- 16 Haziran 2015
- 10
- 1
- 37
-
- Konu Sahibi birgaripyolcu
evet whatsaptan bir adam küfür ediyor eşiyim diye şok oldum ekran resmi çektim savcılıga verdim sadece dikatli olun lütfen telefon vermeyin tanımadan kimseyitelefonla mi rahatsiz ediyoo
cnm ben henüz sonucumu almadım ama sırt ustu uyuyabılen bı ınsan degılm tam yuz ustu olmasada yuz ustune yakın bır pozısyonda uyuyorum.. yapamıyorum ınsallah zarar vermıyorumdur:)Yüzüstü yatabiliyomuyuuuz? Ben çekinip yatamiyrum :)
slm tuğceserdarı diğer topikten biliyorum en son sarıçiçek ve kardeşiyle sıkıntılar oldu sanırım .ama savcılığa verilecek kadar ileri gidebileceğini hiç düşünmemiştim.merhaba kızlar topik hayırlı uğurlu olsun tugceserdara dikkat edin sakın özelden telefon verip almayın şimdi savcılıktan geliyorum şikayet ettim size ders olsun lütfen herkesle çabuk samimi olmayın
sariciceğin kızkardeşi ve eşi hakim canım ben dün onu şikayet eden başka biriyim o konuyla alakam yoktu ama biranda olayın içine benide girdirdislm tuğceserdarı diğer topikten biliyorum en son sarıçiçek ve kardeşiyle sıkıntılar oldu sanırım .ama savcılığa verilecek kadar ileri gidebileceğini hiç düşünmemiştim.
canım saricicek bir süre girmicek sanırım telefondaydık az önce kafasını toplarsa gelir allaha emanet olun hepiniz bende batmanbeginn e tusenime yenibdunyaa ya poldiye hepsine ulasıp göndericem buraya hoş sohbetlerBende bu kadar ileri gidebilecegini dusunmemistim.saricicek mavisu trivoli ye ozel mesaj atiyorum sizde bildiginiz pozitifcileri çağırın hepimiz birarada olalim :)
cnm ben henüz sonucumu almadım ama sırt ustu uyuyabılen bı ınsan degılm tam yuz ustu olmasada yuz ustune yakın bır pozısyonda uyuyorum.. yapamıyorum ınsallah zarar vermıyorumdur:)
Şükürler olsun cnm biraz daha rahatlamışsındır. Kaç hafta kaç günlükken duyuldu senin kiSlm kizlar bugun cok sukur bebegimin kalp atisini duydum rabbim sizlerede nasip etsin allahim nazarlardan korusun hepimizi aminnnn
burdayım desem mı:) korkuyorum suan yorganın altından bakan kucuk kız cocugu gıbı hıssedıyorum kendımı:)Kızlar burda mı herkesler.?
yok canım yaa rabbım ol dıcek once.. gerısı bos hee sebep arıyo ınsan doğal olark ama bence yanlış bısy yapmamışsın ben jel kullanıyorum bırtek tabı sonucum henüz muamma ctesı ogrencm ınsallah senın test nezamandıkı cnm?_ nezaman ogrendınArkadaşlar yeni hamileliklerini öğrenen herkesin gözü aydın.maşallah..hayırlısıyla Allah sağlıkla kucağınızada almayı nasip etsin.önceki topik kavgalar sebebiyle mi kapatıldı merak ettim.şimdi heyecanla yeni hamilelik haberleri alayım diye açtım.bulamadım.burada buldum sizibenimki malesef negatif bari sizlerden mutlu haber alayım dedim.birde sizlere sorum var transferden sonra progestan olarak iğne mi kullandınız crinone jel mi hap mı ? Benim bu sefer iğnelerin etkisi çok kötü oldu dayanamadım.kullanmaya başladıktan bir hafta sonra transferin 3. Günü sabah crinone jel aksam progestan hap kullandım 3 gün sonrada bir gün iğne bir gün bu ilaçlar şeklinde yaptım.negatif olmasında onun etkisi olmuşmudur?ilaca geçtiğim de iğne kullanırkenki belirtiler göğüs acıları , baş dönmesi , ateş basmaları baya hafiflemişti.o yüzden şüphe ettim.inş.benim iğneyeye dayanamam yüzünden negatif olmamıştır...
Geçtiğimiz cumartesi öğrendim.. Seninde güzel haberlerini bekliyorum canım inş.mesajlarınızı okurken hep dua ediyorum sana ,senin gibi sonuç bekleyenlere...yok canım yaa rabbım ol dıcek once.. gerısı bos hee sebep arıyo ınsan doğal olark ama bence yanlış bısy yapmamışsın ben jel kullanıyorum bırtek tabı sonucum henüz muamma ctesı ogrencm ınsallah senın test nezamandıkı cnm?_ nezaman ogrendın