- 15 Nisan 2015
- 1.347
- 712
- 34
Aksi bu sabah bi kalktim adet olmuşum bana da bol bol dua edin tesbih çekerim artik bende.canim tedavi falan dusunmuyoruz ne bilim saldik biraz sanirim akışına bıraktıkCanım benim bugün güzel birgün bol bol dua edelim birbirimize... Rabbim yüzümüzü güldürsün insaAllah... Tedavi falan goreecen mi
Canım tüp bebek denesene neden boş duruyosunAksi bu sabah bi kalktim adet olmuşum bana da bol bol dua edin tesbih çekerim artik bende.canim tedavi falan dusunmuyoruz ne bilim saldik biraz sanirim akışına bıraktık
Bende bugün oldum canım yaa.. Offf gideyim bakalım doktora ne diyecek ne diyecek... Hakkımızda hayırlısı.. Bak L loveandhope devam ocakta tup bebeğe.. İnsaAllah Rabbim su mübarek günde yüzünü güldürür.. HepimizinAksi bu sabah bi kalktim adet olmuşum bana da bol bol dua edin tesbih çekerim artik bende.canim tedavi falan dusunmuyoruz ne bilim saldik biraz sanirim akışına bıraktık
Hahhaha bende bugun adet oldum kizlar bu kaadar olur herseyimiz ayni gidio hala:)) insallah çocuklarımız da beaber buyucek bu yil bizim yilimiz bak bu gunu ve saati unutmayin seneye bu zamanlar bebegimizi uyuttuktan sonra dönüp bu satirlari okuruz tammammi anlastikmi seneye bugun bu saate burda:))Bende bugün oldum canım yaa.. Offf gideyim bakalım doktora ne diyecek ne diyecek... Hakkımızda hayırlısı.. Bak L loveandhope devam ocakta tup bebeğe.. İnsaAllah Rabbim su mübarek günde yüzünü güldürür.. Hepimizin
Ay yaa inanmıyorum herseyimiz aynı devam..ne güzel olur yaa insaAllah aynı anda yine ama bu kez sağlıklı gebelikler yaşarız Allah'im duy sesimizi lütfen... Yaşar bize bu güzelliği,mucizeyi, kimsenin kucağını boş koyma..Hahhaha bende bugun adet oldum kizlar bu kaadar olur herseyimiz ayni gidio hala:)) insallah çocuklarımız da beaber buyucek bu yil bizim yilimiz bak bu gunu ve saati unutmayin seneye bu zamanlar bebegimizi uyuttuktan sonra dönüp bu satirlari okuruz tammammi anlastikmi seneye bugun bu saate burda:))
Geçmiş olsun canım benim iyi olursun insaAllah..bakarsin hamisssindir :) ofis oldun mu artık.. Bana da ofis ol dedi doktor.. Bide kızamık aşısı olacakmisim çocukken geçirmemisim..gebeliklte bana ve bebeğe sıkıntı olurmuş.. Uç ay korun öyle gel dedi..kizamikcik asisini yapacak doktor bir ay sonra gel ona gore korunup korunmayacağını söylerim dedi.. Bakalım ne olacakTatlim ben adet olmayi beklyrm ama yilbasi tatilime denk gelecek baslayamayacz sanrm bu arafa bugun cok hastayin orta kulak oltaabi olmusm canim gecen ay yumrtam lenldiginden catlamsti bu ay ben yine bal tarcim corek otu yaptm bu ay aserime 9gun kala goguslerm sisiti agryor su anda hastykm iste canim cok usuyorm ve kulaklrim cok agryor
Hala devam aynı yolda ilerlemeye.. Rabbim nasip eder insaAllah.. Sen neler yapıyorsunSlm kızlar sık sık okuyorum bende yazdıklarınızı bende adet oldum bugün :)
Ben nisan daki aşılama sonrası bir ovulasyon takibi yaptırdım 7-8 folikül oluştu bu seferde kesin tamamdır dedim yine fos çıktı sonra tüp bebek istedim eşim istemedi tartıştık oda yapılmadı sürekli gittiğim dr kendini yıpratma artık tüp bebeğe git diyor bir başka dr denemeye devam et diyor kafam çok karışık şu an hiç bir şey yapmıyorum moralim bozuk isyanlardayım :)Hala devam aynı yolda ilerlemeye.. Rabbim nasip eder insaAllah.. Sen neler yapıyorsun
Sana kaç yıl oldu canımBen nisan daki aşılama sonrası bir ovulasyon takibi yaptırdım 7-8 folikül oluştu bu seferde kesin tamamdır dedim yine fos çıktı sonra tüp bebek istedim eşim istemedi tartıştık oda yapılmadı sürekli gittiğim dr kendini yıpratma artık tüp bebeğe git diyor bir başka dr denemeye devam et diyor kafam çok karışık şu an hiç bir şey yapmıyorum moralim bozuk isyanlardayım :)
Ah canım benim.. Bendede kizamik geçirmemisim onunla ugrasiyorum.. Uç ay korun dedi başka doktor bir ay yeterli ama tekrar yapılsın test ondan sonra dedi adet bitsin aşı olacam.. Sonra bakalım ne olacak.. Uç ay diyince sanki uç yilimi boşa geçirdim sandım.. Ama sebeplerini okuyunca aşının ya hamileyken geçirmiş olsaydım kizamikcigi,vardır bir hayır dedim... Bırakma canım ben bu ay bal tarçın çörek otu kurune,birde incir ve havuç kurune başladım.. Korunacam ama hazırlıkvesselam_ L loveandhope valla bu kadar olur kızlar soktayim ya gercekten hep aynı gidiyoruz hadi hayırlısı bakalim.Bende inaniyorum bu yil bebeklerimizin olacağına rabbim büyük güldürecek yüzümüzü.Valla bi hamilr kalalim ilk fırsatta buluşmamız lazım merak ediyorum kader arkadaşlarımı:)) bu arada kizlar bende ovulasyon kiti aldim netten eşime söylemeden onu deniycem bu gun adetin 5.günü 7.günde falan başlarım artık.Folik asit ve estrafeme basladim kendimce gene bisiler yapmaya çalışıyorum.Esime hadi bu zamanlar diyince geri tepiyo adamda isteksizlesiyo bana söyleme diyo bakalim kismet herseyin hayırlısı
Aaaa yeni duydum böyle bisiyi kim anlari nasil anlaşıldı asi olmadigin alalal bi yaşına daha girdim iyi ki farkedilmis canim benim buna da şükür hakkimizda hayırlısı ne diyelim bende ışte ovulasyon kiti kullanip yumurtanin takibini yapicam kendimce rabbim hayirlisini nasip etsinAh canım benim.. Bendede kizamik geçirmemisim onunla ugrasiyorum.. Uç ay korun dedi başka doktor bir ay yeterli ama tekrar yapılsın test ondan sonra dedi adet bitsin aşı olacam.. Sonra bakalım ne olacak.. Uç ay diyince sanki uç yilimi boşa geçirdim sandım.. Ama sebeplerini okuyunca aşının ya hamileyken geçirmiş olsaydım kizamikcigi,vardır bir hayır dedim... Bırakma canım ben bu ay bal tarçın çörek otu kurune,birde incir ve havuç kurune başladım.. Korunacam ama hazırlıkhersey Allahtan.. Biz cabamizi gosteriyoruz.. Mevlam neyler neylerse güzel eyler...
Canim hayirlisi artık ne diyeyim benim eşim sıcak bakmiyo maalesef bide sgk yok bizim ozel sağlık var bilmiorum yaza kadar bakicam bi çaresine artıkKizlar benimde kizmaukcik testi yapildi sukurki bagisikligim varmis gecirmisim demekki ben hic hatirlamiyomda :) ona baktirmaniz ii olmus aslinda bn ugrasip durmanizi istemiom aslinda imkan varsa tup yaptirin kizlar dogru durust bi unv. Hastanesinde ikinciyi akisina birakirsniz bence raporda cikabiliosa en iisi bi uzaerinde konusun ve ikna etmeye calisin derim..gerci benim tutmadi ama ben biraz merkez kurbani oldugumu dusunuyorum zatenn
Yaa ben geçirmemisim o yapılacak iste..Suan devlete gidiyorum tedaviler yapıldıktan sonra rapor çıkartiyorlar.. Çok ugrasitiriyor o da bir suru prosedür var.. Tekrar klomen,aşılama en son tüp bebek 7-8 ayimi alacak gibi.. Rabbim yardımcımız olsun.. İnsaAllah kendiliğinden hamis oluruz.. Maddi yönden iyi olsak hiç düşünmeden yapmak istiyoruz ama biraz durumlar karisik.. Bakalım önümüzdeki günler ne gösterecekKizlar benimde kizmaukcik testi yapildi sukurki bagisikligim varmis gecirmisim demekki ben hic hatirlamiyomda :) ona baktirmaniz ii olmus aslinda bn ugrasip durmanizi istemiom aslinda imkan varsa tup yaptirin kizlar dogru durust bi unv. Hastanesinde ikinciyi akisina birakirsniz bence raporda cikabiliosa en iisi bi uzaerinde konusun ve ikna etmeye calisin derim..gerci benim tutmadi ama ben biraz merkez kurbani oldugumu dusunuyorum zatenn
Bi suru test yaptirdim devlet hastanesine başladım yaa orda yapıldı rubella Testi negatif çıktı.. Bende iki aydır kullaniyordum o testten ama oda olmadı yumurtam çok geç catladigini farkettim ama. Su korunma işi bitsin tekrar baslarimAaaa yeni duydum böyle bisiyi kim anlari nasil anlaşıldı asi olmadigin alalal bi yaşına daha girdim iyi ki farkedilmis canim benim buna da şükür hakkimizda hayırlısı ne diyelim bende ışte ovulasyon kiti kullanip yumurtanin takibini yapicam kendimce rabbim hayirlisini nasip etsin