How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

2015 Nisan gelinleri buraya..

rizaneb

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2010
25
6
88
İstanbul
Kızlar merhaba,
Ayy çok acemilik var uzerim de, esyalar, gelinlik, balayı yeri ve bunların detayları. Günler geçtikçe heyecan basmaya başladı. Yavaştan araştırmaya başladım. Burada aldiklarimiz, alırken nelere dikkat edeceğimizi, nerelerden ne alacağımızı paylaşalım. Bu arada ist oturuyorum ama yolculuk Ankaraya olacak.

Bende Nisan geliniyim, az bir zamanımız kaldı ve acemilikten ortada bişey yok daha, mobilya için erken çünkü kirada oturacağız. Nikah işlemleri 2015 yılı için Ocak' ta başlıyormuş onun içinde beklemedeyiz. Yani yine Ocak' ta 3 ay kala, hatta 2 ay kala başlayacak herşey, gerçi mobilyayı bakmaya başladık yaptıracağımız için, emin olduğumuz anlamda güven açısından hemen kaporayı bırakıp anlaşacağız, Nisanın 10-15' ne kadar hazır olsun yeter..

aynen canım. mobilyalar için evin belli olması gerekiyor, ölçüler önemli çünkü. yine de fikir olsun diye bizde bakındık. beyaz eşyayı kararlaştırıp şimdiden ödemeye başlamayı planlıyoruz. Beyaz eşya içinde bosch yada siemens alacağız gibi duruyor, modeli tam netleştirmedik. Mobilya için neresi olabilir bir fikrin var mı?

Kizlar nikahi 23 nisan dusunuyoruz ogun resmi tatil dolayisiyla kiyilmaz mi kapalimi olur evlendirme dairesi

Kızlar bende nisan gelini olcak inşallah :-) 5 6 gunluk bir balayı yapıcaz,balayı önerileriniz varmı? Tesettürlüyüm ve alkollü falan olsun istemiyorum. maksimum 2 bin liralık bir bütçe ayırdık balayı için, hem çok şık konforlu , hemde butcemize uygun olsun istiyorum.yardimci olun acil :-@

Kızlar bende nisan gelini olcak inşallah :-) 5 6 gunluk bir balayı yapıcaz,balayı önerileriniz varmı? Tesettürlüyüm ve alkollü falan olsun istemiyorum. maksimum 2 bin liralık bir bütçe ayırdık balayı için, hem çok şık konforlu , hemde butcemize uygun olsun istiyorum.yardimci olun acil :-@

Kapodokya iyi diyorlar canim bende oraya gitcem ayarladik

Bende Kapadokyayani Nevşehirliyim aslen:-) eşimde bende oralı olduğumuz için hem gidip gördüğümüz yerler, ve oraya sürekl gitme imkanımız var.Daha çok gitmediğim bir yere , ve deniz kıyısı bi tatil istiyorum Bu arada hayırlı olsun iinşallah çok güzel bi balayı geçirirsin sen ve hepimiz :-) ne kadara mal size ve kaç gün aceba

Pardon sonu yanlış yazmışım canım. Ka ggün gitceksiniz aceba, ve ne kadara mal olsu size toplamda

Pardon sonu yanlış yazmışım canım. Ka ggün gitceksiniz aceba, ve ne kadara mal olsu size toplamda

Canim 6 gunu karlik evi benimkisi oralari biliosan guzel mi bahsedermisin kapadokya bende gormek cok istiorum oralari :) INŞALLAH canim sizde bizde cok sagol ;)

kapokdokya balayi icin guzel dimi ☺
biz 6 gece 7 gun 1250 tl oducez tatlim icime sindi cok sukur ben internet trn arastrdm o sekil yoksa hic gormedim INŞALLAH guzeldir

canim sakin bi yer istiyorsan Çınarcık önerebilirim super bi yer deniz var tahtadan evler var ya romantik ve sakin :)

ama ben oraya 3 yil once falan gtmstm cok
guzeldi

eger civil civil bi yer isitorsan Alanya harikaaa☺

Bende Kapadokyayani Nevşehirliyim aslen:-) eşimde bende oralı olduğumuz için hem gidip gördüğümüz yerler, ve oraya sürekl gitme imkanımız var.Daha çok gitmediğim bir yere , ve deniz kıyısı bi tatil istiyorum Bu arada hayırlı olsun iinşallah çok güzel bi balayı geçirirsin sen ve hepimiz :-) ne kadara mal size ve kaç gün aceba

Kapodokyaklisin magdemn bana gidileblck yemegi guzel binresnturant soyleyeblrmsn☺

Bende nisan geliniyim. Nikah tarihimiz bir anda netleşti şimdi deli gibi oldum nereye saldırıp işleri halledeceğimi bilemez haldeyim :KK47:

Merhaba bende geldim nisan gelini olarak :) bende ocakta nişan oldu, nisanda dügün olacak.ortada hic bisey yok nerden baslicam bilemiyorum.ama bir yandan bi rahatlik anlatamam.son dakkayi bekliyorum galiba

Bende nisan geliniyim çok az zaman kaldı eşyalarmın çoğu alındı mobilya beyaz eşya çeyizim hemen hemen hazır. düğün için mekanda hazır gelinlik ve damatlık kaldı alınması gereken nikah gününü daha almadık çok az zaman kaldı heyecanı anlatamam hergün ayrı bişi eksiklerde oluyor bi yandan da tamamlaya çalışıyoruz :KK9:

Back