Aşılama 2015 MAYIS AŞILAMA YAPACAKLAR

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Azıcık daha sabret anacım bak ben semden sonra yaptırmışım ( gerçi sana diyom ama bende yarın test alıp yapçam merak ediyorum ) :))))

Bu siteye yüklerim yani :) özel hastaneye gidiceksen danışmaya söyle ben Beta hcg vericem ama doktora kayıt açmadan de onlar yönlendirir zaten

Ay inşalllaaaahh bebeğimmmmm sabah ola hayrola çift çizgi çıksa bile iğne etkisidr ama olsun ne kadar koyu çıkçak ya da çıkçak mı ona bakarım bende

Ay inşalllaaaahh bebeğimmmmm sabah ola hayrola çift çizgi çıksa bile iğne etkisidr ama olsun ne kadar koyu çıkçak ya da çıkçak mı ona bakarım bende
sonra bi de kan testi verirsin canim, hadi hayirlisi olsun guzel haberler verelim insallah Allahin izniyle..

Canım progesterona baktırınca daha mı önce öğrenilir? Ben de mi baktırsam
asilamadan 1hafta sonrasi progesteronun en ust seviyeye cikmasi gerekiyormus, tabi guzel bir yumurtlama olmussa, en azindan olmamissa onu ogreniyorsun iyimi kotu mu bilemedim. doktorunla konusmani tavsiye ederim

Azıcık daha sabret anacım bak ben semden sonra yaptırmışım ( gerçi sana diyom ama bende yarın test alıp yapçam merak ediyorum ) :))))
ben 3gun onceden test yapmaya basladim, asilamanin 5.ve 6.gunu cift dogal olarak bugun nihayet tek yaniii ilac atildi bundan sonra butun pozitifler hepimizin olsun insallah

X