- 26 Ağustos 2013
- 845
- 721
-
- Konu Sahibi Heveslebekleyen
Ben zaten cok anlamam bu işlerden. Özgenin topiği ANCA buldum, geliyorum oraya:)Ama bu basligida cok begendim:)))))
Basligi bende cik sevdim ozgemavinin topiginden dvm etcz hem insallah hamis kalirsak aynen dvm ederiz :) 2015te transfer olacak be 2016da doguracaklsrmiydi neydi baslik sayfa sahibi ozgemavi ordan bulursun isteSelam kızlar burdamiyız artık.? Başlık superr
Canım merhaba.. Bugün dağıldık daha da toplanamadık. Tanıdık isimleri gördükçe seviniyorum.Kızlar buldum sonunda sizi burdayız artık bol bebisli hamileler diliyoruz
Yok cnm ben acmamistimda bazi skntilar olunca konu sahibi beni yaptilar ama sonra sknti devam edince tamamen sayfa kapatikdi suan baska bi baslik altindayiz orayida takip et buldun mu? Dur seni etiketliyim becerebilirsem:)merhaba kızlar bende deminden beri bi önceki yazı yazdığım topiği aradım ama bulamadım belinda87 sen açmıştın sanki liste de vardı. ama bu da çok iyi olmuş amacımız bu zor süreçte bizi en iyi anlayan biz imle aynı durumda olan bacılarla dertleşmek zamanı su gibi geçirmek..sayfa hayırlı bereketli bol bebişli olsun inşallah
Merhaba kızlar bende Allahtan mani çıkmazsa Ramazan ayınında yuzu suyu hürmetine 26 haziran da adet olmayı adetle birlikte de tedaviye başlamayı bekliyorum.Rabbim her birimizin yüzünü güldürsün
fsh yüksekliği ne yazıkki. bu 4 tedavim olacak. tedaviyi Antalyada olacağım. 2. tedavimden bir evladım var. kardeş için deniyorum. inşallah nasip olur.hayırlı olsun nerde tedavi olacaksınız sorununuz neydi
Hayırlı olsun bebeğin sağlıkla al kucağınagünaydınnnnnnnnnnnnn 12.gün değerim 277
amin inşalah darısı tüm isteyenlere...Hayırlı olsun bebeğin sağlıkla al kucağına
o heyecanı bir kere yaşadım Rabbim yeniden yaşamayı nasip eder. sağlıkla al kucağına inşallah darısı bizegünaydınnnnnnnnnnnnn 12.gün değerim 277
Günaydın hanımlar hayırlı ramazanlar...Eski sayfadan kimse Yok negüzel sohbet ediyorduk