Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
öncelikle armıza hoşgeldin canımd aacele etmişsin madem eşinin hızda sorun var onu bikça ay hızlandırmaya çalışsaydınız ... bu arada yıkamadan sonraki sper saysı ve hız durumu nedir_?
13 gun once yumurtCanım yum büyük olduğu için destek ilaçvermeyeceğim demek istemiştir herhalde sen adet bitiminde hemen başla çalışmalara bence günaşırı ilişki olsun inşallah doğal yoldan gelir bebişin bir de pko için normal folik asit değilde inofolic veriyorlar bişey söyledi mi sana
masallah ben hic sabredemiyorum kesin bende bir sorun var :) ama bugun yarin testinde cikar varsa, hadi hayirlisiBenim asilamanin 13.gunu tatlim ya..ama test yapmadim daha..adetime 3 gun var onu bekliyorum bende..belirtilere gelince sadece ksaiklarimda agri bazende batmalar oluo o kadar..
idrar da ok, 10.gunden bugune, kana bakilcaksenden ne haber tatlim? idrar testi yaptin mi yine?
Kanda cikar ama yapmiycam valla adet gunumu bekliyorum..olmazsam test yaparim o zaman :) bende hayal kirikligi yasamamak icin hic merek etmiyorum zaten kendimi su belirti var hamileyim vs diye de heveslendirmiyorum..olan belirtileri de zaten jele bagladim gitti :) olursa benim icin gerekten suprz olacak..ama herseyden once rabbim bana ve isteyen herkese hayirlisini nasip etsin13 gun once yumurt
masallah ben hic sabredemiyorum kesin bende bir sorun var :) ama bugun yarin testinde kesin ndmi ikar varsa, hadi hayirlisi
Benim de 13. Gün canım normalde bat yarın bende hiçbir belirti yok ne ağrı ne batma sadece biraz akıntı var bu belirtimidir bilmem ama bakalım ne çıkacak inşallah aynı anda veririz güzel haberi :)Benim asilamanin 13.gunu tatlim ya..ama test yapmadim daha..adetime 3 gun var onu bekliyorum bende..belirtilere gelince sadece ksaiklarimda agri bazende batmalar oluo o kadar..
Ins canim ya ben kendimden ümitli degilim ama ins bebisin seninledirBenim de 13. Gün canım normalde bat yarın bende hiçbir belirti yok ne ağrı ne batma sadece biraz akıntı var bu belirtimidir bilmem ama bakalım ne çıkacak inşallah aynı anda veririz güzel haberi :)
Umutsuz olma kuzucum inşallah senin bebişinde gelmiştir gerçi şimdi böyle dediğime bakma bazen bende öyle umutsuz oluyorum ki 21 aydır olmadı şimdi mi olacak diyorum sonra toparlıyoru m kendimi başlıyorum dua etmeye olacak inşallah hepimizin deIns canim ya ben kendimden ümitli degilim ama ins bebisin seninledir
Umutsuz degilim de sadece kaptirmiyorum kendimi..er yada gec hepimiz meleklerimize kavuscaz ama iste vakti zamani gelince olacak..sadece bizler sabirsiziz galiba :)Ulah senin bebişinde gelmiştir gerçi şimdi böyle dediğime bakma bazen bende öyle umutsuz oluyorum ki 21 aydır olmadı şimdi mi olacak diyorum sonra toparlıyoru m kendimi başlıyorum dua etmeye olacak inşallah hepimizin de
En doğrusu senin yaptığın tatlım zaten kaptırmamak lazım ben pek beceremiyorum ama :) inşallah güzel günler yakında :)Umutsuz degilim de sadece kaptirmiyorum kendimi..er yada gec hepimiz meleklerimize kavuscaz ama iste vakti zamani gelince olacak..sadece bizler sabirsiziz galiba :)
İnşallah hepiniz hamilesinizdir ve bana moral olursunuz bugün aşılama yaptirdim bugün ilişki olmasın dedi yarın progestan kullan dedi sizde var mı böyle bir şeyBenim de 13. Gün canım normalde bat yarın bende hiçbir belirti yok ne ağrı ne batma sadece biraz akıntı var bu belirtimidir bilmem ama bakalım ne çıkacak inşallah aynı anda veririz güzel haberi :)
Kizlar oncelikle ALlah isteyen herkese bebek nasip etsin.ben bugun ilk asilamami oldum evde dinleniyorum suan.asilama islemi sonrasi 10 dk masada yattim kalktigimda altimda serili olan pecetede islaklik vardi bu normalmi sizce kafami karistirdi
Cnm banada aynisini dedi bugun bende oldum asilamA progestana yarin basliycamİnşallah hepiniz hamilesinizdir ve bana moral olursunuz bugün aşılama yaptirdim bugün ilişki olmasın dedi yarın progestan kullan dedi sizde var mı böyle bir şey
Cok tesekkur ederim orda heyecandan sormayi unuttum ben cok rahatlattin icimi ...geldigimden beri icin icimi yiyorduCanım o yıkama suyu muş bende de akmıştı sordum bişey olmaz yıkama suyu dediler ama tutmadı bugün adetin ikinci günüydü gittim yarın tekrar klomen é başlıcam
Asilaman hayirli olur ins canim..bana da oyle demisti doktor vajinel jel verdi kullan dedi ve gun asiri iliski demisti ama biz hic beraber olamadik agrilarimdan dolayi..ins rabbim emeklerinin karsiligini verirİnşallah hepiniz hamilesinizdir ve bana moral olursunuz bugün aşılama yaptirdim bugün ilişki olmasın dedi yarın progestan kullan dedi sizde var mı böyle bir şey