- 25 Şubat 2015
- 3.640
- 1.830
-
- Konu Sahibi new smiles
Allah çok bekletmesin canım olur inşallah bekliycez Sabırla :) ben de çok korkuyorum ya 2. Gebeliğim 6. Denemede oldu her ay hüsran yaşıyordum, yine aynısı Olmasından çok korkuyorum her ay hayal kırıklığı çok Yıkıcı ve yine kürtajla sonlandı. Olsa dert olmasa dertYok canim cok şükür yumurtlamada oluyor ama bebis olmuyor iki ay daha deniycez olmazsa aşılama yapcaz Rabbim arattirmadan herkese nasip etsin inşallah
Kimyasal gebelik için bir şey yapmıyorlar bildiğim kadarıyla canım. Normal düşük olunca bile ilk gebelikte test yapmıyorlar. Benim bebeğimin kalbi durduğu halde hiç bir test yapmadılar. 2. De ancak yapıldı testler. İnşallah tekrar yaşamazsın, şuan denemekten başka çarem yok gibi görünüyorArkdşlar yukarda yazdıklarıma fikri-bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim tecrübelerinize ihtiyacım var simdiden tesekurlerrr,allh hepiciinizin gönlüne göre versin inşlh:)
Testlerinde bi sorun çıkmadıysa zamanı vardır allh en kısa zamanda gönlüne göre verir inş., bnm de aralıkta oldu bu ay 2. denememiz şuan,hayırlısıyla olur inşlh,tesekurler bilgilendrdiğn için..Walla canım benim kimyasal gebelik geçireli bir buçuk yil oldu bana da olur dedi bir doktor dört ay denedik ama olmadi sonra tedaviye basladik hsg bile çekti doktor dedi ki kimyasal gebelik gecirebilirsin ama tüplerin kapalı olabilir dedi sonra kan tahlillerim yapildi bence bir iki ay deneyin olmazsa tedaviye baslarsiniz
Cnm saolasın cevap yazdğn ve bilgilendrdiğin için,ozmn denemeye devam edicez şimdilik. Senin durumunu okuyunca, geçen gün bi misafirliğe gtmiştik ordaki kadının gelininde de pıhtılaşma varmış ve 2 düşük yaşamış tedavi olmuş iğneden felan bahsetti şimdi bir bucuk yaşında bi oğlu vardı orda sevdik hatta:) aklıma geldi anlatayım dedim inşallh tez zamanda sende dilediğine kavuşursn:)Kimyasal gebelik için bir şey yapmıyorlar bildiğim kadarıyla canım. Normal düşük olunca bile ilk gebelikte test yapmıyorlar. Benim bebeğimin kalbi durduğu halde hiç bir test yapmadılar. 2. De ancak yapıldı testler. İnşallah tekrar yaşamazsın, şuan denemekten başka çarem yok gibi görünüyor
Gebe kalır kalmaz iğnelere başlanıyor canım, inşallah işe yarar. Verdiğin örnek gibi çok var gerçekten, pıhtılaşma baya Yaygın. Başka bi sorun yok bizde. Ben de bidahaki aydan sonra denemeye başlıcam ve artık ne zamana olursa başkada yapacak bişi yokCnm saolasın cevap yazdğn ve bilgilendrdiğin için,ozmn denemeye devam edicez şimdilik. Senin durumunu okuyunca, geçen gün bi misafirliğe gtmiştik ordaki kadının gelininde de pıhtılaşma varmış ve 2 düşük yaşamış tedavi olmuş iğneden felan bahsetti şimdi bir bucuk yaşında bi oğlu vardı orda sevdik hatta:) aklıma geldi anlatayım dedim inşallh tez zamanda sende dilediğine kavuşursn:)
Haklısın canım ya ben bile daha olmadan korkuyorum ya olur da yine düşerse diye Rabbim korusun inşallah canımAllah çok bekletmesin canım olur inşallah bekliycez Sabırla :) ben de çok korkuyorum ya 2. Gebeliğim 6. Denemede oldu her ay hüsran yaşıyordum, yine aynısı Olmasından çok korkuyorum her ay hayal kırıklığı çok Yıkıcı ve yine kürtajla sonlandı. Olsa dert olmasa dert