- 31 Ocak 2015
- 261
- 175
Bende de yok o yüzden bugun ümidim kalmadı çok yarın öğrenelim de önümüze bakalım bari varsa da yoksa da...Cnm sn blrsn kendini nasil iyi hissedersen oyle yap cnm kabizlik yok sanirim :))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende de yok o yüzden bugun ümidim kalmadı çok yarın öğrenelim de önümüze bakalım bari varsa da yoksa da...Cnm sn blrsn kendini nasil iyi hissedersen oyle yap cnm kabizlik yok sanirim :))
Ben dimi? Krize girdim şuan acile gidesim var o dereceKız senin de hiç duracağın yok haa :)))
Canim hep belirti olcak dye bsy yok pozitf davran .Bende de yok o yüzden bugun ümidim kalmadı çok yarın öğrenelim de önümüze bakalım bari varsa da yoksa da...
haklisin canim insallah bakalim hayirlisi ne ise onu versin Rabbim. Olmazsa da vardir bir hayir bir zamani.Canim hep belirti olcak dye bsy yok pozitf davran .
hahhaha ben de baskasina derdim hep ay iki gun daha bekleyemiyolar diye hastalik gibiymis buAzıcık daha sabret anacım bak ben semden sonra yaptırmışım ( gerçi sana diyom ama bende yarın test alıp yapçam merak ediyorum ) :))))
Nyin fotosunu? sonucun mu?Aynen aynen yarın atarım fotosunu:)))
hadi soyle cift cizgili olanindan olsun insallahhhAynn idrar testini yapar sonucunun fotosunu atarım
sonra bi de kan testi verirsin canim, hadi hayirlisi olsun guzel haberler verelim insallah Allahin izniyle..Ay inşalllaaaahh bebeğimmmmm sabah ola hayrola çift çizgi çıksa bile iğne etkisidr ama olsun ne kadar koyu çıkçak ya da çıkçak mı ona bakarım bende
asilamadan 1hafta sonrasi progesteronun en ust seviyeye cikmasi gerekiyormus, tabi guzel bir yumurtlama olmussa, en azindan olmamissa onu ogreniyorsun iyimi kotu mu bilemedim. doktorunla konusmani tavsiye ederimCanım progesterona baktırınca daha mı önce öğrenilir? Ben de mi baktırsam
ben 3gun onceden test yapmaya basladim, asilamanin 5.ve 6.gunu cift dogal olarak bugun nihayet tek yaniii ilac atildi bundan sonra butun pozitifler hepimizin olsun insallahAzıcık daha sabret anacım bak ben semden sonra yaptırmışım ( gerçi sana diyom ama bende yarın test alıp yapçam merak ediyorum ) :))))
Kanda mi baktrdn cnm idrar testi yanls olablyoBenimde negatif maalesef
Kanda baktırdım canım 14. gün negatif çıktı 15. günde adetim başladı zaten. Kısmet değilmiş demek ki Bir dahaki sefere inşallah. Sizden güzel haberler bekliyoruz artık.Kanda mi baktrdn cnm idrar testi yanls olablyo