Aşılama 2015 MAYIS AŞILAMA YAPACAKLAR

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Genel de 20-30 tl felan hastaneden hastaneye fark edebilir tabi hastaneye ggidip ben Beta hcg yaptırmak istiyorum dediğinde senden bu ücreti alarak yaparlar şekerim ama acile gidip yalan söyleyerek yaptırabilirsinn mesela işte bugün doktora gittim diş tedavisi için antibiyotik verdim de gece git ama doktor a aşılama yaptırdığımı söylemeyi unuttum kendisini aradım hastaneye gir kan ver öyle antibiyotik al dedi felan dersin :)

Ama bence senin içinde erken ya evde test yap ondan sonra kan vermeye git bakalım bence iğne etkisi ile yanıltıcı gösterebilir sonuç boşuna sevinirsin ya da üzülürsün şeker

Ama bence senin içinde erken ya evde test yap ondan sonra kan vermeye git bakalım bence iğne etkisi ile yanıltıcı gösterebilir sonuç boşuna sevinirsin ya da üzülürsün şeker
Kuzum idrar testinde hiç çıkmaz ki erken hakkaten. Yarın iğnenin 11. Aşılamanın 9.günü. ( yapılan günleri saymıyorum)

Genel de 20-30 tl felan hastaneden hastaneye fark edebilir tabi hastaneye ggidip ben Beta hcg yaptırmak istiyorum dediğinde senden bu ücreti alarak yaparlar şekerim ama acile gidip yalan söyleyerek yaptırabilirsinn mesela işte bugün doktora gittim diş tedavisi için antibiyotik verdim de gece git ama doktor a aşılama yaptırdığımı söylemeyi unuttum kendisini aradım hastaneye gir kan ver öyle antibiyotik al dedi felan dersin :)
Haha hikayeyi de yazdın hemen çok tatlısın ya.. Parası azmış yazık başkalarının hakkına girmeyim daha acil işi olanlar olur belki.

Hadi hayırlısı olsun canım. İnş güzel haberlerini alırız. Sonucu alınca yaz mutlaka. Fikrim değilmez de fırsat bulursam yarın belki ben de yaptırırım. Senin kaçıncı günündü yarın? Baya olmuştu galiba senin?
Yarın 14.gun cnm yazarim cnm iyi veya kotu . enin kcinci gnunun cnm

Süpersin ama bu devirde kimse bunu düşünmez ondan yazdım kız zaten kanda çıkmazsa idrar da hiç çıkmaz bence idrar da yap eğer bir umut varsa kana git :))

kullandigin ilacta progesteronu yukseltiyor, bir umut var diyorum,hormon yukselip vucut hazirlaniyor, benimde ilk gunden buyana agri var, ama 6.gun daha iyim, ben kullanmiyorum
Doktorum 14. gunden once test yaptirmamami soyledi. Tutmus olsa bile erken yapilan test negatif sonuc gosterebiliyormus. Ben 2 yila yakindir evliyim hic hamile kalmadim. Laparaskopik ameliyatla driling etti doktorum borular yoklandi ama yine hocbir sonuc alinamadi. bende kist olusuyor, ama ignelerle catlatdigimiz icin artik oyle bir sorunum yoktu. olmayinca asilamayi deneyelim dedi doktorum. Insallah, insallah tutmusdur. bende sol tarafta 20mm buyuklugunde yumos vardi simdi sol tarafimda ara sira igne batmadi gibi agrilar gelip gidiyor. Kafayi cok mu taktim acaba :KK43: ama her sanie dusunmeden edemiyorum
sol yumurtalik halen aktiftir, ben asilamadan once ve sonra 5er gun cok sanci cektim,

Benim yarın aşılamamın 8.günü yumurta çatlatmanın da 11. Günü olacak ya hiç olmadı ben çift çizgi görmek istiyorum ya :)))
:) bir cok seyimiz ortak, bende hemsireyim gunlerimizde aynu, insallah guzel haberleri ikimizde aliriz. Miden nasil bu arada benim birazcik kasik agrim, cok akintim ve, bil bol mide asitim var, yarin progesteron testi vericem dua edin lutfen yuksek ciksin

Ay öyle mi me güzel :) canım benim midem çok değişik ua iğneden öi bilmiyorum ama 1 dk lık bunalıyor sadece kasık ağrım da aynen öyle 1 dk girip gidiyo bi de acıkıyorum Yemeğin başıma geçiyorum iki lokma yiyince doyuyorum

:) bir cok seyimiz ortak, bende hemsireyim gunlerimizde aynu, insallah guzel haberleri ikimizde aliriz. Miden nasil bu arada benim birazcik kasik agrim, cok akintim ve, bil bol mide asitim var, yarin progesteron testi vericem dua edin lutfen yuksek ciksin
Canım progesterona baktırınca daha mı önce öğrenilir? Ben de mi baktırsam

X