2015 Nisan gelinleri buraya..

nisan 22 düğün tarihimiz,ertesi gün tatil diye böyle yaptık. 2 düğün olaacak:) Zor ya hakikaten zor evlenmek...

Arkadaşlar bende 12 nisan günü gelin oluyorum. gelinliğim dikiliyor . evimde ise hala eksiğim var maalesef; perdeler avizeler vs. Ama yetişecek inşallah. Davetiye yazmaktansa belim büküldü.
Balayı için büyük organizasyonu yaza bıraktık. Sizler hemen nikah/düğün sonrası gidiyor musunuz? Ne düşündünüz? hepinizi öpüyorum.

Merhaba kızlar ne kadar aziz nisan gelinleri olarak. Benimde banyo bitti cumartesi. Badana başlayacak inşallah bu hafta. Kına mekanı bulamıyorum davetiyeler kaldı ortada

Bizde yazın yıllık izin zamanı balayına gideceğiz canım.
Daha belli değil neresi olduğu

"Ekin Kahve, bizde balayında kıbrısa gidiyoruz daha otelimiz belli değil 26 nisanda ordayız inşallah belki karşılaşırız

"Ekin Kahve, bizde balayında kıbrısa gidiyoruz daha otelimiz belli değil 26 nisanda ordayız inşallah belki karşılaşırız
merhaba begonya, siz de mi Cratos Premium dasınız? Arkadaşlar düğün haftaya Çarşamba bu arada çokk heyecanlıyımmmm

merhaba 18 temmuz'da nişanım var elbise rengı konusunda cok kararsızım ve modelde begenemedım yardımcı olun kızlar lutfennn :)

merhaba 18 temmuz'da nişanım var elbise rengı konusunda cok kararsızım ve modelde begenemedım yardımcı olun kızlar lutfennn :)
Merhaba, hayırlı olsun öncelikle. Benim nişanlığım pudra pembeydi, yine nişan yapsam aynı rengi tercih ederim. ten rengine göre de değişiyor renk tercihi. Ben esmerim mesela güzel olmuştu pudra pembe. Yeşil, mercan rengi, bordo da olabilir... Model olarak benimki balık modeldi gelinliğimi kabarık yaptım. Nisanlık bence kabarık model olmamalı ama yine de karar senin. Umarım bu bilgiler yardımcı olur sana:) Mutluluklar:)

Tesekkur ederim valla cok heycabli telasli az sersemlikte var uzerimde asla karar veremiyorum kilo var alt bolgede balik yakismaz diye dusunuyorum kararsizim beyaz tenliyim pudra acik kalir bordo ve pembe istemeyele sozde giydim gece mavisi die dusunuyorum ama bakamadim internet haricinde hicbiryere alisveris zamanina daha cok var fikir olusmadi bile sac makyaj ayyy smdiden kalbim durucak dugunu dusunemiyorum allah mutlulugunuzu huzurunuzu bozmasin bir omur yorum icin cok tesekkurler canm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…