Aşılama 2015 MAYIS AŞILAMA YAPACAKLAR

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızlar günaydın bugün 13. güne girmiş bulunmaktayım sabah kan için test verdim 11:30-12:00 gibi sonucum çıkacak ama oradaki biokimyacılar hormon tedavisi aldığım için sonuç pozitifte negatifte olsa çok doğru bir sonuç olmayabilir dedi adet gecikmesinden sonra kesin sonuç olacağını söylediler ben yine yaptırdım bakalım hayırlısı kızlar sonucumu sizlerle paylaşcam inşallah güzel haberler veririm sizlere :)

Hadi bakalim bekliyoruz gzel haberlerini

Kızlar sonucumu şimdi öğrendim malesef 1,0 yani negatif (( neyse hayırlısı buymuş diyip tedaviye devam inşallah sizlerden güzel haberler gelir

Kızlar sonucumu şimdi öğrendim malesef 1,0 yani negatif (( neyse hayırlısı buymuş diyip tedaviye devam inşallah sizlerden güzel haberler gelir
Hayirlisi canim ya vakti zamani gelince elbet olcak..ama demisler ya sana pozitifte olsa negatifte olsa kesin sonuc olmaz diye..bence adetini bekle derim sonucun o zaman belli olur canim

Hayirlisi canim ya vakti zamani gelince elbet olcak..ama demisler ya sana pozitifte olsa negatifte olsa kesin sonuc olmaz diye..bence adetini bekle derim sonucun o zaman belli olur canim

yok canım sanmıyorum az da olsa değerlerin en azından 5 e yakın yada 5 ten fazla olması gerekiyordu diye düşünüyorum yapacak bişe yok rabbim en iyisini bilir üzülmeye gerek yok teknoloji ilerledi artık o yüzden umudumu yitirmedim er yada geç ben bu çocuğu yapacammmm :) doğru zaman şimdi değilmiş

Kızlar sizde de adet Sancısı gibi ağrılar saniyelik mi oluyo yoksa bi on bel yirmi dk felan Sürüyor mu

Kesinlikle canim teknoloji ilerdi tip zaten aldi basini gidio..biz er
Kesinlikle canm tip ilerledi zaten..er yada gec bu bebisler gelecek..sadece zamanini beklememiz lazim iste

Hayirlisi buymus morelini bozma poztf dusun cnm dkkat et kendine . uzulmek yokk birdaha olmassa birdaha denemek var gidebildiği yere kadar .

Neyse canım vardır bunda bir hayır tekrar tekrar gerekirse başka yolları deneyerek sahip olacağız inşallah miniklerimize
Cok uzgunum yaaa 2 yildr olumsz gormekten biktimmmm bu insanlari gordukce nasil bole uruyolar diorm benimki olmuyo ya aklim almiyo ya arkadaslardan bebek dusunuyoz diolar bakiom 3 ay sonra hamile

Cok uzgunum yaaa 2 yildr olumsz gormekten biktimmmm bu insanlari gordukce nasil bole uruyolar diorm benimki olmuyo ya aklim almiyo ya arkadaslardan bebek dusunuyoz diolar bakiom 3 ay sonra hamile

olabilir canım öyle düşünme demek ki bizim için hayırlısı buymuş rabbim bizim için en doğru zamanın ne zaman olduğunu iyi biliyor ve o doğru zamanı bekliyor elbet bizlerde er yada geç sahip olcaz ben buna canı gönülden inanıyorum sende öyle yap ve buna inan canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…