2015 Mayıs-Haziranda pozitif sonuc alan anne adayları

Merhaba, ben hergün bi progestan iğne, bi crinone jel kullanıyorum..bence kullandıklarınla alakalı değildir sonucun, çünkü herkes değişik ilaçlar kullanıyor, vakti zamanı gelmemiş demek ki..Allah yardımcın olsun canım..

Teşekkür ederim canım.ya hala mı kullanıyosun iğne nasıl dayanıyorsun?benim son vurulduğumun etkisi 4 gunde anca gecti.bence vuran kişiylede alakalı gibi..

Teşekkür ederim canım.ya hala mı kullanıyosun iğne nasıl dayanıyorsun?benim son vurulduğumun etkisi 4 gunde anca gecti.bence vuran kişiylede alakalı gibi..

Bugün 20. iğnemi bitirdim, doktorum devam etmemi söyledi..iğneler çok yağlı olduğu için ister istemez hem ağrı yapıyor hem de acıtıyor vurunurken, alıştım artık ben hissetmiyorum bile..yeter ki bebişime iyi gelsin, 100 tane daha olsun vurunurum..

Belinda burda mıyız tamam mı kesin mi:)
Ben bu topiği görmeden başka bi topik açtım. Ama bölünmeyelim hep beraber olalım

Benim vurulurken acımıyodu da sonra kalçam belim ağrıyodu çıkık gibi oturduğum yattığım yerden kalkamıyodum.yatarkende cok zorlanıyodum uykudan kalktığımda heryerim tutulmuş oluyodu.ilk denememde de yatarken üstüne yatamıyodum topallıyodum ama o çıkıkmış gibi olan his olmuyo du dayanabilmiştim.

Yeni hamisler bi sorum olcak ben crinone jel kullanmıyorum onun yerine iki ampul progesteron iğne oluyorum benim çok akintim var bazen sarı bazen beyaz bazen sumuksu geçen hafta lekelenmem olduğu için korkuyorum her akintida lekelenme oldu sanıp korkuyorum sizlerdede varmı bu sorun yalnız jel kullanırken ben çok kuruydum bırakınca böyle oldu varmı ben gibi

Ben hamile değilim ama bende iğne kullanırken bişey yoktu jele geçince akıntı olmaya başladı.ilaçla değilde hamilelikle ilgili olabilir

Hayırlısı olsun canım.. Ben crinone kullanıyorum en başından beri oyüzden iğneyle kıyaslayamam tabi ama sanmıyorum çünkü aynı ordanda hormon almış oluyorsun vcuduna önemli olanın o olacağını düşünüyorum

progesteron hormonu akıntı yaparmış canım korkma. Bazen o kadar büyük parçalar düşüyor ki bende korkuyorum. Gözlemle sen yine de ama rengi koyulaşmadığı sürece korkma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…