- 19 Kasım 2014
- 268
- 380
- 73
- 32
Bende her ay bi çeyrek alıyorum daha iki tane oldu BU AY almadim ÇOK YÜKSEK dusmesini bekliyorumKızlar bende her ay bi çeyrek biriktireceğim bakalım. Şu ara çeyrek fiyatı fazla gene de alsam mı ki?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende her ay bi çeyrek alıyorum daha iki tane oldu BU AY almadim ÇOK YÜKSEK dusmesini bekliyorumKızlar bende her ay bi çeyrek biriktireceğim bakalım. Şu ara çeyrek fiyatı fazla gene de alsam mı ki?
Bende her ay bi çeyrek alıyorum daha iki tane oldu BU AY almadim ÇOK YÜKSEK dusmesini bekliyorum
Eger harcarim diyorsan al tabi ... ama harcamam beklerim diyosan bekleme n mantikliBen aldım dün pahalı filan demedim çünkü almasam muhakkak gidecek o para durmuyor bir tane daha mı alsam diyorum hazır daha maaş masraflara harcamamışken. Ne zaman düşer altın hiç takipte etmiyorum kenara direk yarın 150 tl çekip düşünce mi alsam mı
Çekince harcadikalarini yerine koyarsin :)Kac gundur bir sey atamiyorum kumbaraya. Atm nin azizligine uğradım:) iki gundur bozuk. Haliyle para cekemedim. Elimdekilerle idare etmek zorunda kaldim:)
kumbarama kocaman 20 tl