- 29 Nisan 2015
- 600
- 491
- Konu Sahibi birgaripyolcu
Arkadaşlar yeni hamileliklerini öğrenen herkesin gözü aydın.maşallah..hayırlısıyla Allah sağlıkla kucağınızada almayı nasip etsin.önceki topik kavgalar sebebiyle mi kapatıldı merak ettim.şimdi heyecanla yeni hamilelik haberleri alayım diye açtım.bulamadım.burada buldum sizi benimki malesef negatif bari sizlerden mutlu haber alayım dedim.birde sizlere sorum var transferden sonra progestan olarak iğne mi kullandınız crinone jel mi hap mı ? Benim bu sefer iğnelerin etkisi çok kötü oldu dayanamadım.kullanmaya başladıktan bir hafta sonra transferin 3. Günü sabah crinone jel aksam progestan hap kullandım 3 gün sonrada bir gün iğne bir gün bu ilaçlar şeklinde yaptım.negatif olmasında onun etkisi olmuşmudur?ilaca geçtiğim de iğne kullanırkenki belirtiler göğüs acıları , baş dönmesi , ateş basmaları baya hafiflemişti.o yüzden şüphe ettim.inş.benim iğneyeye dayanamam yüzünden negatif olmamıştır...
Merhaba, ben hergün bi progestan iğne, bi crinone jel kullanıyorum..bence kullandıklarınla alakalı değildir sonucun, çünkü herkes değişik ilaçlar kullanıyor, vakti zamanı gelmemiş demek ki..Allah yardımcın olsun canım..