Hadi bakalim bekliyoruz gzel haberlerinikızlar günaydın bugün 13. güne girmiş bulunmaktayım sabah kan için test verdim 11:30-12:00 gibi sonucum çıkacak ama oradaki biokimyacılar hormon tedavisi aldığım için sonuç pozitifte negatifte olsa çok doğru bir sonuç olmayabilir dedi adet gecikmesinden sonra kesin sonuç olacağını söylediler ben yine yaptırdım bakalım hayırlısı kızlar sonucumu sizlerle paylaşcam inşallah güzel haberler veririm sizlere :)
Hayirlisi canim ya vakti zamani gelince elbet olcak..ama demisler ya sana pozitifte olsa negatifte olsa kesin sonuc olmaz diye..bence adetini bekle derim sonucun o zaman belli olur canimKızlar sonucumu şimdi öğrendim malesef 1,0 yani negatif(( neyse hayırlısı buymuş diyip tedaviye devam inşallah sizlerden güzel haberler gelir
Hayirlisi canim ya vakti zamani gelince elbet olcak..ama demisler ya sana pozitifte olsa negatifte olsa kesin sonuc olmaz diye..bence adetini bekle derim sonucun o zaman belli olur canim
Cnm kan verdim yarin 1 de sonuc cikacakms muayene etti rahim kalinligi falan cok iyi hersey olumlu gidio dedi Rabbim sevindirsn insallh hepimizi
Bes dakka 3 dakka fln canimmKızlar sizde de adet Sancısı gibi ağrılar saniyelik mi oluyo yoksa bi on bel yirmi dk felan Sürüyor mu
Kesinlikle canim teknoloji ilerdi tip zaten aldi basini gidio..biz eryok canım sanmıyorum az da olsa değerlerin en azından 5 e yakın yada 5 ten fazla olması gerekiyordu diye düşünüyorum yapacak bişe yok rabbim en iyisini bilir üzülmeye gerek yok teknoloji ilerledi artık o yüzden umudumu yitirmedim er yada geç ben bu çocuğu yapacammmm :) doğru zaman şimdi değilmiş
Kesinlikle canm tip ilerledi zaten..er yada gec bu bebisler gelecek..sadece zamanini beklememiz lazim isteyok canım sanmıyorum az da olsa değerlerin en azından 5 e yakın yada 5 ten fazla olması gerekiyordu diye düşünüyorum yapacak bişe yok rabbim en iyisini bilir üzülmeye gerek yok teknoloji ilerledi artık o yüzden umudumu yitirmedim er yada geç ben bu çocuğu yapacammmm :) doğru zaman şimdi değilmiş
Hayirlisi buymus morelini bozma poztf dusun cnm dkkat et kendine . uzulmek yokk birdaha olmassa birdaha denemek var gidebildiği yere kadar .yok canım sanmıyorum az da olsa değerlerin en azından 5 e yakın yada 5 ten fazla olması gerekiyordu diye düşünüyorum yapacak bişe yok rabbim en iyisini bilir üzülmeye gerek yok teknoloji ilerledi artık o yüzden umudumu yitirmedim er yada geç ben bu çocuğu yapacammmm :) doğru zaman şimdi değilmiş
10. Gun 2.47 yani negatif dr yarin yibe kan testi yapacaz dedi ama negatif yukselmez artkcanım ne yaptın sonucunu aldın mı?
Allah yardimcimiz olsun ..10. Gun 2.47 yani negatif dr yarin yibe kan testi yapacaz dedi ama negatif yukselmez artk
Hayirlisi buymus morelini bozma poztf dusun cnm dkkat et kendine . uzulmek yokk birdaha olmassa birdaha denemek var gidebildiği yere kadar .
İnsallahh cnmaynen canım pozitif olup bu bebişlere sahip olacağız allahın izniyle inşallah
10. Gun 2.47 yani negatif dr yarin yibe kan testi yapacaz dedi ama negatif yukselmez artk
İnsallahh cnm
Cok uzgunum yaaa 2 yildr olumsz gormekten biktimmmm bu insanlari gordukce nasil bole uruyolar diorm benimki olmuyo ya aklim almiyo ya arkadaslardan bebek dusunuyoz diolar bakiom 3 ay sonra hamileNeyse canım vardır bunda bir hayır tekrar tekrar gerekirse başka yolları deneyerek sahip olacağız inşallah miniklerimize
Cok uzgunum yaaa 2 yildr olumsz gormekten biktimmmm bu insanlari gordukce nasil bole uruyolar diorm benimki olmuyo ya aklim almiyo ya arkadaslardan bebek dusunuyoz diolar bakiom 3 ay sonra hamile
Uzulme canim kacinci denemen bilmiyorum ama denemeye devam eni sonu olacak bebislerimiz...Kızlar sonucumu şimdi öğrendim malesef 1,0 yani negatif(( neyse hayırlısı buymuş diyip tedaviye devam inşallah sizlerden güzel haberler gelir