post: 39788301, member: 663748"]Ya ben cok kotu grip oldum sansima tukureyim dakikada 3 kere hapsiriyorum ve cok atesim var ne yapicam ben Kizlar ?[/QUOTE]
Bende geçen hafta oyleydim ama tedaviye devam ettim inşallah bir an önce iyilesirsin

[QUOTEvrem5852, post: 39788301, member: 663748"]Ya ben cok kotu grip oldum sansima tukureyim dakikada 3 kere hapsiriyorum ve cok atesim var ne yapicam ben Kizlar ?
Bende geçen hafta oyleydim ama tedaviye devam ettim inşallah bir an önce iyilesirsin[/QUOTE]
Insallah :) umarim tedavin olumlu sonuc verir: ) ne zaman belli
olacak?

[QUE="evrem5852, post: 39793403, member: 663748"]Bende geçen hafta oyleydim ama tedaviye devam ettim inşallah bir an önce iyilesirsin[/QUOTE]
Insallah :) umarim tedavin olumlu sonuc verir: ) ne zaman belli
olacak?[/QUOTE]
Bu gün iğneden sonraki yedinci gün ayın 17 side adet tarihim de ben 15 inde test yaparım :)) sabırsızlık var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…