- 7 Kasım 2013
- 848
- 414
Ay inşallah canım ya. Bu ay hamile olalım hayırlısıyla. Çok çok istiyorum ama adet olursam da üzülmeyeceğim. Iki sonuca da hazırlıklıyım :)Slm kizlar bende bu tarihleri bekliyorum inşallah olmayiz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay inşallah canım ya. Bu ay hamile olalım hayırlısıyla. Çok çok istiyorum ama adet olursam da üzülmeyeceğim. Iki sonuca da hazırlıklıyım :)Slm kizlar bende bu tarihleri bekliyorum inşallah olmayiz
ben de hafta sonu ilk testimi yapacağım canım Hakkımızda Hayırlısı :)Kızlar beklenmeyen adete ne kadar kaldı benim bu hafta son haftam çok umutlu Değilim ama çok ta merak ediyorum
Aynen canım bende hazirlikliyim çünkü alistim artik negatif olmasina inşallah bu ay olur da uzulmeyizAy inşallah canım ya. Bu ay hamile olalım hayırlısıyla. Çok çok istiyorum ama adet olursam da üzülmeyeceğim. Iki sonuca da hazırlıklıyım :)
Inşallah canım ya çok istiyorum ben de :)Aynen canım bende hazirlikliyim çünkü alistim artik negatif olmasina inşallah bu ay olur da uzulmeyiz
Canım inşallah tutmuştur güzel haberlerini bekliyoruz :)Kızlar merhabalar bu pazartesi aşılamam oldu bir hafta oldu yaklaşık dua edin lütfen :)
Korkma canim ben yaptirdim. Anastezisiz hemde sadece bi beş dk dayan sonra bitiyor. Bitince ben kalktim yürüyerek eve gittim. Kanamam da olmadi. İnşallah seninde hemencik biterKizlar merhaba, bende yaklasik 1 yıldır anne olmak istiyorum. 3 ay onceki dis gebelik disinda saglikli bi gebeligim olmadi yaki denedim sogan kuru denedim olmadi. Gecen cuma muayene oldum hsg ve spermiogram testi istedi. Hsg icin adet olmayi bekliyorum 2 gun geçti. Ve cok korkuyorum hsg den bakalim sonuclar ne olacak ?
Teşekkür ederim zeynepce90 beklemek lasıyo insanı. Birde hic senin gibi anlatan yok cevremde ister istemez tirsiyorum :)Korkma canim ben yaptirdim. Anastezisiz hemde sadece bi beş dk dayan sonra bitiyor. Bitince ben kalktim yürüyerek eve gittim. Kanamam da olmadi. İnşallah seninde hemencik biter
Sen devlette mi özelde mi yaptirdin ?Korkma canim ben yaptirdim. Anastezisiz hemde sadece bi beş dk dayan sonra bitiyor. Bitince ben kalktim yürüyerek eve gittim. Kanamam da olmadi. İnşallah seninde hemencik biter
Özelde yaptirdim canım ama girerken bir saat öncesi ağrı kesici içtim. Dayanilmayacak bi agri degil . beş dk sadece dayanman gereken . Benim de canım çok tatlidir bu aradaSen devlette mi özelde mi yaptirdin ?
:)) sanirim gerek kalmadi adetim 3 gun gecikti idrar testi yaptim cift cizgi cikti :) demekki sogan ve yaki ise yaradi.Özelde yaptirdim canım ama girerken bir saat öncesi ağrı kesici içtim. Dayanilmayacak bi agri degil . beş dk sadece dayanman gereken . Benim de canım çok tatlidir bu arada
Ay çok sevindim canım inşallah dıs gebelik değildir . Haber et yarin sonucundan:)) sanirim gerek kalmadi adetim 3 gun gecikti idrar testi yaptim cift cizgi cikti :) demekki sogan ve yaki ise yaradi.
kan verdim yarin sabah çıkacak ölücem meraktan umarim yine dis gebelik deildir
Teşekkür ederim. Ogrenince yazarim hemen :)Ay çok sevindim canım inşallah dıs gebelik değildir . Haber et yarin sonucundan
benım bu ayın 21 ı bakalımm daha cok var...Kızlar beklenmeyen adete ne kadar kaldı benim bu hafta son haftam çok umutlu Değilim ama çok ta merak ediyorum
vaalla kızlar esım ovu. testını almamı ıstemedı bu ayda denıcez bıdakı aya olmazsaaa dr yoluu guzelll allahımm keskee dr gerek kalmadan kendılınden oluversee
benım bu ayın 21 ı bakalımm daha cok var...
eşin neden istemedi ovu testini ?
benim 1 hafta kaldı
o zaman heyecanla senın ınsss olmayacagın adet gununu beklıcezzzz ...benım esımm bıraz cınsstırrr... hıc bısı yapmamı ıstemıyoo... stresss yappmamam ıcın ıstemıyorrr... bu ay olmazsaa bıdakı ay dr. gıdelım dıyor...
çok teşekkür ederim canı m benim. rabbim sağlıkla kucağımıza verir inşallah. valla şuan birşey hissedemiyorum canım çok değişik bir duygu korkuyorum sadece ona birşey olacak diye. belirtimi şöyle anlatayım geçen ay HSG çekilmiştim ve çekildiğim günden beri kasık ağrım vardı o yüzden gebeliğe yorumlamadım. birde gazman gibi olmuştum son günlerde ben hiç gaz kaçırmayan bir insandım oysaki gögüslerimde hassasiyet olmadı hiç. yerleşme kanamamda olmadı acaba erken öğrendiğim için mi bilmiyorum. doktorum bende çikolata kisti eşimde azospermi olduğu için vajinal jel verdi düşüğü önlemek için.