Aşılama 2015 MAYIS AŞILAMA YAPACAKLAR

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
cnm ben bu ay aşılama yaptıracaktım gittim 2 yumurtam gelişmiş ve çok hızlı geliştiler doktor bu ay çatlatma yapalım gelecek ay aşılama yaparız dedi
Yumurta gelişimi kendiliginden mi oldu iğneyle mi gelişti canım ? Bende adet olunca gidicem Dr gel dedi adet olunca çatlatma iğnesi mi aşılama mi yapıyorlar bilmiyorum birini yapar inşallah artık hamis olmak istiyorum

Kızlar merhaba, bu hafta ilk aşılamam olacak. Daha önce yaptıranlara bir sorun olacak, yardımcı olursanız çok sevinirim. Sperm alınıp yıkama işlemi yapılıyormuş bu ne kadar sürüyor? Yani beylerden spermi bir gün önce mi alıyolar atıyorum bir saat önce mi? Ne kadar sürüyor?

Yumurta gelişimi kendiliginden mi oldu iğneyle mi gelişti canım ? Bende adet olunca gidicem Dr gel dedi adet olunca çatlatma iğnesi mi aşılama mi yapıyorlar bilmiyorum birini yapar inşallah artık hamis olmak istiyorum
İnşlh cnm benim iğneyle büyüttük gonal f kullandım

Kızlar merhaba, bu hafta ilk aşılamam olacak. Daha önce yaptıranlara bir sorun olacak, yardımcı olursanız çok sevinirim. Sperm alınıp yıkama işlemi yapılıyormuş bu ne kadar sürüyor? Yani beylerden spermi bir gün önce mi alıyolar atıyorum bir saat önce mi? Ne kadar sürüyor?
cnm biz hastaneye 14de gittik eşim spermini verdi 1-2 saat sonra16.00 bana aşılandı

Merhaba arkadaslar ben gecen ay ilk defa asilama yaptirdim tutmadi Pazartesi doktor randevum var yine muhtemelen klomene basliycaz ve tekrar asilama yaptirmayi dusunuyoruz bu ay Hepimiz icin guzel haberlerle dolu bi ay olsun Mayis ayi

Kızlar mrb, çarşamba günü ilk aşılamamı yaptırdım.Bugün aşımadan sonra 2. günüm ve şeffaf bir akıntım oluyor onun dışında hiç bir belirti yok sonucu öğrenmek için 2 hafta nsl dayanacağım bilmiyorum ,:KK43: umarım herşey istediğimiz gibi olur ve hepimiz güzel haberlerimizi verebiliriz.

Edacım bende dün ilk aşılamami yaptirdim . insallah Allah tüm bebis isteyenlere verir . 2 hafta bekliyecegiz artik hayirlisi

Kızlar aşılama yapıldıktan sonra 2 hafta içinde progestan, fsh iğneleri de vurulacaksiniz değilmi?

Kızlar mrb, çarşamba günü ilk aşılamamı yaptırdım.Bugün aşımadan sonra 2. günüm ve şeffaf bir akıntım oluyor onun dışında hiç bir belirti yok sonucu öğrenmek için 2 hafta nsl dayanacağım bilmiyorum ,:KK43: umarım herşey istediğimiz gibi olur ve hepimiz güzel haberlerimizi verebiliriz.
Canim stres yapma oluruna birak günlük hayatına devam et. Aşılamasi tutanlar en çok bundan kazanıyor

Şu iki hafta gecse kızlar .. Allah hepimize nasip etsin ...progestan ignesi falan vermediler kuzular gerekmediginden mi acaba :\

Selam Canlar bende geçen hafta gittim gonol f kullandım bugün son iğnemi (7.iğne) mi vurdum yarın gidicem bakalım yumurtalar olgunlaşmış mı Allah nasip ederse olgunlaşma olduysa aşılama olcak bu hafta merakla bekliyorum daha çnceden klomen ve ovitrelle kullandım ama sanırım yumurtam çatlamadı gebelik oluşmadi kist oluştu bu sefer de aynısı olur diye çok korkuyorum yumurta çatlatmanın doğal yöntemleri olsa keşke

X