2015 mayıs bebekleri

Aynen ben de uyuyorsa uyandırmıyorum, nette okumuştum, zaten acıkınca kıpırdanmaya başlıyor.Bir de ağzından gaz çıkarırken ağzından süt de çıkıyor, Dr fazlasını çıkarır demişti, sizlerde de oluyor mu?
b3nde oluyor genelde kusuyor biraz
Sabahları sizinkilerde 6 da uyanıp uyumamazlık yapıyormu

Evet, biz 5.30 da uyanıyoruz sabahları, sonra da epey uyuyamıyor, esniyor ama uyumuyor, dahası biz Göğüste emerken uyuyoruz yoksa uyumuyoruz, ben işe başlayınca ne olacak bilmiyorum?

Evet, biz 5.30 da uyanıyoruz sabahları, sonra da epey uyuyamıyor, esniyor ama uyumuyor, dahası biz Göğüste emerken uyuyoruz yoksa uyumuyoruz, ben işe başlayınca ne olacak bilmiyorum?
Aynı düşünce bende de var eylül 1 de başlıyorum ben
kızlar elektrikli salıncak almak istiyorum kullanan varmı aranızda benim kız sallanmayı çok seviyor hamak beşiğimiz var onda uyuyor ama sallamak yorucu
Tavsiyesi olan varsa açığım
bişi daha rota virüsü aşısı yaptrıcakmısınız
Doktorumuz anlattı biraz

Ben sallama Tarzı hiçbirşey almadım, ilk çocuğum sallamaya çok alıştığı için 4 Yaşında OLMASINA rağmen hala sallanmak istiyor , bu nedenle 2 bebeğimde bu tarz birşey istemedim.aşı konusuna gelince zorunlu aşılar olmadıkça yaptırmayı düşünmüyorum.

benim kızım 4 aylık 2b kalça gelişim geriliği var.derecesi 57 imiş 60 olsa düzelecekmiş.tubingen cihazı kullanıyoruz. sizce geçer mi? çok korkuyorum.

Bizimki de bu aralar sadece memede uyuyor ama memeyi almadan önceki huysuzluğu da cabası
Sabahları da erken saatte uyanıyor
Bir de bu akşam saatlerinde ağlamaları var ne yapsak durduramıyoruz öneriniz var mı

Mayıs bebekleriyle ilgili paylaşım neden bu başlıkta olmuyor?
Kızım 30 Eylül'de 4 aylık olacak, bizim emme hala belirli periyotlarda değil, nerdeyse 2 saatte 1 emiyor, dizlerde durum nasıl? Kilo alımları nasıl? Biz ilk 2 ay 1 er kilo aldık, 3.ayda 700 gr almışız, Dr kilo alımı artık yavaşlar dedi, ben protein ağırlıklı besleniyorum acaba kilo alımı o Yüzden mi yavaşladı acaba?
Bunun dışında nerdeyse 1,5 aydan beri diş Çıkarma belirtileri var, sürekli ısırmak istiyor , ağzından dalya akıyor, salya akan yerlerde döküntü oluyor.

Mayıs bebekleriyle ilgili paylaşım neden bu başlıkta olmuyor?
Kızım 30 Eylül'de 4 aylık olacak, bizim emme hala belirli periyotlarda değil, nerdeyse 2 saatte 1 emiyor, dizlerde durum nasıl? Kilo alımları nasıl? Biz ilk 2 ay 1 er kilo aldık, 3.ayda 700 gr almışız, Dr kilo alımı artık yavaşlar dedi, ben protein ağırlıklı besleniyorum acaba kilo alımı o Yüzden mi yavaşladı acaba?
Bunun dışında nerdeyse 1,5 aydan beri diş Çıkarma belirtileri var, sürekli ısırmak istiyor , ağzından dalya akıyor, salya akan yerlerde döküntü oluyor.
diş çıkarma döneminde iştahda azalma olur canım. benim oğlumun da kafasında kabuklar çıkyor

X