2015 Mayıs-Haziranda pozitif sonuc alan anne adayları

birgaripyolcu

Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2014
230
242
Arkadaşlar Merhaba,

Bizler tedavi süreçlerimiz boyunca biribirmize hep destek olduk ve hala tedavi gören arkadaşlarımızın her endişesini paylaşıyoruz. Görüşmelerimiz, opu günlerimiz, transferlerimiz ve tabii test günü bekleyişlerimiz.. Uzun bir yoldan geldik bu günlere ve çok şükür ki güzel haberlerle noktaladık tedavilerimizi. İnşallah sağlıkla da kavuşuruz bebeklerimize ve hikayelerimiz herkese ümit olur.
İstedim ki bu süreçte sıkıntı yaşayan arkadaşlarımızı üzmeden şuanki süreçlerimizi paylaşabilelim. Haziranda pozitif sonuç alan arkadaşlarımızın bolca olduğunu biliyorum. Umarım hepbirlikte bebişlerin gelişimlerini de paylaşırız.
Önce ben başlayayım o halde :)
Kadıköy Şifa'da ilk denememde pozitif sonuç aldım şuan 6 haftalık hamileyim. Henüz kalp atışı duyamamakla birlikte pek bir hamilelik belirtisi taşımıyorum sayılır :)

Haydi sıra sizde

Tüm hamile arkadaşlara hayırlı olsun sağlıkla bebeklerini kucaklarına alırlar inşallah.@birgaripyolcu bu topiği açman çok güzel olmuş. Ben de pozitif alanlarsanım fakat bundan önceki tedavimde 7 ve 8.haftada bebekelrimin kalbi durduğu için çok korkuyorum ve bunun için de henüz takvim yapamamdım kendime. Allah hepimizin yardımcısı olsun,benim için de bol bol dua edersiniz çok sevinirim

Canım sanırım hepimiz korkuyoruz. Ben korkumdan kimseyle paylaşamıyorum sizlerden başka ama sonra düşünüyorum ve bu zamanlar geri gelmeyecek neden sevinerek doyasıya yaşamayalım ki? Hayırlısını dileyip iyi düşünelim. Şimdi ne kadarlık bebişin? Muayne nasıldı?

Doğru diyorsun da benim gibi takıntılı bir insan her belirtiyi nasıl takıyorum bi bilsen.Mesela 2 gündür göğüsleirm acıyordu bugün sabah kalktığımda acısı azalmıştı o kadar korktum ve ağladım ki anlatamam dedim bebğime yine kötü bişey oldu. Allahım onu bana bağışlasın.Bugün benim 4+6 , geçen cuma kontrolüm vardı.Yolk sac için erkendi sanırım ama keseyi gördük.Bu hafta yolk sacla birlikte gelişimi görürsek sonraki haftada Allah izin verirse kalp atışını görürürüz herhalde. Sen benden 1 hafta öndesin sanırım sanırım sen de durumlar nasıl

Aşkolsun kendini bu kadar üzmeye hakkın yok amaa Gögüs ağrısı bende ara ara oluyor. Ama göğüs ucum değil de çevresinde bir büyüme var sanki garip gözüküyor baktıkca gülüyorum Bel ağrılarım var benim en çok onlar yoruyor beni bu sıralar.. Bizde ilk muayneye geçen hafta çarşamba gittik tam 5 haftalık dedi doktor. Keseyi gördük birde içinde bir keseden bahsetti minik beyaz bir nokta yolk mu acaba o? Bunu görmemiz güzel dedi kesenin dolu olduğuna işaretmiş. Bu hafta için gelebilirsin istersen ama 15 gün sonra daha kuvvetli duyarız kalp atışını dedi. Beklemedeyiz yani.

Mrb canlar benimde ikinci denememdi ilk denemde kimyasal gebelik oldu çok şükür bunda 6+3 ikizlerime hamileyim kalp atışı duydum ben vajinal muayenede mecburen erken bakıldı çünkü benim geçen haft 3 gün lekelenmem oldu çok şükür şimdi bende bebelerde iyiyiz insaalhh hepimiz sağ salim bebeklerimizi kucagimizi alırız ...

Ayy ne güzel o gözüken yolk sac canım kesenin içinde bebek olduğunu gösteriyor.Benim daha yarın 5 hafta olacak cumaya da kontrolüm var.Benim de göğüs uçlarında bişey yok ama göğüsün altı çok acıyo ve dedğin gibi böyle bir hacimsel büyüme var gibi. Allah bebeklerimizin kalbini pıt pıt attırsın inşallah.Benim diğer gebeliğimde hiç belirti olmadığı için bunda daha çok korkuyorum ve kendimi dinliyorum resmen.Bel ağrısına gelince çok sık değil ama genelde yorulduğumda ve yüzü koyun yattığımda ağrıyor aynı regl dönemimdeki gibi.

Hayırlı olsun cnm Allah sağlıcakla kucağına aldığın günleri göstersin inşallah.

Yüzüstü yatabiliyomuyuuuz? Ben çekinip yatamiyrum :)

merhaba kızlar topik hayırlı uğurlu olsun tugceserdara dikkat edin sakın özelden telefon verip almayın şimdi savcılıktan geliyorum şikayet ettim size ders olsun lütfen herkesle çabuk samimi olmayın

Hayirli olsun canım. Bende vajinal muayne oldum ama duyamadik 1 haftasi daha var dedi doktor. Sen sansliymissin :) Aminnn sağlıkla buyutelim insallah

Yüzüstü yatabiliyomuyuuuz? Ben çekinip yatamiyrum :)
Yatıyorum çünkü ben başka şekilde uyuyamıyorum.Doktorum da hiçbir sakıncasının olmadığını söyledi.transferden itibaren yattım hep,Allah nasip eder de sonuna kadar gidebilirsem nasıl uyurum Allah bilir:)

ben transferden sonra ne saga ne sola yatamadim. Ne zaman donsem 2 dk sonra kasiklarim agriyodu sirt ustu donuyodum. Sanirim alıştım ama sabaha dogru uyusuyo sirtim yeni sekil arayislari basliyo :) gerci 1 haftadir bacak arama yastik koyup yan yatabiliyorum cok şükür :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…