2015 Nisan Bebekleri Dogum Hikayeleri

Çok heyecanlı :)inşallah ilklerden biri de ben olucam hayırlısıyla.dr um 1 nisanda almayi planlıyor.Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah

ozgulgulededi t: 39968117 .!.:
Çok heyecanlı :)inşallah ilklerden biri de ben olucam hayırlısıyla.dr um 1 nisanda almayi planlıyor.Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah
benim de 1 nisan dedi dr ama öne de alabiliriz dedi Allah hayirli doğumlar nasip etsin canim

Rabbim hepimize yardım etsin sağlıkla evlatlar imizi kucagimiza almayi nasip etsin inş Allahım hepimize kolay doğumlar nasip etsin.

Bende 02 nisanda sezeryan olacagim. Rabbim hepimizin yardimcisi olsun. İyi olursak burada yazisalim insallah.

Merhaba nisan anneleri inşallah hepiniz tatlı bebişlerinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız Ben taze yenidoğan fotoğrafçısıyım ve sizin ballı bebeklerinizin fotoğraflarını çekmek istiyorum. Hem de sadece ikiyüztl. Piyasa fiyatlarının çokkkkk altındaaa umarım bu güzel anınızda yanınızda olurum.

Benim de 3 nisan da olacak sezeryanla.umarım bir aksilik olmaz o tarihten önce.çok bunaldım artık ama bi taraftan da korkuyorum.bişeyler ters gidecek diye endişeleniyorum sürekli.doğumdan sonrasını hiç düşünmüyorum ama hayırlısıyla bi atlatsaydık çok iyi olacak

Allah yardimcimiz olsun insallah, bende dogumdan sonraki agrilari, acilari dusunuyorum, bebek bakimi hicbirsey degil..

200 tlye fotoğrafçı mı olur doğumhanede teknisyene ver makineyi o çeksin para da almaz :)

Kızlar cogunuz dogum yaptiniz biz beklmede olanlara biraz tüyolar verin.dogumlarinizi anlatın artk:) kendini iyi.hisseden guzel annisler hadi yazın lutfenn

Merhaba guzel anneler
ad:Kadir Berat
dogum sekli:spinal sezeryan
oglusum gozumun nuru hic ummadigimiz snda gelen en guzel hediye atanamayan bi ogretmen olarak kpss stresiyle ugrasirken hamile kalmis ve uzerine adet gormusum :) kpss sonrasi bunalimdan krizlere girdigim anlarda megerse hamileymisim aglama nobetleri kocama catmalar vs en sonunda tatile cikmaya karar verdik adetim sadece iki gun gecikmisti hamile oldugums emindim cunku adetim gecikmezdi eczaneden aldigim testi yol uzerinde bi petrolda yaptim aninda cift cizgiyi gordum o zaman dunyalar benim oldu esimle mutluluktan ucuyorduk hamileligim boyunca cenazrlet kazalar derken oglumla bu gunlrre geldik oglum hep uslu davrandi beni huc uzmedi en son gune kadar hep normal dogum

4nisan da çok acele şekilde doğum yptim kızına normalde 5mayis olacaktı rabbim e şükür sağ salim kucağınıza aldık

Merhaba benim oğluşum 10 nisanda bekliyoduk 9 ay 10 günümüz tam doluyodu nst ye alınıyordum sık sık fakat hiç bi belirti yoktu oğlumunda keyfi yerindeydi gelmeye niyeti yoktu domtorumuz istersek alalım istersen normalide bekliyebilirsin 1 hafta daha dedi bizde öğle yaptık bi hafta daha bekledik haftanın son günü yine nst ye girdik yine bi belirti yoktu oğluşumda da bi sorun yoktu doktorurmuz 2 cm dahi açılma olmadığı için suni sancıda veremem dedi sezeryanı uygun gördü 28 nisan sabahı hastaneye yatış yağtık tahliller felan. 12 gibi doğuma alındım 15 dk sonra bebeğim çıkmış 45 geçede yatağımdaydıö gözlerimi açtığımda oğlum emiyodu çok güzel bi duygu sizinkileride okumak isterim

Iste bizim hikayemiz
Elif bebek
28.04.2015 %100 normal dogum
3700 52 cm

Canm kızımı öyle cok bekledik ki. Rabbimin lutfuydu bize. Nasip etti ve hamile oldum. Sürekli heyecan telaş tatli bir.bekleyiş. oyle böyle .9 ayı atlattik.bdt geldi catti benin kızda tık yok diyordum ki hafif adet ağrıları gibi ağrılarım başladı. Başta umursamadim.arada yoklana oluyordu cunku. Sonra saat tutayim dedim ne göreyim 7 dakikada bir gayet düzenli sancim var. sabah Saatlerinde başladı öğlene doğru şiddeti artmaya ve 5 dk da bir gelmeye başladı hemen dr u aradım.hastaneye gecmen lazım dedi. Korku telaş mi desem o anki duygularım tamamen bi boşluk hissi kuzu kuzu doğuma gidiyorun.hemen eşimi aradım ama ulaşmak ne mumkun. Işyerinden. Zar zor ulaştım eve gelir misin diyorum sakince. niye diyor:) herhalde doguma ihtimal vermiuor. Biz ümidi kesmistik bu kiz geç doğacak diyorduk.birde klasik türk filmleribde çığlık çığlığa doğuma gidiliyor kivraniliyor ya esim inanmadi bana.neyse o gelene kadar dusa girdim acilmam kolay olsun diye.benim sancim hala düzenli ama adetten farksız benjm için.esim geldi gayet rahat hazırlanıyor sen dogurmicsn bence bugün diyor.çığlık mi atmam lazım hadi çabuk ol dedim ve elimde dogum cantam yanimda esim hastaneye gayet yürüyerek gidiyorum.esim arabayi uzağa park etti akıllı kocam trafiği sıkıstirmamak için yolda dogurtcak. Neyse giriş işlemleri yaptik. Nstye baglandm sancm 100 lerde ben gayet rahatım.agrin var mi diyip duruyo hemşire . Masallah hissetmiyorsn diyor. Dr geldi sancim düzenli açılmaya bakalım dedi. Yine o muayene stresi sardı tabi ama artik son bunlar diye teselli veriyorum kendime. Bu süreçte hissettiğim tamamen bi boşluk ne olacak bana hali. Çünkü ilk dogumum kurbanlik koyun gibi hissediyorum kadere razıyım. Acikligima baktık tamamen hüsran 2 cm var yok dedi. Yavaş ilerleyecek gibi. Yinede takipte olalım diye yarısı yaptık.saat 4 ve benim sancilarim iyice artti. Artik evet bu sanci fenaymis diye soyleniyorun.bir yandan bildiğim duaları okuyorm.esime ve can dostuma hakkını helal et diyip duruyorm.surekli.dr lar asistanlar gelip gidiyor.yavas ilerliyor diyorllardi kii cocugum kalbi düşmeye başladı. O anki duygumu anlatmam mümkün değil. Drlar koşturuyor. Ameliyathanyi hazırlayın acil sezeryan olabilir demeleriyle benim hüngür hüngür aglamam başladı. Dur daha kötü olacak çocuk topla kendini bebeğin için nefes al annesin sen dediler bağıra bağıra tekrarladilar. Nefesimi kontrolumle bebeğinin kalbi normale döndü. Ağlayan esim dostum ve ben derin bi nefes aldık. Dr um suni sanci ile doğumu deneyelim mi cok yavaş ilerliyoruz dedi çünkü sancim cok kuvvetli olmuş ama acilmam cok azdı. Bende kaybetme korkusu yasadgm yavruna bi an önce kavuşmak için kabul ettm. Ve aksam 8 de sancm verilmeye baslandi. Zaten kıvranıyordm öncesinde sancidan.ama simdi yardım et diye Esimjn elini sıkıp duruyordm.dua edin kurtarin artik ne zaman bitecek diye gelen gecen tüm hemsireye söylenip durdum.açılmayı hizlandirmak için suyumu patlattılar sonra lavman ve gidip gelip muayene ediyorlar açmaya çalışıyorlar. Acikligim 6 cmi geçince sancin geldiğinde ikin dediler. Ve Artık vakit geldi cattiiii açıklık 9 cm dogumhaneye aliyoruz dediklerinde aptal gibiydm.sancidan artk mahvolmustum.ama nasıl bagitmadim hala şaşırıyorum. Ama iyiki bagirmadim enerjimi saklamisim.
Ve artik vakiy geldi çattı catala ciktmm. Dr cok zor bi açıyla geliyor kızın hadi annesi tüm gücünle. Burundan nefes al içinde tut ve güçlü ikin. Olmadii ebe karnima bastırıyor hadi bir daha tüm gücümle ittim veee altın saçlı kizim dogduuuu. Doktorum aferin sana hic beklemezdim ufacık tefeciksin ama iki ikinmada herşey bitti plasenta bile çıkmıştı. Valla bende kendimden normal doğumu beklemiyordm dedim.gulustuk o arada ben dikiliyorm.içim cok yırtılmış dıştan 5 dikiş. Aciyor mu dikilirken azicik evet ama ben altın saclimi işlediğinden farketnedim bile.allahım kokusuuu dünyaya bedel.koynuna koyduklari an susmasi hic birşeye değişilmez bi sevdanın baslangici. Iyiki dogurmusum.iyiki normal dogum olmuş. Ertesi gün ayağı kalktm cok acelem varmış gibi... Doguracaklsra tavsiye asla kalkmayin yatinn. Bir daha zor oyle dinlenmeler

Ne kadar güzel anlatmışsınız çok duygusal değil yazdığınız ama nedendir bilmem okurken gözlerim doldu... Normal doğumdan korkmayın bebeğin o ilk sesini duymak 50 tane sancıya bedel

2015 Nisan annesiyim
10.04.2015 Zeynep bebek

Dogumdan bir gun once hastane gittik. tam 40 haftayi doldurmuştum. ama kızımın gelemeye hiç niyeti yoktu. ne sancı ne açılma nede aşa inmisti. doktor artik bi kagit imzalamam gerektigini soyledi istersem bir hafta daha bekleyebilirdim. ama dıskı yaparsa anlasılmiyomus suyum patlamadan doktor anlayamiyormus. bizde bu riski almak istemedik. esimle sezeryan karar versik 40+1 gun dogum olacakdı yarin sabah 9 hazir ol dedi. kaynanam sag olsun benim ameliyat olmamami soyledi. para tuzagi hersey. biz esimle sen sorumlulunu alabiliyormusun dedik. birsey olursa. ertesi gun hastane geldik hersey hazirdi. kaynanamda bizleydi ve kararimiz kesindi. esim arabayi park ederken biz doktorun yanina gittik. kaynanam daha iceri girer girmez biz bekleyecegiz dedi. bi anda sok oldum. ellerimle arkasindan isaretler yaptim. doktora doktor babayla konusmam gerek dedi ve bizi esim gelene kadar disarda bekletti. esim geldi tamam dedi sezeryan icin. bense cok sinir olmaya baslamistim bile doktor beni hazirlamak icin goturmek isterken kaynanam suni sanci verin ona diye tutturdu ve ben gene şok. odaya alindim ve esimi almiyolardi sadece bayan olabilirdi ve yanimda bi tek kaynanam oldugu icin doktorlar yalvarmaya basladim tamam kimse gelmesin tek basima doguracam ama ne olur kimse gelmesin dedim. hemsireler beni giydirip nts tansiyon olcmeye basladi ve bana bebege zarar veriyorsun sadece onu dusun demeye basladilar ama ben bi kere takmistim kafaya. yengem aradim gelmesini ve kotu oldumu soyledim bi annem yoktu mecbur aradim geldi sag olsun ve cok kizdi esime ameliyat olacak normal doktor 6 gun sanci versem doguramaz diyor. ona bu eziyeti neden yapiyorsunuz diyor.kaynanam beni hazirlarlarken surekli doktoruma sacmalamis. doktorum yanima geldi bu nasil bi kadin dedi bi suni vermeyin demeye baslamis yengemin uyarisi ile biraz zaman geciyo suni vermedinizmi diyor. doktor anliyo degisik kadin bekletmeye aliyo bana kivraniyomus gibi yap verdim diyecegim dedi. saatlerce bekledim doguma alinmak icin sif onun sacmaliklari yuzunden. artik saat 16.50 olmustu dogum ani geldi ve ben esime veda edememistim onu goremicekmiyim diye icim sizladi. sedyeyle ameliyata giderken esimi gordum ama o kadar konusamadim sadece bebegimizi kovla karismasin dedim. ameliyat iceri girdigimde doktorlar konusmaya basladi benimle ben uyanik olmak bebegimi gormek istiyorum dedim. çunku artık okadar sitresliydimki ne ameliyat korkusu kalmıştı nede bebegimi kucağıma alacagim sevinc. kaynanam sag olsun dogum seklini konusamamistik bile. bu yuzden genel anetezi yaptilar. yasin kac kilon kac derken ben uyumusum artik. ameliyattan uyandigimda mutis bir aci dilim donmuyor aciyor demek istiyorum basaramiyorum. nefesim hersey hem cok aci hem basaramiyorum. doktorlar uyan derin nefes al diye bagriyolar odama alindim. her yer bembeyaz goremiyorum. herkezi sesinden tanimaya calisiyorum. cok bulanik. ve durekli aciyor diyorum. gozlerim 6 saat sonra felan kendine gelmeye basladi. bebegimi zaten kavustumd tum ditredim gitti. kaynanam bile yaptiklari unuttun o kdar mucizeviydi ve ameliyattan sonra bile kizim ben degistim tuvalet tek basim gittim ona kendimi muhtac etmedim. kizimida etmedim. ve gozlerimin 6 saat gormemesi hepsi sitrese dayaliydi. yine hamileyim insallah bu sefer olmaz yanimda. Allah herkezi evladina kavustursun. ve hepimize dayanma gucu versin

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…