• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 para biriktirme yılı :)

Bende her ay bi çeyrek alıyorum daha iki tane oldu :D BU AY almadim ÇOK YÜKSEK dusmesini bekliyorum

Ben aldım dün pahalı filan demedim çünkü almasam muhakkak gidecek o para durmuyor bir tane daha mı alsam diyorum hazır daha maaş masraflara harcamamışken. Ne zaman düşer altın hiç takipte etmiyorum kenara direk yarın 150 tl çekip düşünce mi alsam mı

E
Ben aldım dün pahalı filan demedim çünkü almasam muhakkak gidecek o para durmuyor bir tane daha mı alsam diyorum hazır daha maaş masraflara harcamamışken. Ne zaman düşer altın hiç takipte etmiyorum kenara direk yarın 150 tl çekip düşünce mi alsam mı
Eger harcarim diyorsan al tabi ... ama harcamam beklerim diyosan bekleme n mantikli

Dün eşimi ikna edip elinden iki tane kredi kartini aldım :KK76: o kırdığımı sanıyor ama ben sakladım :KK48: artık maaşım yatmayacak ne olur ne olmaz...
4 tl de kumbarama attım hergün tahminlerde bulunuyor ne alacağım diye hatta senin kullanıcı adın ne girip bakayım şu foruma kesin yazmışsındır diyor tabi söylemiyorum... :)

Kac gundur bir sey atamiyorum kumbaraya. Atm nin azizligine uğradım:) iki gundur bozuk. Haliyle para cekemedim. Elimdekilerle idare etmek zorunda kaldim:)

Back
X