- 7 Aralık 2014
- 230
- 242
-
- Konu Sahibi birgaripyolcu
Anladım canım olabilir sağol cvabin içinprogesteron hormonu akıntı yaparmış canım korkma. Bazen o kadar büyük parçalar düşüyor ki bende korkuyorum. Gözlemle sen yine de ama rengi koyulaşmadığı sürece korkma
Ara ara oluyo cnm ama en bariz uyku halimPamukcuğum, kasıklarında ağrın var mı ?
6+1 cnm duymadim gordum ama yetti rabbim hepimizin muradini versin insallah 2 hafta sonra da dinlicem allahim izin verirse nasip olursaŞükürler olsun cnm biraz daha rahatlamışsındır. Kaç hafta kaç günlükken duyuldu senin ki
Ayni durum bende de var cok sukur bilantim yok ama istahsizlik var bu seferferde ac kalinca bulanti yapio aynen canmKızlar yemek yeme isteğiniz ne alemde ?? ben hiiçç bişey yemek istemiyorum bütün gün aç dursam yeridir. Aç kalınca midem bulanıyo allahtan ama yerken de hiç keyif almıyorum. Büyük çelişki
Kızlar yemek yeme isteğiniz ne alemde ?? ben hiiçç bişey yemek istemiyorum bütün gün aç dursam yeridir. Aç kalınca midem bulanıyo allahtan ama yerken de hiç keyif almıyorum. Büyük çelişki
Canım ben de aynıyım, ilaç içmek zorunda olduğum için yemem gerekiyor ama..hiç yemek yemesem de sürekli uyusam daha iyi gelir bana bu günlerde.:))))
Ne kadarlıkken gördün canım keseyi.?O uyku hali beni de mahvedecek gözüm açılmıyor yataktan hiç çıkmasam yeridir, ama mecburen işe gitmek için uyanıyorum iş yerinde de gün bitmiyor, ilacın etkisi mi diye korku hala var bende sonuçta sadece keseyi gördük kesenin içini göremedik
Ne kadarlıkken gördün canım keseyi.?
Geçen hafta cuma, 4ün sonuydu, ama sadece kese var normal dedi
Senin durumun hangi aşamada
Benim de bugün 4 hafta 6 günlük oldu..haftaya salı günü kontrolüm var, inşallah ben de görürüm..
Ayni durum bende de var cok sukur bilantim yok ama istahsizlik var bu seferferde ac kalinca bulanti yapio aynen canm
Canım ben de aynıyım, ilaç içmek zorunda olduğum için yemem gerekiyor ama..hiç yemek yemesem de sürekli uyusam daha iyi gelir bana bu günlerde.:))))
günaydın kızlar benim şu anda 5. hafta yeni başladı, hala kasık ağrılarım devam ediyor adet ağrısı gibi. Normalden hafif ama gene de rahatsız ediyor beni. Bir de iş yerinde sürekli oturduğum için de olabilir diye düşünüyorum ama korkuyorum yine de,
sizde ağrı durumları nasıl