B balaca Popüler Üye Kayıtlı Üye 11 Şubat 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi krisopraz #361 kumbaraya bugün 4.5 TL gitti bereketli olsun
ebruli1820 herşey düz bir karın için Kayıtlı Üye 11 Şubat 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi krisopraz #362 pazar günü 12 tl dün akşam 1.850 attım kumbaraya.Birde elden aldıgım maaşı da ben kenara koyuyorum ama onu saymıyorum.Bozukartanları sayıyoruz dimi?
pazar günü 12 tl dün akşam 1.850 attım kumbaraya.Birde elden aldıgım maaşı da ben kenara koyuyorum ama onu saymıyorum.Bozukartanları sayıyoruz dimi?
B balaca Popüler Üye Kayıtlı Üye 11 Şubat 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi krisopraz #363 ebruli1820 .!.: pazar günü 12 tl dün akşam 1.850 attım kumbaraya.Birde elden aldıgım maaşı da ben kenara koyuyorum ama onu saymıyorum.Bozukartanları sayıyoruz dimi? Genişletmek için tıkla... canım benim de yok sayıp cüzdanın bir köşesine attıklarım var ama burada sadece kumbara birikimi yazılıyor yani sanırım
ebruli1820 .!.: pazar günü 12 tl dün akşam 1.850 attım kumbaraya.Birde elden aldıgım maaşı da ben kenara koyuyorum ama onu saymıyorum.Bozukartanları sayıyoruz dimi? Genişletmek için tıkla... canım benim de yok sayıp cüzdanın bir köşesine attıklarım var ama burada sadece kumbara birikimi yazılıyor yani sanırım
B balaca Popüler Üye Kayıtlı Üye 11 Şubat 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi krisopraz #364 bugün kumbaraya 2.5 TL benden, 4 TL eşimden, 2 TL k.validemden
ebruli1820 herşey düz bir karın için Kayıtlı Üye 12 Şubat 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi krisopraz #365 2.5 attım bu akşam.
muhendisiniz Popüler Üye Kayıtlı Üye 12 Şubat 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi krisopraz #366 3tl 5 kuruş attımm :)
bylgpls bebişler geliyoooo ;-) Kayıtlı Üye 12 Şubat 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi krisopraz #367 Vuvvv kendime inanamıyorum. Geçen cumadan bu yana 50 lira birikmiş böcüğümde. Hemen tümletip hesabıma yatırdım. Şimdi tekrar sıfırdan başlıyorum. Gerçi artık iyice ağırlaştım eşim alışverişe göndermiyor ben nerden para arttıracam
Vuvvv kendime inanamıyorum. Geçen cumadan bu yana 50 lira birikmiş böcüğümde. Hemen tümletip hesabıma yatırdım. Şimdi tekrar sıfırdan başlıyorum. Gerçi artık iyice ağırlaştım eşim alışverişe göndermiyor ben nerden para arttıracam
B balaca Popüler Üye Kayıtlı Üye 12 Şubat 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi krisopraz #368 kumbaraya bugün 7.5 TL gitti bereketli olsun inşallah
ebruli1820 herşey düz bir karın için Kayıtlı Üye 13 Şubat 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi krisopraz #369 balaca .!.: canım benim de yok sayıp cüzdanın bir köşesine attıklarım var ama burada sadece kumbara birikimi yazılıyor yani sanırım Genişletmek için tıkla... Anladım canım tamam o zaman sadece kumbara :)
balaca .!.: canım benim de yok sayıp cüzdanın bir köşesine attıklarım var ama burada sadece kumbara birikimi yazılıyor yani sanırım Genişletmek için tıkla... Anladım canım tamam o zaman sadece kumbara :)
ebruli1820 herşey düz bir karın için Kayıtlı Üye 13 Şubat 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi krisopraz #370 Sabah 2 tl gitti :)
bylgpls bebişler geliyoooo ;-) Kayıtlı Üye 14 Şubat 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi krisopraz #371 Eşimle birlikte ikişer lira attık kumbaraya
krisopraz Popüler Üye Kayıtlı Üye 15 Şubat 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi krisopraz #372 kızlar bayadır yoktum hesabımla alakalı bir sorun çıkmıştı hallettim . neler yazmışısınız daha bakamadım birazdan okumaya başlıyorum :)
kızlar bayadır yoktum hesabımla alakalı bir sorun çıkmıştı hallettim . neler yazmışısınız daha bakamadım birazdan okumaya başlıyorum :)
B balaca Popüler Üye Kayıtlı Üye 16 Şubat 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi krisopraz #373 cuma, cumartesi ve pazar kumbaraya toplamda 31.5 TL gitti
krisopraz Popüler Üye Kayıtlı Üye 16 Şubat 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi krisopraz #374 balaca .!.: cuma, cumartesi ve pazar kumbaraya toplamda 31.5 TL gitti Genişletmek için tıkla... maşallah baya atmışsınız
balaca .!.: cuma, cumartesi ve pazar kumbaraya toplamda 31.5 TL gitti Genişletmek için tıkla... maşallah baya atmışsınız
B balaca Popüler Üye Kayıtlı Üye 16 Şubat 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi krisopraz #375 can krisopraz .!.: maşallah baya atmışsınız Genişletmek için tıkla... canım biz organize çalışıyoruz kumbaram girişte duruyor, herkesin gözüne gözüne bakıyor anneler ve babalar gelince es geçmiyor çok da iyi oluyor
can krisopraz .!.: maşallah baya atmışsınız Genişletmek için tıkla... canım biz organize çalışıyoruz kumbaram girişte duruyor, herkesin gözüne gözüne bakıyor anneler ve babalar gelince es geçmiyor çok da iyi oluyor
B balaca Popüler Üye Kayıtlı Üye 16 Şubat 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi krisopraz #376 kumbaraya bugün 4 TL gitti bereketli birikimlerimiz olsun inşallah
ebruli1820 herşey düz bir karın için Kayıtlı Üye 17 Şubat 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi krisopraz #377 dün 2 tl bu akşamda 2.250 attım.
muhendisiniz Popüler Üye Kayıtlı Üye 17 Şubat 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi krisopraz #378 cüzdanımın gizli yerinden çıkan 20 tl hoooop kumbaraya
krisopraz Popüler Üye Kayıtlı Üye 17 Şubat 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi krisopraz #379 Dün bunları aldım . Resmen al beni dediler :) Eklentiler 20150217_163335.jpg 94 KB · Görüntüleme: 87 20150217_163300.jpg 92,4 KB · Görüntüleme: 89
ebruli1820 herşey düz bir karın için Kayıtlı Üye 18 Şubat 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi krisopraz #380 4.35 gitti bereketli olsun