2015 mayıs bebekleri

Kizlar 26 gunumuz bugun. 4-5 gundur bebegiminnjarni ozrllikle geceleri gurgurgur surekli. Onceki gunniyiydi dun gece yine surrkli karni gurulgurul etti ve uyumadi pek. 5 dk bir aglayarak uyandi. Gazsancusi var zatende bu gurultu nedenolur acba?
bağırsakları çalışıyordur bence

Kızlar kalça çıkığı ultrasonu yaptırdınızmı
Benim bebegüiime dün yaptılar gelişim geriliği oldugu söylendi takip edicekler şimdilik

Benim bebegüiime dün yaptılar gelişim geriliği oldugu söylendi takip edicekler şimdilik
bende yaptrcam cnm. Asimizi olduk dun biraz huzursuzlandi ama iyi bugun. Cuma gidices doktora 40 imizda pazar cikiyor. Sukur atlaticaz bu zamani. Kilolar ne alemde bu arada

bende yaptrcam cnm. Asimizi olduk dun biraz huzursuzlandi ama iyi bugun. Cuma gidices doktora 40 imizda pazar cikiyor. Sukur atlaticaz bu zamani. Kilolar ne alemde bu arada
benım hepsı gıttı kıloların kalça çıkıklıgı ıcın tavsıyem 2 ayı bekle bıze erken yaptırmıssınız dedı doktor
40 mevlüdü yaptık melegıme cok guzel oldu
senın kıde cok guzel gecer umarım
senın kılolar ne alemde

çift bez bağlıyorum ben
size bişi söyledimi doktorunuz
internetten arastırdım cocugu bı alete sokuyolar allah korusun
ole gormek kahreder benı
bize de havlu bırakın dedi bacaklari ayrik kalmasi lazim dedi evet öyle görmeye bende tahammül edemem allah korusun ins bebislerimizdeki bu sorun bidahaki kontrol de düzelmis olur

canim nasıl gelişim geriliği varmış. kalça cikikligi ultrason unda nasıl anlaşılıyor gerilik. bende yaptırcamda 2 ayı bekliyorum.

Benmkinde de riskli drdiler cift bez bagliyorum.o gelisim geriligi değil bence. Kemik yerinde degil oturcak bacak ayri dura dura.benim kizim karnimda tersti o da tetikliyomus. Bide kiz bebek lerde daha cok goruluyomus.onumuzdeki hafta ortopedi ye de gostercem.

Artık endişelenmiyorum be 37.haftada bebegin kafası büyük dediler bana korkudan ertesi gece doğum yaptım allah daha beterinden korusun
Kızlar atlatırız bunları

Aa yaptirdim ben doktor kendi istedi benim. Kilolarimin 7.5 kilo daha kaldi hayatim eski halime donmeye. 26 kilodan 19 u gitti simdilik.ins gidecek kalanida. Mevlut bnm ramazana denk grldigi icin bayramdan sonra yapacagm

Merhabalar,
Ben 30 Mayısta doğum yaptım.Kalça ultrasonu için 3 farklı de farklı şey söyledi, biri 40 gün sonra , diğeri 1,5 ay sonra, bir diğeri de 2 ay sonra çekilmeli dedi.
Bir de D vite başladık , sabah ya da akşam saatlerinde vermek fark eder mi?

Doktor bişi demedi bana aklıma gelince veriyorum

Bebeklerinizin belli bir emme periyodu oluştu mu? Bebeğim uyandıkça emziriyorum , bu konuda da farklı fikirler var , doğum yaptığım hastanenin Pediatri Dr U 2 saatte 1 demişti,araştırdım bazı Dr lar bebek henüz çok küçük olduğu için daha erken de emzirilebilir diyorlar.

ben ne kadar ve ne zaman isterse emziriom
benim doktorum son kontrol de uykusunu bölme dedi 5 saat uyusada kaldırma o acıkınca uyanır dedi öyle yapıyor um ama 5 saat uyumuyor zilli 2 saatte 1 saatte emio
Önceden 1 gögüsle doyardı şimdi ikisinide bitiriyor

Aynen ben de uyuyorsa uyandırmıyorum, nette okumuştum, zaten acıkınca kıpırdanmaya başlıyor.Bir de ağzından gaz çıkarırken ağzından süt de çıkıyor, Dr fazlasını çıkarır demişti, sizlerde de oluyor mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…