2015 Şubat ayında hamile kalmak isteyenler birbirimize destek olalım

Kizlar merhaba, bende yaklasik 1 yıldır anne olmak istiyorum. 3 ay onceki dis gebelik disinda saglikli bi gebeligim olmadi :KK43: yaki denedim sogan kuru denedim olmadi. Gecen cuma muayene oldum hsg ve spermiogram testi istedi. Hsg icin adet olmayi bekliyorum 2 gun geçti. Ve cok korkuyorum hsg den :KK43: bakalim sonuclar ne olacak ?

Kizlar merhaba, bende yaklasik 1 yıldır anne olmak istiyorum. 3 ay onceki dis gebelik disinda saglikli bi gebeligim olmadi :KK43: yaki denedim sogan kuru denedim olmadi. Gecen cuma muayene oldum hsg ve spermiogram testi istedi. Hsg icin adet olmayi bekliyorum 2 gun geçti. Ve cok korkuyorum hsg den :KK43: bakalim sonuclar ne olacak ?
Korkma canim ben yaptirdim. Anastezisiz hemde sadece bi beş dk dayan sonra bitiyor. Bitince ben kalktim yürüyerek eve gittim. Kanamam da olmadi. İnşallah seninde hemencik biter

Korkma canim ben yaptirdim. Anastezisiz hemde sadece bi beş dk dayan sonra bitiyor. Bitince ben kalktim yürüyerek eve gittim. Kanamam da olmadi. İnşallah seninde hemencik biter
Teşekkür ederim zeynepce90 beklemek lasıyo insanı. Birde hic senin gibi anlatan yok cevremde ister istemez tirsiyorum :)

Özelde yaptirdim canım ama girerken bir saat öncesi ağrı kesici içtim. Dayanilmayacak bi agri degil . beş dk sadece dayanman gereken . Benim de canım çok tatlidir bu arada
:)) sanirim gerek kalmadi adetim 3 gun gecikti idrar testi yaptim cift cizgi cikti :) demekki sogan ve yaki ise yaradi.
kan verdim yarin sabah çıkacak ölücem meraktan umarim yine dis gebelik deildir :KK43:

:)) sanirim gerek kalmadi adetim 3 gun gecikti idrar testi yaptim cift cizgi cikti :) demekki sogan ve yaki ise yaradi.
kan verdim yarin sabah çıkacak ölücem meraktan umarim yine dis gebelik deildir :KK43:
Ay çok sevindim canım inşallah dıs gebelik değildir . Haber et yarin sonucundan

Merhaba hanımlar
Benim iki kızım var biri 10 diğeri 8 yaşında. Hormonlu spiralle korunuyordum, bir çocuk yapmaya karar verdik spirali çıkarttım. Çıkarır çıkarmaz iki üç gün içinde adet oldum.kullandığım spiral hormonlu olduğu için adet görmüyordum o yüzden adet döngümün kaç gün sürdüğünü bilmiyorum ama daha önceden normaldi. Bu ay mola verip mart ayında hamile kalmayı planlıyorum şubat ayından beri vücut ısımı ölçüyorum ovulasyonun gerçekleşeceği günü belirlemek için. Ancak hala belirgin bir ısı artışı olmadı. Aranızda vücut ısı takibi yapan var mı

eşin neden istemedi ovu testini ?

benim 1 hafta kaldı

o zaman heyecanla senın ınsss olmayacagın adet gununu beklıcezzzz ...benım esımm bıraz cınsstırrr... hıc bısı yapmamı ıstemıyoo... stresss yappmamam ıcın ıstemıyorrr...o_O bu ay olmazsaa bıdakı ay dr. gıdelım dıyor...

o zaman heyecanla senın ınsss olmayacagın adet gununu beklıcezzzz ...benım esımm bıraz cınsstırrr... hıc bısı yapmamı ıstemıyoo... stresss yappmamam ıcın ıstemıyorrr...o_O bu ay olmazsaa bıdakı ay dr. gıdelım dıyor...

inşallah canım yaa.. bir arkadaş burdan gebe kalmıştıda gazım çok vardı belirti olarak demişti bende dalga geçmiştim benimde az gazım olsa kendimi hamile sanacağım artık diye.. bu aralar cidden gazım var :KK70:
daha 1 hafta oldu yumurta çatlayalı ama psikolojik herhalde :KK70:

çok teşekkür ederim canı m benim. rabbim sağlıkla kucağımıza verir inşallah. valla şuan birşey hissedemiyorum canım çok değişik bir duygu korkuyorum sadece ona birşey olacak diye. belirtimi şöyle anlatayım geçen ay HSG çekilmiştim ve çekildiğim günden beri kasık ağrım vardı o yüzden gebeliğe yorumlamadım. birde gazman gibi olmuştum son günlerde ben hiç gaz kaçırmayan bir insandım oysaki :KK71:gögüslerimde hassasiyet olmadı hiç. yerleşme kanamamda olmadı acaba erken öğrendiğim için mi bilmiyorum. doktorum bende çikolata kisti eşimde azospermi olduğu için vajinal jel verdi düşüğü önlemek için.

merhaba canım.. umarım gebeliğin yolunda gidiyordur. üst yorumda senden bahsettimde direk sana sorayım dedim. senin bu gazman durumun ne zaman başlamıştı hatırlıyor musun?

X