2015 Mayıs-Haziranda pozitif sonuc alan anne adayları

Kızlar yemek yeme isteğiniz ne alemde ?? ben hiiçç bişey yemek istemiyorum bütün gün aç dursam yeridir. Aç kalınca midem bulanıyo allahtan ama yerken de hiç keyif almıyorum. Büyük çelişki :KK70:

Bu arada ben gibi kilolu hamile kalan varmı pcoluyum o yuzden azıcık tombikim ama boyum uzun olduğu için sisman gorunmuyorum ama doktorum en fazla on iki kilo alcaksin dedi 86 yla kaldım 98 de dogum yapcakmisin yavrularım için kilo aliyim hiç umrumda değilde onlara bir zararı olur diye korkuyorum sizde kilolar nasıl hepiniz zayif misiniz yoksaaaa

Kızlar yemek yeme isteğiniz ne alemde ?? ben hiiçç bişey yemek istemiyorum bütün gün aç dursam yeridir. Aç kalınca midem bulanıyo allahtan ama yerken de hiç keyif almıyorum. Büyük çelişki :KK70:
Ayni durum bende de var cok sukur bilantim yok ama istahsizlik var bu seferferde ac kalinca bulanti yapio aynen canm

Canım ben de aynıyım, ilaç içmek zorunda olduğum için yemem gerekiyor ama..hiç yemek yemesem de sürekli uyusam daha iyi gelir bana bu günlerde.:))))

günaydın kızlar benim şu anda 5. hafta yeni başladı, hala kasık ağrılarım devam ediyor adet ağrısı gibi. Normalden hafif ama gene de rahatsız ediyor beni. Bir de iş yerinde sürekli oturduğum için de olabilir diye düşünüyorum ama korkuyorum yine de,

sizde ağrı durumları nasıl

Canım ben de aynıyım, ilaç içmek zorunda olduğum için yemem gerekiyor ama..hiç yemek yemesem de sürekli uyusam daha iyi gelir bana bu günlerde.:))))

O uyku hali beni de mahvedecek gözüm açılmıyor yataktan hiç çıkmasam yeridir, ama mecburen işe gitmek için uyanıyorum iş yerinde de gün bitmiyor, ilacın etkisi mi diye korku hala var bende sonuçta sadece keseyi gördük kesenin içini göremedik

O uyku hali beni de mahvedecek gözüm açılmıyor yataktan hiç çıkmasam yeridir, ama mecburen işe gitmek için uyanıyorum iş yerinde de gün bitmiyor, ilacın etkisi mi diye korku hala var bende sonuçta sadece keseyi gördük kesenin içini göremedik
Ne kadarlıkken gördün canım keseyi.?

Kızlar özgemavi de topik açmış kapanan topikteki biçpk kişi orada şu anda.ayrı takip etmek zor oluyor birleştirsek mi ne dersiniz

Ayni durum bende de var cok sukur bilantim yok ama istahsizlik var bu seferferde ac kalinca bulanti yapio aynen canm

Kendimi geçtim artık Mubarek ramazan eşim akşam için menu sayıyo yaparım tabi diyorum ama nasıl yapıcam bilmiyorum :KK70:

günaydın kızlar benim şu anda 5. hafta yeni başladı, hala kasık ağrılarım devam ediyor adet ağrısı gibi. Normalden hafif ama gene de rahatsız ediyor beni. Bir de iş yerinde sürekli oturduğum için de olabilir diye düşünüyorum ama korkuyorum yine de,

sizde ağrı durumları nasıl

Canım korkma kasık ağrısı bende de var. Ben trasferden sonra uzunca bir süre araba kullanmadım. Dün istanbul trafığinde 2 saat git gel yaptım akşam kasıklarım bacaklarım koptu resmen. Normal zamanda da durup durup bi ağrı gelebiliyor. Normal diye duydum rahim genişliyormuş

X