2015 para biriktirme yılı :)

Slm hanımlar. Çok heveslendim bende bu gün başlıcam inşallah. İlk iş bi kumbara almak. Eşimi de teşvik edicem. İki kişi çalışıyoz bir kuruş birikimimiz yok. Nasipse bebişlerimiz olacak. Ben ikinci dönem çalışamıyacam. Bir yerlerden başlamak lazım geç bile kaldım. Herkese boll birikimler.

Slm hanımlar. Çok heveslendim bende bu gün başlıcam inşallah. İlk iş bi kumbara almak. Eşimi de teşvik edicem. İki kişi çalışıyoz bir kuruş birikimimiz yok. Nasipse bebişlerimiz olacak. Ben ikinci dönem çalışamıyacam. Bir yerlerden başlamak lazım geç bile kaldım. Herkese boll birikimler.

Bende bebişim için birikim yapmaya başlamak istiyorum ama kumbaram yok :) Acilen kumbara edinmem gerek sanırım.

kızlarr öncelikle hoşgeldiniz. benim tavsiyem 2 tl kumbaraya vereceğinze. bi yoğurt kabı veya bi kavanozu kumbara yapıp o 2 tlyi ev yapımı kumbaranıza atarak tasarrufa başlayabilirsiniz :-) 2 tl 2 tldir :D

kızlarr öncelikle hoşgeldiniz. benim tavsiyem 2 tl kumbaraya vereceğinze. bi yoğurt kabı veya bi kavanozu kumbara yapıp o 2 tlyi ev yapımı kumbaranıza atarak tasarrufa başlayabilirsiniz :-) 2 tl 2 tldir :D
SSüper fikir. Seviyorum böyle pratik zeka insanları ya :)
Akşam bir kavanozumun üstüne kızımın adını yazıp birikime başlayacağım inş.2 tl 2 tldir dimi ama :) Tuttum bunu.

hoşgeldin
hoş geldin canım
birikime kumbara almayarak başlayabilirsin
evdeki kavonozlardan biri kumbara olsun
kumbaraya vereceğin parayı da içine atabilirsin canım:anneadayı:

Haklısın bende öyle düşündümama benim herif yoğurt kutusuna para atmaz:KK76:artık üç beş lira vvercez kutuya.

Haklısın bende öyle düşündümama benim herif yoğurt kutusuna para atmaz:KK76:artık üç beş lira vvercez kutuya.
ehehe :-) para koysun da artk neye koyarsa koysun di mi ama hep hanımlar mı tasarruflu olacak :-)

Doğacak inş kızım :) Adı Tuana olacak inş Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip ederse.
Birikime de başladık dün akşam. Eşimden de topluyorum bozuklukları.
11 tl miz oldu şimdiden kumbaramızda :)

nee güzel isim :-) rabbim hayırlısıyla doğmasını sağlasın inşallah :D

nee güzel isim :-) rabbim hayırlısıyla doğmasını sağlasın inşallah :KK70:

Amin cnm inş. Kumbaraya elim geçen bozuklukları atıyorum bakalım 2 gündür. Ne kadar attığım konusunda kesin bilgim yok ama.
Bir şey danışacağım birde. Bozuklukları biriktiriyoruz ya böyle, onları daha sonra nasıl değerlendirmek gerekir?

Ben bekarken de birikim yapıyordum. O bozuklukları ara ara cüzdanımdaki kağıt paralarla değiştirip öyleçıkıyordum bakkala markete pazara. Hatta mahsus üç beş liralık alışverişlerde 100 lira çıkarıyodum kasiyerin suratı değişince o zaman dur bozukluklardan vereyim diyordum. Onlarunda işine geliyordu tabi insan kendini biraz tuhaf hissediyo. Bi de eve gelince kalan bozuklukları tekrar kumbaraya atıyodum. Kim kazançlı çıkıyordu bilmiyorum. Ama o zamanlar o beğenmediğim bozukluklarla nerdeyse iki ayda bir çeyrek alıyordum.
:KK46:Şimdi altın alamam ama bankaya yatıracağım ve yatırdığımı unutacağım. herşey minnak Kızlarım için:anneadayı::nazar:

Amin cnm inş. Kumbaraya elim geçen bozuklukları atıyorum bakalım 2 gündür. Ne kadar attığım konusunda kesin bilgim yok ama.
Bir şey danışacağım birde. Bozuklukları biriktiriyoruz ya böyle, onları daha sonra nasıl değerlendirmek gerekir?

a101 ve bim seve seve bütünlüyorlar :-) ben ay sonunda kumbarada birikenleri kağıt parayla değiştiriyorum a101den alışverişimi onlarla yapıyorum ama direk bütünlet ya da oralarda harca. mesela kumbaradakileri kağıtla değiştirdikten sonra kentkartıma 10 tl yükleyeceğimde bozuklukları veriyorum :-)

Back
Yukarı