Aşılama 2015 MAYIS AŞILAMA YAPACAKLAR

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
merhaba arkadaslar. ben de 4 gun once 16 mayista asilama oldum. Adetin 5.gununden itibaren klomen kullanmaya basladim 13. gun yeterli boyutlarda oldugu icin doktor igne yapti ve ertesi sabah asilamami yaptim. Asi zamani cok agrim oldu. eve geldim 2 gun dinlendim. Ara sira sag ve sol tarafta bir kac sanielik agrilarim oluyor. bir de bu gun basladi belimde agri gelip gidiyor. Insallah tutmusdur. bu arada Azerbaycandan katiliyorum. insallah her birimiz saglikli bebegimize kavusuruz.

Canım inşallah tutmuştur. Doktorun kaçıncı gün kan testi yapacak sonuç için belli mi?

Canım inşallah tutmuştur. Doktorun kaçıncı gün kan testi yapacak sonuç için belli mi?
Doktorum 14. gunden once test yaptirmamami soyledi. Tutmus olsa bile erken yapilan test negatif sonuc gosterebiliyormus. Ben 2 yila yakindir evliyim hic hamile kalmadim. Laparaskopik ameliyatla driling etti doktorum borular yoklandi ama yine hocbir sonuc alinamadi. bende kist olusuyor, ama ignelerle catlatdigimiz icin artik oyle bir sorunum yoktu. olmayinca asilamayi deneyelim dedi doktorum. Insallah, insallah tutmusdur. bende sol tarafta 20mm buyuklugunde yumos vardi simdi sol tarafimda ara sira igne batmadi gibi agrilar gelip gidiyor. Kafayi cok mu taktim acaba ama her sanie dusunmeden edemiyorum

Anladım canım, aşılama yorumlarını okudum da herkeste batma, kasıkta ağrı oluyor. 10 günün kalmış sonuç öğrenmeye, hadi hayırlısı:))

Anladım canım, aşılama yorumlarını okudum da herkeste batma, kasıkta ağrı oluyor. 10 günün kalmış sonuç öğrenmeye, hadi hayırlısı:))
dakikalar gecmek bilmezken 10 gun nasil gecicek, Allahim. Insallah pozitif sonuc alirim da tum bu sitresime cektiklerime deger. Bu arada yanitiniz icin tesekkur ederim, hickimseye soylemedik. bu yuzden dertlesmek iyi geldi.

dakikalar gecmek bilmezken 10 gun nasil gecicek, Allahim. Insallah pozitif sonuc alirim da tum bu sitresime cektiklerime deger. Bu arada yanitiniz icin tesekkur ederim, hickimseye soylemedik. bu yuzden dertlesmek iyi geldi.
Canım ben de nasıl geçecek diyordum bugun 8.günüm bitiyor. 12.gün test yaptırıcam inşallah

insallah sonuc pozitif olur. peki sende belirtiler neydi? insallah tutar da yazarsin. Bekleyeceyim.
Canım valla hiç bi belirtim yok gibi ben pek ayırt edemiyorum. Sadece aşılamadan sonraki günler çok kasık ağrım oldu hala ara ara oluyor o kadar. Bakalım 4 gün kaldı. Sonuç iyi de olsa kötü deolsa yazarım inşallah buraya.

Kızlar ilk defa kendimi hamile hissediyorum aşılamanın 7. İğnenin de 9.gnü ama benim yumurtam iğneden bi gün önce Çatladı ve o gece ilişki oldu onu hesaplarsak 10. Gün niye bilmiyorum kendimi hamile hissediyorum

Canım ne güzel:) inş hislerin doğru çıkar:)) iğneden önce çatlama olduğunu akıntıdan fln mı anladın?

Inşallah camım ya evet doktordan gelmiştik yumurtamın olgunlaştığını öğrendim doktor çatlamak üzerine dedi eve geldiğim de uzayan akıntım oldu o günü değerlendirdik sonra da çatlatma iğnesi yaptırdım :) ya kasıklarımda ara ara Sancı oluyor belki iğne etkisidir belki aşılama etkisidir ama içimde ki his tuttuğunu söylüyo yarın test yapsam anlaşılır mı acaba ya eğer bu tutmazsa bu ay dinlenicem vücudum ilaçlardan darmadağın oldu

Canım normalde kan testi şüpheli ilişkiden 1 hafta sonra sonuç verir yazıyor internette. Senin kaçıncı günündü? Benim aşılama sonrası yarın 9.günğm daha ama benim bile yaptırasım var

Benim yarın aşılamamın 8.günü yumurta çatlatmanın da 11. Günü olacak ya hiç olmadı ben çift çizgi görmek istiyorum ya :)))

Benim yarın aşılamamın 8.günü yumurta çatlatmanın da 11. Günü olacak ya hiç olmadı ben çift çizgi görmek istiyorum ya :)))
İdrar testi için çok erkenmiş canım, çıkmayabilir ama kan için bişi diyemiycem. Ben de yarın yaptırsam mı nerelerde yapılıyo biliyo musun? Aile hekimliği yapıyor mu? Sağlık ocağı falan? Bir de kaç günde çıkıyor sonuç ?

Kız ben hemşireyim tam adamına sordun :)) sağlık Ocakları yapar hastanelerin acili de yapar normal poliklinikten de yaptırabilirsinn ama para ödemek istemiyorsan acile git. Hastaneler de normal de 1 saatte çıkar ama sağlık Ocakları daha geç çıkarabilir

Ohh hemşireyi de bulmuşum :)) canım acilde abes olmaz mı acil hastalar varken gebelik testi yaptırmam? Kusura bakma hiç yaptırmadım bu konuda çok cahilim. Fiyatı ne kadar biliyo musun?

Kızlar yarin hastaneye gideceğim inşallah tutmustur tutmadiysa devam kizlar sabahtan buyana yatiyorum kalkinca agrilar oluyor adet ağrisi gibi oturunca yatnca geciyor bakalm hayirlisi olsun :) hepimiz hayirlisiyla Allahın izniyle aliriz kucağimiza bebisleri inşallah

Hadi hayırlısı olsun canım. İnş güzel haberlerini alırız. Sonucu alınca yaz mutlaka. Fikrim değilmez de fırsat bulursam yarın belki ben de yaptırırım. Senin kaçıncı günündü yarın? Baya olmuştu galiba senin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…