2015 Mayıs Haziran Temmuz Topiğinin Uğuruna İnananlar

Heveslebekleyen

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2013
845
721
kızlar selamlar.. Acilen açtım topiği, başka bi başlık altında buluşmak isterseniz ben ona da Varım. Nedenini anlayamadığım şeyler yaşıyoruz ama ben inat Uğruna yapılan hareketler yüzünden sohbetimizden mahrum olmak istemiyorum. Sadece bebek bekleyen, umut eden, gün sayan, bebek haberini almış gelişmeleri bizlerle paylaşmak isteyen, gerilimden uzak olmak isteyen arkadaşlar kendimize son bi şans verelim hadi:)

merhaba kızlar bende deminden beri bi önceki yazı yazdığım topiği aradım ama bulamadım belinda87 sen açmıştın sanki liste de vardı. ama bu da çok iyi olmuş amacımız bu zor süreçte bizi en iyi anlayan biz imle aynı durumda olan bacılarla dertleşmek zamanı su gibi geçirmek..sayfa hayırlı bereketli bol bebişli olsun inşallah

Kızlar mhb topigin ismi ne güzel olmuş inş uğur getirir..
Diğer topikten birçok ark hamileydi.. darısı diğer bekleyenlerin benim gibi cesaret edemeyenlerin başına

Yok cnm ben acmamistimda bazi skntilar olunca konu sahibi beni yaptilar ama sonra sknti devam edince tamamen sayfa kapatikdi suan baska bi baslik altindayiz orayida takip et buldun mu? Dur seni etiketliyim becerebilirsem:)

Merhaba kızlar bende Allahtan mani çıkmazsa Ramazan ayınında yuzu suyu hürmetine 26 haziran da adet olmayı adetle birlikte de tedaviye başlamayı bekliyorum.Rabbim her birimizin yüzünü güldürsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…