Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Slm hanımlar. Çok heveslendim bende bu gün başlıcam inşallah. İlk iş bi kumbara almak. Eşimi de teşvik edicem. İki kişi çalışıyoz bir kuruş birikimimiz yok. Nasipse bebişlerimiz olacak. Ben ikinci dönem çalışamıyacam. Bir yerlerden başlamak lazım geç bile kaldım. Herkese boll birikimler.
Bende bebişim için birikim yapmaya başlamak istiyorum ama kumbaram yok :) Acilen kumbara edinmem gerek sanırım.
Katılıyorum :)kızlarr öncelikle hoşgeldiniz. benim tavsiyem 2 tl kumbaraya vereceğinze. bi yoğurt kabı veya bi kavanozu kumbara yapıp o 2 tlyi ev yapımı kumbaranıza atarak tasarrufa başlayabilirsiniz 2 tl 2 tldir
gene param yok
pulum yok
malım mülküm olmasın ziyanı yok
hade lan olsun param da maaşa iki gün kaldı
orası öyle bende ayın 10 u gelince para azalıyor bazen de bitiyor öbür ayı iple çekiyomne güzelll benim daha çok var her maaş aldığımda bi sonraki maaş günüme ne kadar çok kaldığını düşünüyorum :) :) :)
SSüper fikir. Seviyorum böyle pratik zeka insanları ya :)kızlarr öncelikle hoşgeldiniz. benim tavsiyem 2 tl kumbaraya vereceğinze. bi yoğurt kabı veya bi kavanozu kumbara yapıp o 2 tlyi ev yapımı kumbaranıza atarak tasarrufa başlayabilirsiniz 2 tl 2 tldir
SSüper fikir. Seviyorum böyle pratik zeka insanları ya :)
Akşam bir kavanozumun üstüne kızımın adını yazıp birikime başlayacağım inş.2 tl 2 tldir dimi ama :) Tuttum bunu.
hoş geldin canımSlm hanımlar. Çok heveslendim bende bu gün başlıcam inşallah. İlk iş bi kumbara almak. Eşimi de teşvik edicem. İki kişi çalışıyoz bir kuruş birikimimiz yok. Nasipse bebişlerimiz olacak. Ben ikinci dönem çalışamıyacam. Bir yerlerden başlamak lazım geç bile kaldım. Herkese boll birikimler.
kızlarr öncelikle hoşgeldiniz. benim tavsiyem 2 tl kumbaraya vereceğinze. bi yoğurt kabı veya bi kavanozu kumbara yapıp o 2 tlyi ev yapımı kumbaranıza atarak tasarrufa başlayabilirsiniz 2 tl 2 tldir
Doğacak inş kızım :) Adı Tuana olacak inş Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip ederse.eheheh kızın doğacak bebiş mi yoksa ??? adı neymiş onun
ehehe para koysun da artk neye koyarsa koysun di mi ama hep hanımlar mı tasarruflu olacakHaklısın bende öyle düşündümama benim herif yoğurt kutusuna para atmazartık üç beş lira vvercez kutuya.
Doğacak inş kızım :) Adı Tuana olacak inş Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip ederse.
Birikime de başladık dün akşam. Eşimden de topluyorum bozuklukları.
11 tl miz oldu şimdiden kumbaramızda :)
nee güzel isim rabbim hayırlısıyla doğmasını sağlasın inşallah
Amin cnm inş. Kumbaraya elim geçen bozuklukları atıyorum bakalım 2 gündür. Ne kadar attığım konusunda kesin bilgim yok ama.
Bir şey danışacağım birde. Bozuklukları biriktiriyoruz ya böyle, onları daha sonra nasıl değerlendirmek gerekir?